Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor - Galatasaray 31.01.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

nileppezdel said:

Abi adam topu koydu geri yürüyodu ya. Millet koyuyo geri yürüyo bekliyo adamların yerleşmesini bekliyorum ayağına falan. Onlara yok buna var. Çok saçma bir sarı karttı.

Ki bence hakeme küfür etmediğin sürece protesto edebilmelisin. Hakemlere fazla güç vererek futbolu kirletiyo bence FIFA

cuma günü ekrem tac kullanmak icn çizgiye yürüyordu..dk 80+ fln tam hatrlamıorm..Top toplayici atti topu, tuttu gecti cizgiye kaldirdi ellerini hakem sari kart cıkardi...
Bize mi anlatıosn ,:)

Ona da haksızlık etmişler bişey diyemem ki :) Anadolu kulüpleri trlü çirkeflikler yapıyolar zaman geçirmek için. Ben bu kadar kolay sarı kart çıktığını görmedim onlara. Hep büyüklerden yana değil hakemler. Ya da tüm büyüklerden yana değiller =D
Sosyal ağlarda paylaş

Wharekauhau said:

applev0dka said:

o pozisyonda adam topu ıska gecip canere vuruyor kasit yok yani olayda... ayni hafta blica yapmsti benzer şeyi hakem orda da dogru kadar verip görmedn oldugunu söyledi..

hıhı

wtf ? bu mac icn demedkki biz yazilari dogru oku bence :D 2 hafta önce samiyende kar altinda oynanan mac ve canere verilen penalti icn konusuyordukk...son postlari okuyup gereksiz cabalara girmeyelim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...