Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bunu hiç yapmak istemezdim ama... muhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde ilk 2 sandık sonucu - Demirören: 481 Aksu: 282 iki sandıkta 200 oy fark attı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 haydi demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ilk 2 sandık hep demirörencilerdi o yüzden öle :P seçilmez lan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Benim bildiğim ilk sandıklar hep eski kongre üyelerinden çıkıyordu bu adam nasıl aldıki onlardan O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Oley demirören kazanmış:)bir zamanlar canaydın kalsın diye dua ediyorduk şimdi de demirören.Harika bir adam şu demirören biz diğer takım taraftarları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aksu kazansaydı çok daha kötü olurdu.demirören in kazanması daha iyi olmuş bjk açısından.aksu dışında kim çıksa kazanırdı seçimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 "Tatar Ramazan" said: Haberde izledim, Tüpçü dün konuşmasında Seba'yı gösterip sen küfürle gittin, sonra Bilgili'yi gösterip sen de küfürle gittin, ama ben gitmeyecem aksine küfürü silecem hulen çekti salona. Zamanında o küfürleri ettiren adamın böyle konuşması ayrı bir komik oluyor. Onursuz şerefsiz adam. Ölse de kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde ilk 3 sandık sonucu - Demirören: 733 Aksu: 422 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 in demirören we trust... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bela okuyorum şu an. hala ve inatla mı? nondayı alır bombayı patlattık der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde ilk 4 sandık sonucu - Demirören: 967 Aksu: 578 her sandıkta arayı açıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gençler son sandıklarda oy kullandı. Daha belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 lan sonuc belliydi ama yine de zorlanır die ümit etmistim tüpcü icin ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Darksun said: Heh bu ankette demirören çıkar, gs/fb liler saolsun. kongreden demirören çıktı beşiktaşlılar saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 forgiver said: Darksun said: Heh bu ankette demirören çıkar, gs/fb liler saolsun. kongreden demirören çıktı beşiktaşlılar saolsun. O oy kullanan kongre üyelerinin bir kısmının gs/fb'li olduğu ve demirören tarafından üye yapıldıkları bas bas söyleniyor zaten. Gs tüzük değişikliği ile bizim gibi kongre sistemi getirmeye çalışıyor, inşallah yapmazlar. Bu sistem ile ne hale geliniyor gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 demirören(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 paramı verin diye takımı haczetmesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi para plıssss diye bagıs toplamaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 said: Son dakika Aziz Yıldırım,Murat Aksunun seçimi kaybetmesi üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gelişmeler az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 said: üzüntüden napıcağını bilemeyen bjklılar bari fb ye sataşayımda eğlenirim hem düşüncesindeler. ayrıntılar az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 adam madem beni seçmediniz paramı rica edeyim dese kulüp batar lan ahahahah 60 milyon tl az para mı.İpe ipe seçecekler demiröreni sorry bjkliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Benim üzüldüğüm nokta Demirörenin karşısına Aksudan başkasının aday olarak çıkmamış olması.Yoksa Aksunun seçilmediğine üzülmedim,Yıldırımın kazanmasına sevinmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aksu olcagina demirören devam diye en basinda söyledm zaten burda.. kaldi ki aksudan daha iyi yönetim kurdu. daha iyi şeyler yapabilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Darksun said: forgiver said: Darksun said: Heh bu ankette demirören çıkar, gs/fb liler saolsun. kongreden demirören çıktı beşiktaşlılar saolsun. O oy kullanan kongre üyelerinin bir kısmının gs/fb'li olduğu ve demirören tarafından üye yapıldıkları bas bas söyleniyor zaten. Gs tüzük değişikliği ile bizim gibi kongre sistemi getirmeye çalışıyor, inşallah yapmazlar. Bu sistem ile ne hale geliniyor gördük. şu ana kadar açılan sandıklar 4 nolu sandığa kadar , yani klüpteki en eski üyelerin oy kullandığı sandıklar. daha demirörenin üye ettiği adamların oyları sayılmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar