fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 topicte ismail yk üzerinden alt sınıflara yönelik sosyal mesaj verilmiş. çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Abi bu adam poposunu şaplatarak bir aslanı evcilleştirse bile adam sayılmaz. Allasenya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 para kazanıyor,siz kazanamıyorsunuz. ayrıca fazlaca hayranı var. umursasanız ne olur,umursamasanız ne olur? Müzisyen adam zaten,müziği bilen bir adam, şarkılarından nefret ediyorum.böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben zaten seviyodum gördüm daha da bi arttı sevgim. hoşuma gidiyor bu adamın yaptıkları. iyidir. :) edit : ayrıca ortalıkta o kadar piyasa olmaya çalışan böcekler var ki tam bir görüntü ve ses kirliliği. yazık oluyor bu adama yapılan hakaretler. en azından bildikleri bu adama hakaret edenlere cevap oluyor.. bana göre böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 takdir edilicek ability'ler göstermiş adam da, peki senelerdir ucuz ve uyduruk şarkılarla ortalığın içine etmek nedir? bre dingil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mozarta el çırpacak mallıktaki o seyirciye mozart dinletebilmekte başarıdır ama. ayrıca ismail yk nın yaptığı müzik çok azımıza hitap ediyordur,lakin şu var,günümüzde pop müzik piyasasında olup,güzel beste yapmaya ismail yk kadar kasan,ismail yk kadar müzikal alt yapıya sahip çok az insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EspGuitars Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ismail kankam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Vış, herif iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Madem bu kadar bilgili yeteneklisin neden tırt müzükler yapıyorsun diyecem ama adam da haklı. Arz talep meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 utopia said: bu adama saygı duyup da prim falan veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mozartı niye alkışlamıyoruz lan. beğendik mi alkışlıcaz, öyle öğrettiler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 alkış derken tempo tutmaktan bahsediyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bitince alkisliycan gardas. raconu o klasik muzigin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Azmodai said: BonePART said: aeuheauh abi adam herseyi calisyoda herseyi yannis caliyo ya birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi sonucta caliyor. ben elime kanun alsam, basinda 1 ay calissam bile kotu ses cikar. Aynen abi insan birini oturur temiz çalar :D Müziğe yeteneği olan adam, 1-2 ayını verse burdaki her enstrumana hepsini o kadar çalabilir zaten. Da soru şu, niye? yani :D En azından ismail yk nın müzik kulağı varmıs onu öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 belki de zulada çok hayvani besteleri filan vardı. bi gün çıkar çok kazandım, yedi sülaleme yeter (yedi kardeşti dimi bunlar) der, artık bunları dinliyoruz hadi bakalım der. sonra tepetaklak iner ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 J'eon said: takdir edilicek ability'ler göstermiş adam da, peki senelerdir ucuz ve uyduruk şarkılarla ortalığın içine etmek nedir? bre dingil. demek ki akıllı adam ki böyle hareket ediyor. :) baktı bu ülkenin dinleyici kitlesinden bi nane olmaz bunlar böyle allah belasını versin ümünü kopartırım bebek gel şehzade otur kucama hoppidi şarkılarını seviolar o zaman böyle yapcaz dedi. onunda ticarathanesi o işte napıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha saygı duydum bi an, ama 2 sn fln sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bu adam albümünde çalan neredeyse bütün enstürmanları kendsisi çalıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 isterse en olmadık yeri ile tambur çalsın fark etmez! insanlara doğruyu öğretmesi gerekirken, örnek olması gerekirken! osuruktan müzikler yapan adama ben müzisyen demem...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 lady gaga > ismail yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ismail yk nın gülüşü yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha Fazıl Say'a rakip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Financial said: ismail yk nın gülüşü yeter be gaga'nın çatalı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gimli said: Azmodai said: BonePART said: aeuheauh abi adam herseyi calisyoda herseyi yannis caliyo ya birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi sonucta caliyor. ben elime kanun alsam, basinda 1 ay calissam bile kotu ses cikar. Aynen abi insan birini oturur temiz çalar :D Müziğe yeteneği olan adam, 1-2 ayını verse burdaki her enstrumana hepsini o kadar çalabilir zaten. Da soru şu, niye? yani :D En azından ismail yk nın müzik kulağı varmıs onu öğrenmiş olduk saçmalamayın siz de adama 45 er saniye alet caldırıyolar bence gerektiği gibi de çaldı hakkını vererek. temiz çalamamışmış adamın enstrumanı değil bi kere çaldıkları, koşarak gidiyor 45sn takılıyor başında. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tron said: isterse en olmadık yeri ile tambur çalsın fark etmez! insanlara doğruyu öğretmesi gerekirken, örnek olması gerekirken! osuruktan müzikler yapan adama ben müzisyen demem...! Doğruları kim belirliyor? Sen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar