QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 xaty said: O işi yapanlar ve o işin yapıldığı siteler var zaten :D Millet uzatıp uzatıp satıyor öyle deme ama çok para veriyorlar =) ben satmadım daha hiç ama kuaför teklif etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne kadar veriyorlar? Benimkine de verseler keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ne kadar veriyorlar ki? boyalı saçta düşer bi de di mi? mesela benım belimin az üstüne kadar ve kızıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ıslak saçı tartıyorlar kilo üzerinden veriyorlar para, kilosu 400 Tl filandı en son. Ama saçın hiç boya görmemiş olması gerekiyor, bi de kalitesiz ise almıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kalitesiz ne demek bilmiyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yok be boyalı saçı da alıyolar.benim arkadaşımınkini almışlardı ama düzgün olması lazım tabi. bi de fiyat düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 400 tl iyi geliyor da ortalama ne kadar ağır olur ki ıslak saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 xaty said: Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım. 3,5 senedir kuaförün-berberin önünden geçmiyorum genelde toplamadan geziyorum salkım saçak, ağzıma giriyor gözüme giriyor. hatta bikere rüzgarlı bi havada bi arkadaşa gülmüştüm o arada saç boğazıma girmiş boğuluyordum. düzelttirme olayından tırsıyorum ya içine edecekler diye. ama bu aralarda dikkat ettim kırıklar-çıkıklar belirginleşti fazlasıyla. çaresizim. çaresizseniz çare sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 xaty said: 400 tl iyi geliyor da ortalama ne kadar ağır olur ki ıslak saç ben ördürüp dibinden kestirmiştim, ağırlığı 1.3 kg gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne zamandır hatırlamıyorum da benim de berber/kuaföre uğradığım yok uzun zamandır. Bir ara gidip çeki düzen verdirtmem lazım da aynı şekilde ben de çekinip erteliyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Xenocide said: xaty said: Bence çok gerekmedikçe (spor, sıcak, tehlikeli işler vb. durumlar olmadıkça) toplamamak lazım. 3,5 senedir kuaförün-berberin önünden geçmiyorum genelde toplamadan geziyorum salkım saçak, ağzıma giriyor gözüme giriyor. hatta bikere rüzgarlı bi havada bi arkadaşa gülmüştüm o arada saç boğazıma girmiş boğuluyordum. düzelttirme olayından tırsıyorum ya içine edecekler diye. ama bu aralarda dikkat ettim kırıklar-çıkıklar belirginleşti fazlasıyla. çaresizim. ya 3-4 ayda bir kestirmek lazım ucundan. 2-3 cm kısaltmak yeterli, o zaman daha hızlı ve daha güçlü uzuyor. bir de koca karı ilacı olacak ama badem yagı sürebilirsin uçlarına :) kırıklar azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://www.metro.co.uk/weird/85820-hair-thieves-have-struck-again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 benim saçlarımın mükemmel olmasından mı bilemiyorum ama duzenli olarak yıkayıp, banyodan sonra da tararsan yeterli oluyor. extra bişi surmuyorum yani. ama dedigim gibi bu benim saclarımın mukemmelliğinden kaynaklanıyo olabilir. sacları mukemmel olmayanlar cevaplasın sorunu aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hayvanlar gibi dokuluyor benimki lan.(genetik degil,ailede kel yok)saclar emo uzunlugunu gecene kadar kel kalmazsam ne mutlu iyidir iyidir,cozume dogru yol aliyoruz.mutesekkirim. edit:uzayan her sac o tek gozu kapatacak o malum uzunluga gelmek zorunda maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tresan'ın ısırgan otlu bir şampuanı var onu bir denemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bella said: tresan'ın ısırgan otlu bir şampuanı var onu bir denemeni öneririm. bioxcin sampuan + serum. her ne kadar serumu arada unutsam da...ne sac varmis be.dedigini bir deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bir de şöyle bir durum var; saçların hep dökülüyordu. Şimdi uzun oldukları için çok daha belirgin görünüyorlar, hatta daha da uzayınca ufak toplar bile yapabilirsin dökülen saçlarından. Miktar olarak çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Tararken, çekiştirirken, elinle çeki düzen verirken, sağa sola takılmasıyla vb. kopan saçlar da oluyor mutlaka, bunları da dökülen saçlarla birlikte görünce insanın moralini bozabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 en son lisede berbere gittim saclarim cok guzel kizlar hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sayica da fazla oluyor bunlar.sehir efsanesi celindi kulagima.35ten fazlaysa kotuymus. Bir idda ediyorlar,seyrelmis saclarim.kafamin onunden bakinca arkasi gorunuyormus.psikolojik savas ama bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 uzaylı lan onu diyen, kaç ondan. ayrıca saç kremi kullan, her banyodan sonra tara saçlarını. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bende uzatmaya çalısıyorum ama uzamıyor deli oldum hem dalgalı hem ince saçlarım var hergün banyo yapıyorum yağlanmasın diye bıktım dalgalı olduğu için de şuan düzgün durmuyor bende kendime göre bi yöntem buldum sdf banyodan sonra taç takıp arkadan toka ile tutuyorum dalgası azalıyor tek sorun dökülüyor hele 2 gün yıkamıyım elimi atsam saç ondan hergün yıkamak şart önlerde açık benim yanlardan korkuyorum kel kalacam diye arı poleni yiyin dediler saçları besliyormuş vitamin cart curt denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 icini dokmus adam ahahjwadat nasil cekmisse artik sactan.sanirim bi tuto cikaracak kadar tavsiye aldik,2 sene sonra soyliycem ise yaradi mi yoksa kel mi kaldim lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 8 aydır uzatmaya çalısıyorum bi sinir krizi geçirip 0 a vurdurmam an meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Flassh said: hem dalgalı hem ince saçlarım var hergün banyo yapıyorum yağlanmasın diye bıktım dalgalı olduğu için de şuan düzgün durmuyor bende kendime göre bi yöntem buldum sdf banyodan sonra taç takıp arkadan toka ile tutuyorum dalgası azalıyor aa ben 2 sene içinde alnının şahane bir şekilde açıldığını görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ısırgan suyu dehşet hızlı uzatıyormuş. ben de uzatmaya çalışıyorum aktarlarda bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar