Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fatura yatırma makineleri ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.ngt.com.tr/index.php/fatura_odeme_makinasi/

azeri bir işadamının oğlu ile ortaklaşa bu işin peşinden koşturuyoruz bir süredir. hatta kontaktayız. antalyada görememiştim. ben bu sene ve diğer şehirlerimizde var mı hiç bi bilgimde yoktu. ama bazı yerlerde az sayıyla varmış. en güçlü kolumuz antalya olduğu için ilk önce oradan başlamayı düşündük ilk etapta..

şimdi şu soruyu size sormak istiyorum..

bu tarzda bir makine olsa para yatırma şubesinden mi işleminizi yapardınız yoksa tek bir hamleyle bu makineden mi yapardınız ?

(kimisi komisyonlu çalışıyor kimisi aldığı reklamlardan o komisyonların üstünü rahatlıkla örtüyor. benim sorumda tam genel.)

*elektrik
*su
*telefon
*doğalgaz
*telefon, internet
*kontör yükleme
*dergi, gazete abonelik işlemleri

gibi bir çok şey bu aletten yapılabiliyor. buna göre bir cevap verirseniz beni de pek bi memnun edersiniz.
tşk ettim.
Mesaj tarihi:
türk insanı makinelere alışkın değil.

en basit örnek: türkiye'nin en iyi alışveriş merkezlerinin birinde otopark gişesi ile otomatik ödeme makinası karşılıklı duruyor ve gişede sıra en az 25-30 kişi olmasına rağmen otomatik ödeme makinasına "cesaret edebilen" 3 kişi falan vardı.
Mesaj tarihi:
esasında burada kullandığım aletler gerçekten çok rahat yani 89795 yaşında nine bugün benimle birlikte kredi yükledi telefonuna. sadece numaranı gir paranı sok tamam de fişini al ve git muhabbeti tamamen :S
Mesaj tarihi:
forgiver said:

akbil doldurma makinaları da

evet evet, akbil doldurma makinaları da aynı şekilde. resmen gişede sıra olsa bile kullanılmıyor genelde. sadece çok yoğun duraklarda kullanılıyorlar.

fatura ödemenin makinalardan yapılacağını ben şahsen pek sanmıyorum hevesini kırmak gibi olmasın da.

biz millet olarak insanla muhattap olup, para ile ilgili işlerde hesap sorabileceği bir insan olsun istiyor.
Mesaj tarihi:
Belki bankalara devlet dairelerine vb.. yerlere satabilirsiniz ama onda da ihale olur alabilir misiniz bilmem .

Öteki türlü batarsınız gibime geliyor,Türkiyede o cihazdan para yatırabilecek kişi zaten internet yada atm yi kullanıyordur.Ayrıca otomatik ödeme var.Riskli iş
Mesaj tarihi:
tabii onumuzdeki donemde ulke icerisinde bi istatistik yapilacak.
Ona gorde degerlendirilecek.
Arkadas cok heyecanli giris yapti konuya araliktan beri gundemde olan bir sohbet ama dediklerinizin bir cogunu ben kendisine belirttim ama o yillardir rusyada yasamis olmasindan gerek benim dediklerimi pek saymadi.

Ayrica evet bizde dahil trde oto odemeyi kullaniyoruz. Bu istede bi nane olmus oluyor. Bu ulkede mukemmel sekilde nakit para akisi saglaniyor adam ev alisverisi yaparken rahat sekilde 4000 ruble cebinden cikartip veriyor ama kimi turkler ve ben de varim icinde kesinlikle kredi kartiyla alisveris yapiyoruz ben daha hic bi alisveriste insanlarin kart kullandigini gormedim. Adam bizim magazamiza geldiginde 5 milyarlik kurku bile nakit aliyor. Ya da bizim taksitleme gibi bi sistem dusunun. Magazamiz icerisinde 4 tane bankaci kiz var anlasmali oldugumuz adam oturuyor bankayla konusuyor ve kredi istiyor adam kredi alip odeme gerceklestiriyor ve posetini alip cikiyor. O yuzden dediginizin disinda bunlarida aktardim kendisine ama cok dikine gidiyor bu iste. Hayirlisi tabii.
  • Yeni Oluştur...