Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

333. Celp Dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayırlı teskereler herkese şimdiden. Ben daha yokum da çok yakın arkadaşıma Şanlıurfa / 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı çıktı

Bu arada şeyi soracam, kısa dönem isteyip de uzun ya da uzun isteyip de kısa dönem çıkan var mı hiç?
Mesaj tarihi:
Uzun çıkacak diye, 3 ay sonra cıkacak olan bütün MMO ları gözlem altına almıştım. Wow acc u acıp sıfırdan bir tane priest kastım hatta 2 haftada, işten ayrıldıktan sonra.

Bütün hayatım boyunca bir daha hiç bir zaman oyun oynayayamıcam, dibine vururum diyordum 9 ayda derken.... :)

Neyse eylül de gelince direk iş başı yapmam, AoC expansion a dalarım biraz.

Yokmu tekirdağ jandarma benden başka?
Mesaj tarihi:
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı JANDARMA
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Gideceği Sınıf Okulu /
Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI
ANKARA

ne olucak benim halim:)
Mesaj tarihi:
tnkt said:

7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN

şunun uzun halini bilen var mı sdsd

hava destek veya hudut alay komutanlığı olması muhtemel, yada çok net görüntüsü olan alay komutanlığı da olabilir :p
Mesaj tarihi:
Norak said:

tnkt said:

7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN

şunun uzun halini bilen var mı sdsd

hava destek veya hudut alay komutanlığı olması muhtemel, yada çok net görüntüsü olan alay komutanlığı da olabilir :p

ahahah hd
720p xD
Mesaj tarihi:
Goarth said:

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı JANDARMA
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Gideceği Sınıf Okulu /
Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI
ANKARA

ne olucak benim halim:)

ayvayı yedin sen....ankara rütbeli kaynıo saniye başı selam durcan :D
Mesaj tarihi:
evet abi önüm meclis,sağım genelkurmay,arkam başbakanlık otoparkı bu tünelin ucu fena bir yere çıkıyor :)
liseden bir arkadaşımla aynı yere düştük olmadı buddy oluruz
Mesaj tarihi:
said:
arkadaşıma Şanlıurfa / 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı çıktı

gg diyorum sadece kendisine.. bende 20. zırhlı tugayında topcu birligindeyim (331) gelen arkadaşları büyük ihtimal karşılamaya gidicem. topçu taburuna düşerse yardımcı olmaya çalışırım ama moral bozmak gibi olmasın 20. zırhlı tugayında şansın kendi olsanız hiç şansınız yok :P

topçu taburu - 1. batarya - cem postacılar arkadaşa söylersin.
Mesaj tarihi:
silent said:

p.tesiye kadar nasıl gitcem ben yaw 1082 km balıkesirdeyım ben :S pff

Tezkere alırken çok işine yarayacak bu ama:)2 gün yol izni hatta askerliğinde izin kullanırsan 4 günde öyle yol izni:)
Mesaj tarihi:
Norak said:

benim bildiğim "A grubu arızalı" komando hariç herbişi olur bundan, uygundur demek :p boy/kilo oranınız tutmamıştır %99 ehe

yok tutturamadın malasef :) Omzumda sakatlık var,renk görüyüm boy kilo da fazla sorun yok
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugün yeminimi ettim,evci çıktım ankarada oteldeyim.Buraya 335 arkadaşlar düşerse ilerde süper bir yer,komutanlarımız inanılmaz iyi anlayışlı,tek dert botun vurması oda geçer zamanla,ayrıca 2 hafta hızlı geçiyor yürüş ayağına.Devrecilik yok ondan kimse kimseye bulaşmaz arada uzun dönem çiftleşme durumları oluyor deli güreşiyorlar... burger kingden mc donalds'a herşeyi yiyebiliyoruz sağolsun ziyaretçiler.Zaten içerside süper kantinde herşey var neyse şimdilik böyle 3 gün evcinin tadı başka

atarsa 146 :)çoook karanlık
Mesaj tarihi:
bedelli askerlik başlığında "ama ben sütçü imam üniversitesinden 6 senede makina mühendisi oldum, bu ülkenin becerilerime ihtiyacı var, askere gidemem, nöbet tutamam" diyenleri gördükten sonra bu dönem gitmiş arkadaşları daha bi sevdim.

hepinize hayırlı teskereler. şafaklarınız ne kadar zengin olursa olsun, bir gün iflas etmeye mahkum. başlamak bitirmenin yarısı, bot bağlamamışlar düşünsün :)
Mesaj tarihi:
atarsa 145 :)

yemin geçti bitti, 10 günde jandarma olduk.

Darısı 335. KD lere artık.

Güzel yurdun güvenliği, emanettir bizlere.
Jandarmadır ulaştıran, adaleti heryere.

Sol, Sol, Sol sağ sol...
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

bedelli askerlik başlığında "ama ben sütçü imam üniversitesinden 6 senede makina mühendisi oldum, bu ülkenin becerilerime ihtiyacı var, askere gidemem, nöbet tutamam" diyenleri gördükten sonra bu dönem gitmiş arkadaşları daha bi sevdim.

hepinize hayırlı teskereler. şafaklarınız ne kadar zengin olursa olsun, bir gün iflas etmeye mahkum. başlamak bitirmenin yarısı, bot bağlamamışlar düşünsün :)

kim oluyor bu açıklasın kendini gfdjljghk.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

atarsa 145 :)

yemin geçti bitti, 10 günde jandarma olduk.

Darısı 335. KD lere artık.

Güzel yurdun güvenliği, emanettir bizlere.
Jandarmadır ulaştıran, adaleti heryere.

Sol, Sol, Sol sağ sol...

haha jandarma olmak ayrıcalıktır birader:) neredesin
  • Yeni Oluştur...