Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okan bayülgen

daylan

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

vercek cevap bulamayınca götürdüğü kızları kıskanıyo olduk thumbs up lar havada uçuştu canınız sağolsun :D

hayat...

sana diyen olmadi fakat bu kadar alindiysan bilemicem EHEHEHE.
bu genel bisey. cirkin heriflerin yaninda güzel hatunlar görünce sadece siz degil hepimiz sasiriyoruz.
ayni olay adriana lama ve kocasi icin de gecerli. gül gibi kizi kapti itoglu it demiyor musunuz.
e diyosunuz.
daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

tartıştığımız konu okan bayülgenin götürdüğü kızlar değildi yalnız sen konuyu oraya çektin bizim onu çekemediğimiz için bok attığımızı söyleyerek.Yoksa adam mükemmel başka neden eleştirebiliriz ki ?

tartistigimiz konunun sebebinin ondan kaynaklanacagini düsündügüm icin cektim. verecek cevap bulamamaktan degil.
thnx
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

sipeyskeyk said:

vercek cevap bulamayınca götürdüğü kızları kıskanıyo olduk thumbs up lar havada uçuştu canınız sağolsun :D

hayat...

sana diyen olmadi fakat bu kadar alindiysan bilemicem EHEHEHE.
bu genel bisey. cirkin heriflerin yaninda güzel hatunlar görünce sadece siz degil hepimiz sasiriyoruz.
ayni olay adriana lama ve kocasi icin de gecerli. gül gibi kizi kapti itoglu it demiyor musunuz.
e diyosunuz.
daha ne.

???

neyse canın sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yani benim gocunacak birşeyim yok, alındığım falan da yok.Karı götürme derdim de yok tipimden yana da bir problemim yok.Ben adama saygısız diyorum, kalitesiz diyorum, seyircisine kötü davranıyo diyorum kızlar şu şu sebeplerden dolayı beğeniyor diyorum onu diyorum bunu diyorum sen gelip KARI diyosun.Bu cevap verememek değil de nedir ki.Bana gelsen yok bak adam saygısız değil bence hede hödö desen onun tarzı reörre desen eyvallah, sen O KARI SEN YOK KARI SEN VAR BOK ATMAK tadında bir tespit yapıyorsun.neyse yaaaaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

en güzel hatunları goturmuş.ayrıca telefonla baglayanalr o kadar salak salak konusuyorlarki laf etmemek elde deil.gelen konuklar 6 dil biliyorum diyip hiç bir dil konusamıolar

medya arkasında falan dalga geçtiği şeylere itiraz eden oldugunu sanmıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

adamin kalitesizligini iddia edenlere ''götürdügü hatunlar yüzünden reröre'' diye cevap verirsem güzel bi analizle cevap vermis olurum.
laaaakin bu cevap karsisinda bu kadar ''alinip'', ''cevap veremedin ki'' dersen, asil cevap veremeyen sen olursun. ben degil.

cevap verememenin maddeleşmiş halidir şu post :D LOL ilk cümle özellikle efsane
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

yani benim gocunacak birşeyim yok.Karı götürme derdim de yok tipimden yana da bir problemim yok.Ben adama saygısız diyorum, kalitesiz diyorum, seyircisine kötü davranıyo diyorum kızlar şu şu sebeplerden dolayı beğeniyor diyorum onu diyorum bunu diyorum sen gelip KARI diyosun.Bu cevap verememek değil de nedir ki.Bana gelsen yok bak adam saygısız değil bence hede hödö desen onun tarzı reörre desen eyvallah, sen O KARI SEN YOK KARI SEN VAR BOK ATMAK tadında bir tespit yapıyorsun.neyse yaaaaaa.

cevap verememek diyorsun da senin herifin terbiyesizligi hakkinda yazdigina zaten önceki yazdigimda cevap verdim. soradan attim ortaya bu lafi. demek ki neymis, cevap bulamadin reröre diye bisey yokmus.
gel gelelim genel bi tespitti, alinmani gerektircek bisey yog delüanli.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

vaniLLe said:

adamin kalitesizligini iddia edenlere ''götürdügü hatunlar yüzünden reröre'' diye cevap verirsem güzel bi analizle cevap vermis olurum.
laaaakin bu cevap karsisinda bu kadar ''alinip'', ''cevap veremedin ki'' dersen, asil cevap veremeyen sen olursun. ben degil.

cevap verememenin maddeleşmiş halidir şu post :D LOL ilk cümle özellikle efsane

bu da kefalligin maddelesmeye yetememis hali.
sdfjdfh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...