nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Is Greek Ottoman Yes or No acıcam baslık korkuyorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Werewolf said: former ottoman state of greece diyen olmuş mu? evet
-007- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "nutella yerim" said: Is Greek Ottoman Yes or No acıcam baslık korkuyorum budur kesinlikle. Ankette de ezici sonuç çıkar. Eşşek gibi kalırlar ortada.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahahah epik cevap. bu turk-er'e seksli bişiler dediler ondan dellendi böyle bi cevap yazmış, altında gelen resm mükemmel. aalsdjşla PAOKARA said: TURK-ER said: Turks dont use condoms:):) Free penetration they like.., But after that you definetly need a TAMPAX:):):) http://www.ikigaiway.com/wp-content/uploads/2009/03/turkishoilwrestling.jpg
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yugoslav Makedonyası ile tarihi Makedonya aynı yer değil, Helen Makedonyası Yunanistan'ın kuzeyi falan, Selanik'i içine alıyor. Yugoslav Makedonyası'nın Helenlikle bir alakası yok, İskender'in ülkesine dahil bile değiller. Ha ülkenin biri adını Türkistan yapmaya kalsa Türkler'in başı gözü üstüne, Türkler herkesi Türk yapmaya çalışıyor el alem kimliği kendine kalsın istiyor lol
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 -007- said: "nutella yerim" said: Is Greek Ottoman Yes or No acıcam baslık korkuyorum budur kesinlikle. Ankette de ezici sonuç çıkar. Eşşek gibi kalırlar ortada. aksam kahvemizi de bodrumu izlerken atinadan iceriz.
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Laorx said: Cuce said: e yunan demedim zaten, ama helenistik kültür yunan demek değil. zamanında mısırlar bile helenistik iste. mısırlılar mı? merak ettim Ptolemaios 1.Soter iskenderin generali iskenderin ölümünden sonra mısır toprakları bu general ve ailesine kalıyor zaten iskender çok önem veriyordu mısır a özellikle iskenderiye ye burda büyük imar faaliyetleri başlıyor felan filan derken doğu akdenizin en önemli ticaret merkezi oluyor hali ile çok göç alıyor e general hellen gelen nüfus da hellen ticaret de kıta yunanistanda ki ile aynı zeytin zeytinyağı şarap yoğunlukta e haliyle mısırda hellenleşiyor. Onun dışında Makedonya hellenistik kültürün en önemli yayılım noktasıydı ama günümüzde alakası yok hellen kültürü ile çok ossuruktan bir anket olmuş klasik milliyetçi davranışları
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 su anki makedenyonin alakasi yok, yunanistaninda yok hatta pek ama sirf yunanlilari uyuz etmek icin gider savunurum heueheueheueheu zaten turk makedon ilislikeri dusmanimin dusmani benimde dostumdur uzerine kurulmus, adamalr nerde turkiye lehinde protesto varsa kosup geliyorlar sirf yunanistana gicikligina heuehu
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 şu makedonyanın official isim konusunda çektiğini kimse çekmedi ya yazık adamlara adamların ülkesinin düzgün ismi bile yok :(
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ooo konu karışmış, türkler doluşmuş, dh a mı haber verdiniz bu ne askjdhasd
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Hellenic = Greek Macedonia = Türk diyerek ortama girdik bakalım
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 said: YUNANLILAR BUNU KABUL ETMEMEKTE VE YUNANLI OLARAK GORMEKTELER. ALTTAKI LINKTEDE MAKEDONLAR YUNANLIMIDIR SORUSU SORULMAKTA EVET DIYENLER (YES) HAYIR YUNANLI DEGIL DIYENLER (NO) SECENENEGINI SECEBILIR…EN COK KORKTUKLARI KONU MAKEDONYA VE TURKIYENIN ISBIRLIGI YAPMASI BOYLECE DOGUSUNDAN VE BATISINDAN TURKLERLE KUSATILACAGINI DUSUNUYOR. TARİHİ BİR GERÇEĞE KATKIDA BULUNALIM "NO" DİYELİM Makedonya Cumhuriyeti Konya Fahri Konsolosu Sayın Ahmet Ziya Gündüz Bey tarafından gönderilmiş olup büyük önem arzetmektedir. Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia Hellenic?" sorusuna "NO" yanıtını vermelerinizi önemle rica ediyorum. Zira dost ve kardeş Makedon toplumu Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır. http://www.topix. com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ14 7 Selam ve saygılarımla. Makedonya Cumhuriyeti Konya Fahri Konsolosu Ahmet Ziya Gündüz daha bugün geldi. :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 created by: Observer | Jan 22, 2009 1 yıl sonra anketi oylamak da bizim millete has.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok eğlenceli şeyler var ankette lan aehahe
Öne çıkan mesajlar