Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstek = uzun saça bakım tutosu.

Starforsaken

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım.

3,5 senedir kuaförün-berberin önünden geçmiyorum genelde toplamadan geziyorum salkım saçak, ağzıma giriyor gözüme giriyor. hatta bikere rüzgarlı bi havada bi arkadaşa gülmüştüm o arada saç boğazıma girmiş boğuluyordum.

düzelttirme olayından tırsıyorum ya içine edecekler diye. ama bu aralarda dikkat ettim kırıklar-çıkıklar belirginleşti fazlasıyla. çaresizim.

çaresizseniz çare sizsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

xaty said:

Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım.

3,5 senedir kuaförün-berberin önünden geçmiyorum genelde toplamadan geziyorum salkım saçak, ağzıma giriyor gözüme giriyor. hatta bikere rüzgarlı bi havada bi arkadaşa gülmüştüm o arada saç boğazıma girmiş boğuluyordum.

düzelttirme olayından tırsıyorum ya içine edecekler diye. ama bu aralarda dikkat ettim kırıklar-çıkıklar belirginleşti fazlasıyla. çaresizim.

ya 3-4 ayda bir kestirmek lazım ucundan. 2-3 cm kısaltmak yeterli, o zaman daha hızlı ve daha güçlü uzuyor.

bir de koca karı ilacı olacak ama badem yagı sürebilirsin uçlarına :) kırıklar azalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

benim saçlarımın mükemmel olmasından mı bilemiyorum ama duzenli olarak yıkayıp, banyodan sonra da tararsan yeterli oluyor. extra bişi surmuyorum yani.

ama dedigim gibi bu benim saclarımın mukemmelliğinden kaynaklanıyo olabilir.

sacları mukemmel olmayanlar cevaplasın sorunu aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle bir durum var; saçların hep dökülüyordu. Şimdi uzun oldukları için çok daha belirgin görünüyorlar, hatta daha da uzayınca ufak toplar bile yapabilirsin dökülen saçlarından. Miktar olarak çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Tararken, çekiştirirken, elinle çeki düzen verirken, sağa sola takılmasıyla vb. kopan saçlar da oluyor mutlaka, bunları da dökülen saçlarla birlikte görünce insanın moralini bozabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende uzatmaya çalısıyorum ama uzamıyor deli oldum
hem dalgalı hem ince saçlarım var hergün banyo yapıyorum yağlanmasın diye bıktım dalgalı olduğu için de şuan düzgün durmuyor
bende kendime göre bi yöntem buldum sdf
banyodan sonra taç takıp arkadan toka ile tutuyorum dalgası azalıyor

tek sorun dökülüyor hele 2 gün yıkamıyım elimi atsam saç ondan hergün yıkamak şart
önlerde açık benim yanlardan korkuyorum kel kalacam diye

arı poleni yiyin dediler saçları besliyormuş vitamin cart curt denicem bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:
hem dalgalı hem ince saçlarım var hergün banyo yapıyorum yağlanmasın diye bıktım dalgalı olduğu için de şuan düzgün durmuyor
bende kendime göre bi yöntem buldum sdf
banyodan sonra taç takıp arkadan toka ile tutuyorum dalgası azalıyor

aa ben
2 sene içinde alnının şahane bir şekilde açıldığını görebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...