Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsmail YK'dan özür diliyorum...

Regalya

Öne çıkan mesajlar

ben zaten seviyodum gördüm daha da bi arttı sevgim.
hoşuma gidiyor bu adamın yaptıkları. iyidir. :)

edit : ayrıca ortalıkta o kadar piyasa olmaya çalışan böcekler var ki tam bir görüntü ve ses kirliliği. yazık oluyor bu adama yapılan hakaretler. en azından bildikleri bu adama hakaret edenlere cevap oluyor.. bana göre böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

mozarta el çırpacak mallıktaki o seyirciye mozart dinletebilmekte başarıdır ama.

ayrıca

ismail yk nın yaptığı müzik çok azımıza hitap ediyordur,lakin şu var,günümüzde pop müzik piyasasında olup,güzel beste yapmaya ismail yk kadar kasan,ismail yk kadar müzikal alt yapıya sahip çok az insan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

BonePART said:

aeuheauh
abi adam herseyi calisyoda
herseyi yannis caliyo ya
birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi

sonucta caliyor. ben elime kanun alsam, basinda 1 ay calissam bile kotu ses cikar.

Aynen abi insan birini oturur temiz çalar :D

Müziğe yeteneği olan adam, 1-2 ayını verse burdaki her enstrumana hepsini o kadar çalabilir zaten. Da soru şu, niye? yani :D

En azından ismail yk nın müzik kulağı varmıs onu öğrenmiş olduk
Sosyal ağlarda paylaş

J'eon said:

takdir edilicek ability'ler göstermiş adam da, peki senelerdir ucuz ve uyduruk şarkılarla ortalığın içine etmek nedir? bre dingil.

demek ki akıllı adam ki böyle hareket ediyor. :)
baktı bu ülkenin dinleyici kitlesinden bi nane olmaz bunlar böyle allah belasını versin ümünü kopartırım bebek gel şehzade otur kucama hoppidi şarkılarını seviolar o zaman böyle yapcaz dedi.
onunda ticarathanesi o işte napıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

Azmodai said:

BonePART said:

aeuheauh
abi adam herseyi calisyoda
herseyi yannis caliyo ya
birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi

sonucta caliyor. ben elime kanun alsam, basinda 1 ay calissam bile kotu ses cikar.

Aynen abi insan birini oturur temiz çalar :D

Müziğe yeteneği olan adam, 1-2 ayını verse burdaki her enstrumana hepsini o kadar çalabilir zaten. Da soru şu, niye? yani :D

En azından ismail yk nın müzik kulağı varmıs onu öğrenmiş olduk

saçmalamayın siz de
adama 45 er saniye alet caldırıyolar
bence gerektiği gibi de çaldı hakkını vererek.
temiz çalamamışmış
adamın enstrumanı değil bi kere çaldıkları, koşarak gidiyor 45sn takılıyor başında. ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...