nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 köpek gibi koku alma duyusunu son derece gelismis (yabancı bir koku alınca deliye dönebilen) bir canlının davranıslarını erkek ve kadın sahiplerinin hormonlarından dolayı farklı olan kokuları elbet etkileyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Tenekeadam said: Ooo spacecake'e bir atar geldi.yok gayet sakin , iyi niyetliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 onu bana değil sipeyse anlat,ben karışmam.Adam en son kendine atar yapana zürafa çizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 billur kalkavanlı video niye hala koyulmadı bu topiğe lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cRFV9M3owNM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti soulberry said: biri bana golden teklif etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ehah iyiymiş bu legendary'e gideri var. Bu arada golden gibi başka bir köpek cinsi yok, bence al besle. Sürekli bahçeli bir evde yaşayabiliyor olsam direk bir tane alırım. Cinsiyetlerinizin aynı ya da farklı olması birşey ifade etmiyor, sadece köpek dişiyse allah sabır versin derim. Dişi dalmaçyalım vardı dişi olan herşeye kin güttüm beslediğim süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gayipten_gelen_ses said: sipeysek , arkadaşın başlıkta ne demek istediği gayet belli , bunu ben anladım da senin kafan mı güzel , hap mı aldın , esrar mı çektin ? Kelimeler mananın kılıfıdır bu kadar sorun etmek gereksiz öğlen gibi esrar çekmiştim hap atalı da 1-2 saat oldu.Dikkat et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bildiğim kadarıyla dişi köpekler sahibine çok daha bağlı ve kıskanç olur. tabi golden mesela kıskansa nolur kıskanmasa nolur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Werewolf said: billur kalkavanlı video niye hala koyulmadı bu topiğe lan? Hayvanın cinsiyetiyle ilgili bir durum mu bilmiyorum ama benzer durumu sergileyen bir de eşekli video vardı. Orada cinsiyet durumu çok daha farklıydı mesela. Gerçi o eşek, burada köpeklerden konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kanis MMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 post bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ilk mesjaı anlamadım ama köpekler çiftleşirken sahipleride çiftleşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 grp mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Cinsellik demek istemiş sanırım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar