Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstek = uzun saça bakım tutosu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xaty said:

Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım.

3,5 senedir kuaförün-berberin önünden geçmiyorum genelde toplamadan geziyorum salkım saçak, ağzıma giriyor gözüme giriyor. hatta bikere rüzgarlı bi havada bi arkadaşa gülmüştüm o arada saç boğazıma girmiş boğuluyordum.

düzelttirme olayından tırsıyorum ya içine edecekler diye. ama bu aralarda dikkat ettim kırıklar-çıkıklar belirginleşti fazlasıyla. çaresizim.

çaresizseniz çare sizsiniz
Mesaj tarihi:
Ne zamandır hatırlamıyorum da benim de berber/kuaföre uğradığım yok uzun zamandır. Bir ara gidip çeki düzen verdirtmem lazım da aynı şekilde ben de çekinip erteliyorum sürekli.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

xaty said:

Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım.

3,5 senedir kuaförün-berberin önünden geçmiyorum genelde toplamadan geziyorum salkım saçak, ağzıma giriyor gözüme giriyor. hatta bikere rüzgarlı bi havada bi arkadaşa gülmüştüm o arada saç boğazıma girmiş boğuluyordum.

düzelttirme olayından tırsıyorum ya içine edecekler diye. ama bu aralarda dikkat ettim kırıklar-çıkıklar belirginleşti fazlasıyla. çaresizim.

ya 3-4 ayda bir kestirmek lazım ucundan. 2-3 cm kısaltmak yeterli, o zaman daha hızlı ve daha güçlü uzuyor.

bir de koca karı ilacı olacak ama badem yagı sürebilirsin uçlarına :) kırıklar azalıyor
Mesaj tarihi:
benim saçlarımın mükemmel olmasından mı bilemiyorum ama duzenli olarak yıkayıp, banyodan sonra da tararsan yeterli oluyor. extra bişi surmuyorum yani.

ama dedigim gibi bu benim saclarımın mukemmelliğinden kaynaklanıyo olabilir.

sacları mukemmel olmayanlar cevaplasın sorunu aslinda.
Mesaj tarihi:
hayvanlar gibi dokuluyor benimki lan.(genetik degil,ailede kel yok)saclar emo uzunlugunu gecene kadar kel kalmazsam ne mutlu

iyidir iyidir,cozume dogru yol aliyoruz.mutesekkirim.

edit:uzayan her sac o tek gozu kapatacak o malum uzunluga gelmek zorunda maalesef.
Mesaj tarihi:
Bir de şöyle bir durum var; saçların hep dökülüyordu. Şimdi uzun oldukları için çok daha belirgin görünüyorlar, hatta daha da uzayınca ufak toplar bile yapabilirsin dökülen saçlarından. Miktar olarak çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Tararken, çekiştirirken, elinle çeki düzen verirken, sağa sola takılmasıyla vb. kopan saçlar da oluyor mutlaka, bunları da dökülen saçlarla birlikte görünce insanın moralini bozabiliyor.
Mesaj tarihi:
sayica da fazla oluyor bunlar.sehir efsanesi celindi kulagima.35ten fazlaysa kotuymus. Bir idda ediyorlar,seyrelmis saclarim.kafamin onunden bakinca arkasi gorunuyormus.psikolojik savas ama bu!
Mesaj tarihi:
bende uzatmaya çalısıyorum ama uzamıyor deli oldum
hem dalgalı hem ince saçlarım var hergün banyo yapıyorum yağlanmasın diye bıktım dalgalı olduğu için de şuan düzgün durmuyor
bende kendime göre bi yöntem buldum sdf
banyodan sonra taç takıp arkadan toka ile tutuyorum dalgası azalıyor

tek sorun dökülüyor hele 2 gün yıkamıyım elimi atsam saç ondan hergün yıkamak şart
önlerde açık benim yanlardan korkuyorum kel kalacam diye

arı poleni yiyin dediler saçları besliyormuş vitamin cart curt denicem bakalım
Mesaj tarihi:
Flassh said:
hem dalgalı hem ince saçlarım var hergün banyo yapıyorum yağlanmasın diye bıktım dalgalı olduğu için de şuan düzgün durmuyor
bende kendime göre bi yöntem buldum sdf
banyodan sonra taç takıp arkadan toka ile tutuyorum dalgası azalıyor

aa ben
2 sene içinde alnının şahane bir şekilde açıldığını görebilirsin
  • Yeni Oluştur...