Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 elimde şu anda phenomx4 9500 var 2.2ghz ancak bunu değiştirmeyi düşünüyorum yalnız değiştirdiğim kart ile ne kadar fark yaratır onu merak ediyorum. anladığım kadarıyla intel son zamanlarda işlemcilerde daha üstün bir duruma geçmiş benim düşündüklerim arasında Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm İşlemci veya Intel Core i5 661 Soket 1156 3.33GHz 4MB Cache 32nm İşlemci ve Intel Core i5 750 Soket 1156 2.66GHz 8MB Cache 45nm İşlemci var. bu iki i5 in fiyatları aynı ama hangisi daha performanslı çalışır onu bilemiyorum yoksa phenom2 daha iyi bir tercihmi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 anakartda değiştirceksin intel alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şurdan bench sonuçlarına gözatabilirsin bi fikir verir http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?b=2 i5 750>phenom göründügü kadarıyla 1156socket anakart alıncak , minimum 160-170TL , onuda göz önüne almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 işlemci ağırlıklı bi işin falan yoksa farkı hissedemezsin diyorum ben. rar çıkarırken falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oyun fps benchmarklarında ciddi farkediyor amd ve intel son nesilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 PrudenT said: işlemci ağırlıklı bi işin falan yoksa farkı hissedemezsin diyorum ben. rar çıkarırken falan anca. olur mu ya sırf internette daha rahat gezmek için overclock çekiyom ben işlemciye dfgdfgdf sırf firefox için ha E8400 3.0 yetmiyo 3.6 3.8 yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Oyun oynarken falan CPU baya önemli artık. Hele ki ben video falan da kaydederim belki arada diyosan, "hmm bu biraz daha düşük performanslı ama fiyatı daha ucuz" dediğini alma. Zamanında E8400 ve E7200 arasında kalıp E7200'ü almıştım, oyun videosu kaydederken ağlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 devir değişmiş o zaman. bende phenom x4 955 be var 4.5ghz de falan çalıştırıyorum bi sorun çıkarmadı henüz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 PrudenT said: işlemci ağırlıklı bi işin falan yoksa farkı hissedemezsin diyorum ben. rar çıkarırken falan anca. orda bile disk performansı belirleyici olacaktır, yine hissedilmez. Ancak psikolojik bi "çok hılzlandı lan" durumu oluşur o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar