Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Windows 7'yi biraz önce kurdum Media Player Classic için hangi codec pack'i önerirsiniz? Bunun dışında olmazsa olmaz dediğiniz programlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 k-lite codec pack iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bunu kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hiç uğraşma bence direk gom player yükle. http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Yok eskiden kullanıyordum da MPC codeclerle daha iyi oluyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cccp coreavc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gom bazı videoları acıyor ama ilerleme yapmana izin vermiyor WMP cok kullanıslı olmasa da hepisini acıyor o yuzden WMP+codec daha iyi cozum K-Lite Mega Codec Pack kur her formatımın vazgecilmezlerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 k-lite kullaniyorum ben bir eksigini görmedim simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 six pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kaede said: cccp coreavc Şu önerideki CCCP'yi kurmuştum abi de system tray'e MPC açıldığında hiç bir şey gelmiyor hani sanki codecler çalışmıyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ayarlarından ffdshow ikonları açılıp kapatılabiliyor. Gerçi ayarları değiştirmediysen default olarak gözükmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 eğer cccp ayarlarında "göster" demesine rağmen trayde çıkmıyorsa o video ekstra bir codec istemiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Eski bilgisayarda ffdshow mkv videolarının hepsinde çalışıyordu aşağıda birde altyazı ile alakalı birşey var mı CCCP'de çünkü videoda altyazı olmasına rağmen System Tray'de ilgili birşey çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cccp directvobsub kullanır. video softsub ise yeşil bir ok çıkması lazım trayde edit: mkv olması bişey ifade etmiyor, codec önemli. x264 kullanıyorsa mesela çıkması lazım altta ffdshowun kırmızı video iconunun. tabi coreavc yüklediysen o öncelik sahibi olabilir. onun ayarlarını kontrol etmen lazım. yanlış hatırlamıyorsam default göstermiyordu trayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Sorun sanırım Media Player'ın 64 bit olmasından kaynaklanıyordu CCCP'nin Full Installation'ı ile kurduğumda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende k pack kurcam bakalim nasi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Her şeyi silin, playerlar dahil. Codecguide.com burdan Klite Codec Pack Full indirin. Player olarakta VLC Player. Ekran kartınız Dxva destekliyorsa Klite' ı yüklerken tik atmayı unutmayın, bir de herşeyi sıfırla diye bi seçenek var onu da tikleyin tmmdır. Senelerdir kullanıyorum bu komboyu, son derece rahat ve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 quuq said: k-lite codec pack iyidir. her bilgisayarda otomatik olarak bunu kuruyoruöm ilk açtığımda. bir de vlc ve gom denmiş de, mpc'in desteklediği bazı şeyleri desteklemiyor, o yüzden forza mpc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tabikide k-lite mega codec pack ötesi yok gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 açık ara: http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html built in codeclerle gelen mpc home cinema. açmadığı video 3-4 tane mi ne oldu 1 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fixmen said: Her şeyi silin, playerlar dahil. Codecguide.com burdan Klite Codec Pack Full indirin. Player olarakta VLC Player. Ekran kartınız Dxva destekliyorsa Klite' ı yüklerken tik atmayı unutmayın, bir de herşeyi sıfırla diye bi seçenek var onu da tikleyin tmmdır. Senelerdir kullanıyorum bu komboyu, son derece rahat ve mutluyum. Vlc yükleyip, klite yüklemek niye kine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Gom player mkv dosyalarını açmakta sorun yaşıyor hangi codec indirmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kmplayer + real alternative(rmwbabab ler için) son bir yıldır bunu kullanıyorum, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar