Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hayırlı teskereler herkese şimdiden. Ben daha yokum da çok yakın arkadaşıma Şanlıurfa / 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı çıktı Bu arada şeyi soracam, kısa dönem isteyip de uzun ya da uzun isteyip de kısa dönem çıkan var mı hiç?
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben uzun istiyodum kısa çıkmış işaretlemiştim fln....sınıf arkıma uzun çıktı... o işaretlememişti sınavda yalan yanlış fln yapmış yinede uzun çıkmış..
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Uzun çıkacak diye, 3 ay sonra cıkacak olan bütün MMO ları gözlem altına almıştım. Wow acc u acıp sıfırdan bir tane priest kastım hatta 2 haftada, işten ayrıldıktan sonra. Bütün hayatım boyunca bir daha hiç bir zaman oyun oynayayamıcam, dibine vururum diyordum 9 ayda derken.... :) Neyse eylül de gelince direk iş başı yapmam, AoC expansion a dalarım biraz. Yokmu tekirdağ jandarma benden başka?
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN şunun uzun halini bilen var mı sdsd
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA ne olucak benim halim:)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tnkt said: 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN şunun uzun halini bilen var mı sdsd hava destek veya hudut alay komutanlığı olması muhtemel, yada çok net görüntüsü olan alay komutanlığı da olabilir :p
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 çağdaş iskenderun güzeldir boşver.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Norak said: tnkt said: 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN şunun uzun halini bilen var mı sdsd hava destek veya hudut alay komutanlığı olması muhtemel, yada çok net görüntüsü olan alay komutanlığı da olabilir :p ahahah hd 720p xD
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Goarth said: Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA ne olucak benim halim:) ayvayı yedin sen....ankara rütbeli kaynıo saniye başı selam durcan :D
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet abi önüm meclis,sağım genelkurmay,arkam başbakanlık otoparkı bu tünelin ucu fena bir yere çıkıyor :) liseden bir arkadaşımla aynı yere düştük olmadı buddy oluruz
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hacı kronik hastalıgı olupta Gata dan "A grubu arızalı" raporuyla askere gidenler bi ses versin
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 said: arkadaşıma Şanlıurfa / 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı çıktı gg diyorum sadece kendisine.. bende 20. zırhlı tugayında topcu birligindeyim (331) gelen arkadaşları büyük ihtimal karşılamaya gidicem. topçu taburuna düşerse yardımcı olmaya çalışırım ama moral bozmak gibi olmasın 20. zırhlı tugayında şansın kendi olsanız hiç şansınız yok :P topçu taburu - 1. batarya - cem postacılar arkadaşa söylersin.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hadi yaw, nesi var ki o kadar ? iyi gibi gözüküyodu netten bakınınca?
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 silent said: p.tesiye kadar nasıl gitcem ben yaw 1082 km balıkesirdeyım ben :S pff Tezkere alırken çok işine yarayacak bu ama:)2 gün yol izni hatta askerliğinde izin kullanırsan 4 günde öyle yol izni:)
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lovecraft0Z said: hacı kronik hastalıgı olupta Gata dan "A grubu arızalı" raporuyla askere gidenler bi ses versin ben öyleydim abi
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 benim bildiğim "A grubu arızalı" komando hariç herbişi olur bundan, uygundur demek :p boy/kilo oranınız tutmamıştır %99 ehe
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Norak said: benim bildiğim "A grubu arızalı" komando hariç herbişi olur bundan, uygundur demek :p boy/kilo oranınız tutmamıştır %99 ehe yok tutturamadın malasef :) Omzumda sakatlık var,renk görüyüm boy kilo da fazla sorun yok
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Haydi gençler gelin artık... 331ler olarak gözümüz yollarda kaldı... gelin size iyi bakacağız... Özellikle tekirdağ saray'a gelen 333 kardeşime 2 akşam yemeği ısmarlıyorum..
combichrist Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 57'NCİ TOP. TUG. K.LIĞI BORNOVA İZMİR sdf
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bugün yeminimi ettim,evci çıktım ankarada oteldeyim.Buraya 335 arkadaşlar düşerse ilerde süper bir yer,komutanlarımız inanılmaz iyi anlayışlı,tek dert botun vurması oda geçer zamanla,ayrıca 2 hafta hızlı geçiyor yürüş ayağına.Devrecilik yok ondan kimse kimseye bulaşmaz arada uzun dönem çiftleşme durumları oluyor deli güreşiyorlar... burger kingden mc donalds'a herşeyi yiyebiliyoruz sağolsun ziyaretçiler.Zaten içerside süper kantinde herşey var neyse şimdilik böyle 3 gün evcinin tadı başka atarsa 146 :)çoook karanlık
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bedelli askerlik başlığında "ama ben sütçü imam üniversitesinden 6 senede makina mühendisi oldum, bu ülkenin becerilerime ihtiyacı var, askere gidemem, nöbet tutamam" diyenleri gördükten sonra bu dönem gitmiş arkadaşları daha bi sevdim. hepinize hayırlı teskereler. şafaklarınız ne kadar zengin olursa olsun, bir gün iflas etmeye mahkum. başlamak bitirmenin yarısı, bot bağlamamışlar düşünsün :)
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 atarsa 145 :) yemin geçti bitti, 10 günde jandarma olduk. Darısı 335. KD lere artık. Güzel yurdun güvenliği, emanettir bizlere. Jandarmadır ulaştıran, adaleti heryere. Sol, Sol, Sol sağ sol...
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ascraeus said: bedelli askerlik başlığında "ama ben sütçü imam üniversitesinden 6 senede makina mühendisi oldum, bu ülkenin becerilerime ihtiyacı var, askere gidemem, nöbet tutamam" diyenleri gördükten sonra bu dönem gitmiş arkadaşları daha bi sevdim. hepinize hayırlı teskereler. şafaklarınız ne kadar zengin olursa olsun, bir gün iflas etmeye mahkum. başlamak bitirmenin yarısı, bot bağlamamışlar düşünsün :) kim oluyor bu açıklasın kendini gfdjljghk.
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Gladmir said: atarsa 145 :) yemin geçti bitti, 10 günde jandarma olduk. Darısı 335. KD lere artık. Güzel yurdun güvenliği, emanettir bizlere. Jandarmadır ulaştıran, adaleti heryere. Sol, Sol, Sol sağ sol... haha jandarma olmak ayrıcalıktır birader:) neredesin
Öne çıkan mesajlar