BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bu arada Caner kadar güzel topu ileri şişiren adam görmedim uzun zamandır, ters kanada çok pis çeviriyor oyunu.Defans yapmayı bilse direk sol bek'e yerleşir lideri olur defansın Servet'in top kullanmasına falan gerek kalmaz defanstan çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 beke niye yerlessin, baltanin onunde oynicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Balta'nın önünde Arda oynar, Kewell oynar, Gio oynar, Caner niye oynasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 dos santos futbol kursuna yazılan cocuk gibiydi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 applev0dka said: nileppezdel said: Abi adam topu koydu geri yürüyodu ya. Millet koyuyo geri yürüyo bekliyo adamların yerleşmesini bekliyorum ayağına falan. Onlara yok buna var. Çok saçma bir sarı karttı. Ki bence hakeme küfür etmediğin sürece protesto edebilmelisin. Hakemlere fazla güç vererek futbolu kirletiyo bence FIFA cuma günü ekrem tac kullanmak icn çizgiye yürüyordu..dk 80+ fln tam hatrlamıorm..Top toplayici atti topu, tuttu gecti cizgiye kaldirdi ellerini hakem sari kart cıkardi... Bize mi anlatıosn ,:) Ona da haksızlık etmişler bişey diyemem ki :) Anadolu kulüpleri trlü çirkeflikler yapıyolar zaman geçirmek için. Ben bu kadar kolay sarı kart çıktığını görmedim onlara. Hep büyüklerden yana değil hakemler. Ya da tüm büyüklerden yana değiller =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 applev0dka said: o pozisyonda adam topu ıska gecip canere vuruyor kasit yok yani olayda... ayni hafta blica yapmsti benzer şeyi hakem orda da dogru kadar verip görmedn oldugunu söyledi.. hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ulan adam ayagı havada giriyor.bahane mi o.topa giriodu gormemiş cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Wharekauhau said: applev0dka said: o pozisyonda adam topu ıska gecip canere vuruyor kasit yok yani olayda... ayni hafta blica yapmsti benzer şeyi hakem orda da dogru kadar verip görmedn oldugunu söyledi.. hıhı wtf ? bu mac icn demedkki biz yazilari dogru oku bence :D 2 hafta önce samiyende kar altinda oynanan mac ve canere verilen penalti icn konusuyordukk...son postlari okuyup gereksiz cabalara girmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar