BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Benim saçım çok gür lan, kazara uzatsam İbrahim Erkal olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Tenekeadam said: aynayla bakabilirsiniz. böğğg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 mokoko said: balığı kafana bağlican 2 hafta çıkarmican. süper iyi gelio. bu çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben de hiç birşey yapmadan uzattım 15-16 ay kadar (yalnız benim saçlarım cidden hızlı uzadı, kürek kemiğimin ortasındaydılar kestirdiğimde), hayvan gibi de kıvırcığım, aslında toplayabilmeme rağmen rahatlığından salık geziyordum bonus eki eki demelerine rağmen. Hiç dökülmüyordu neredeyse, tabii tarayamıyordum da. Sonra işte toplamam gerekti, toplayınca da kopup dökülmeye başladı; baktım biraz da açılıyor arkadaşlar, 3 numara yaptırdım, ama özledim kıvır kıvır :P Kışın sıcak tutuyor bir de negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi önler çok açılmış of :( kelliğe gittikçe yaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 saclari asiri sik yikamakta dökülmesine/yaglanmasina sebep oluyor diye duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://www.cilogluonline.com/wp-content/uploads/wpsc/product_images/gulsuyu%20400ml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Jahrein said: saçım o kadar gür ki... 2 günde bir yıkarım saçlarımı 2 günde bir TOPAK TOPAK saç dökerim. hani görseniz kelleşiyorum sanırsınız. ama durum 3 yıldır böyle. o topak topak saçlar gidiyo halen saçlarım gür ve uzun. ben de anlamıyorum. bakım makım yaptığım da yok yani :D duşta işte 3 kez şampuanlıyorum(3.de anca köpürüyo şampuan. O KADAR SAÇIM VAR YANİ) sonra işte krem. durula çık. bu kadar :D geç köpürmesinin nedeni saçın çok olması değil ki, saçının kirlilik yağlılık oranına göre geç yada erken köpürür. ve evet sık sık yıkamak zararlıymış saç diplerinin kurumasına neden oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 saçı dökülenler var, konu kitlesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kırıklar baya belli oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dalgalı saç olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 3 senedir hiç bir şekilde kestirmediğimin de etkileri olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aaa senin saçların böyle mi? kayaklı fotoda hiç yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kestirerek saç uzamıyo test edildi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 at kuyruğuydu orda + bere vardı + montun içine sokmuştum yılda 1-2 kere az bişi kestirsem belki bu kadar uzamazdı da daha düzgün görünebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: kestirerek saç uzamıyo test edildi onaylandı irem ben 4 senede bi kestiriorum kısacık, 4 sene sonra popoma geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: kestirerek saç uzamıyo test edildi onaylandı uzuyor gayet. ben oyle uzattım. hala da gider kestiririm arada. hala uzuyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya bende ya da kuaförümde sorun var o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saçlarının gideri var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kaça gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şaka maka 2 milyar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hadi be.. çalmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: şaka maka 2 milyar eder o kadar etmez. 300 tl ye falan satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ciddi söylememiş zaten sanırım :) satmayı da düşünmüyorum, halam istiyordu da şakamı yapıyordu ciddimiydi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 QueenofSpades said: copry said: şaka maka 2 milyar eder o kadar etmez. 300 tl ye falan satabilirsin. yok ciddiydim ben :D arkadaşımınkine saydılar o kadar boyasız falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar