adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 digiturk lig maçlarını 3D yayınlamak için denemelere başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kafayı yer insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 demin NTV'de yazı işlerini izliyordum orada da muhabbeti geçti. bence değmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aha gol olur diye ayağa kalkıp da taç olduğunu görünce bir hüzünle geri oturamayacak olduktan sonra ne anlamı var tv de maç izlemenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sabri nin şutlarından sonra evde kanepeden koltuktan falan düşerim korkudan. hiç gerenkneyn yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 her eve bir sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fifa kamerası gibi olursa severim öbür türlü çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Başarılı olurlarsa millet stada gitmeyi iyice bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 servetin balgam, sümük vs. atması yasaklanmalı bu gerçekleşirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Her oyuncuya ve topa kamera yerleştirilsin isteyen istediği kameradan izlesin. Süper fikir di mi kimse düşünememiştir şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gerek yok hiç ya futbolu 3-D izletmek nedense bana çok anlamsız geliyor. Git stadda izlezaten 3-D için bayılacağın paraya 2-3 sene kombine alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adamınbiri said: fifa kamerası gibi olursa severim öbür türlü çekilmez evet pro kamerası gibi olursa süper olur. ama futbol yukardan izleyince güzel arkadaş.ben herşeyi görmek istiyorum.her futbolcuyu.kim napıo nereye koşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sabri yuzundan millet evini barkini yikar. TR'de tutmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tenekeadam said: Başarılı olurlarsa millet stada gitmeyi iyice bırakır. valla ben futbolun geleceğini sırf bu yüzden parlak görmüyorum :D gittikçe evden izlemek daha iyileşiyor. türkiye için durum zaten vahim. 3-5 takım dışında klüplerin taraftarları yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Yok tribun cok farkli. Kiyaslanmaz bunlarla o yuzden evde yine atmosferi az biraz yasatir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tribün farklı abi gidildi mi maç izlemek için değil atmosfer için gidiyosun 2 tezahürat için asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gayette maç izlemek için gidiyorsun. tezahürat seyirin süsü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gerçi haklısınız biz burda pek seyirlik bişey yok biz tezahürat için gidiyoruz o yüzden karşıyaka maçlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tribünden izlemek çok daha farklı şu anki teknolojinin o hissi vereceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ulkede duzgun hd yayin yokken 3d neyimize? 3d televizyon da buyuk balondur su asamada, teleivzyona hd tvden verecegin paradan fazlasini verecen, her gozluk icin ayri ayri 200-300$ verecen ustune bi de yayin kalitesi hdden dusuk ve gozluksuz izlenemez olacak. BIRAK YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 DoruK said: tribünden izlemek çok daha farklı şu anki teknolojinin o hissi vereceğini sanmam bağırdım mı duyucak mı adam 3D izleyince. misal. katılmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 once bir 2d sini duzgun yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 olum ben o heyecanla heseplayamayıp televizyona girerim lan gol attığımızda. yapılmasın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bana uyar 3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Arkasokak said: gayette maç izlemek için gidiyorsun. tezahürat seyirin süsü oluyor. Abi kafanı sağa çevirmişken gol olsa yazık olcak yani. Tekrarı yok bişey yok. Hep aynı açıdan izliyosun iyi denk gelrise şansına. TV'de maç izlemek lüks. Stada atmosfer için gidilir gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar