Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king yapma bunu :(

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Hayır nette ballı hardal ranch buffalo ve barbekü ye para almıyorlardı.Artık bu soslar paralı oldu ketçap mayonez değil de sadece bunları istseniz bile.Sırf bu yüzden burger a gitmeyebilirim.Zaten patatesleri de rezalet.Zaten çok yemiyorum yediğimde de köri barbekü ekşi tatlı sos alırım mac ten big mac le idare ederim.Avrupa da ki gibi oluyorsa cola yı da bedava yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

dün karşılaştım "sosu paralı satıyoruz" diyen adamla. Parayı ödemiştim, sos isterken ketçap istemiyorum ranch ve mayonez verin dedim. Adam ranch için 25 kuruş daha dedi... Aldığım menü de big king XXL king size. Allah belanızı versin bi daha da burger kinge gelmem dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

olmas soslar paralı olmas, önemli olan 3-5 kuruş değil yaptıkları şeyin hesabı. yıllardır olmayan adet birden çıkınca insanı soğutuyorlar yoksa o parayı ödemekle kimse fakirleşmez. Ama yanlış yaptılar, yinede burger king i değişmem bi steakhouse bi big king XXL yiyemedikten sorna yaşamanın ne anlamı war (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

bence mantıklı değil dediğin 25 krş yere düşse almazsın belki ama burda yan ürünün parasının istenmesi saçma. Kaliteli bir restaurantta yemek yiyorsun ekstra ekmek istediğinde 25 krş isteseler hoşuna gider mi? o durumda o verdiğin para değil olayın çirkinliği önemli. 14 tl veren adamda 25 krş isteyenler utansın, 25 krş u vermeyenler değil
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sorun 25 kurus vermek deil
25 kurus icin burger kingin keneflik yapmasi
zaten kimseye sormadan cart curt zam yapiyolar
14 deil 15 olsa menu kimse farketmez
4 tane den fazlada sos kimse almaz zaten

2 tane kingchicken menü 9 lira ha mis gibi 1 lirada sos 10 lira gayet normal işte :d
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:

bence mantıklı değil dediğin 25 krş yere düşse almazsın belki ama burda yan ürünün parasının istenmesi saçma. Kaliteli bir restaurantta yemek yiyorsun ekstra ekmek istediğinde 25 krş isteseler hoşuna gider mi? o durumda o verdiğin para değil olayın çirkinliği önemli. 14 tl veren adamda 25 krş isteyenler utansın, 25 krş u vermeyenler değil

evet bunu yazacaktım direk.

en kıytırık yerde bile mayonez ketçap istiyorsun hemen abi diyip veriyorlar. 10 liraya gidip menu alıyorsun senden utanmadan 25 kuruş istiyor.

senelerce 8 9 liraya sattıkları şeyi şimdi neredeyse yarı fiyatına veriyorlar kampanyayla, ona rağmen ne kadar kar ettikleri ortada.

gidip de 5 tane istemiyorum ben evime götürmek için, yanına ranch sos istiyorum 1 tane, 25 krş istemeleri arsızlığın da bu kadarı dedirtir cinsten. avrupa'da da yapıyorlardı da değil olay orda da ayıp burda da.

bir de eskişehir'dekiler kadar kötü burger king görmedim ben hayatımda, bildiğin 2-3 ayı aşkın zamandır sadece 2 kez ranch sos bulabildim. bildiğin yok diyor, kavga ettim geçen

-ranch sos var mı?
-(salak kasiyer)- yok.
-peki ne zaman gelecek bu bir ayda 5. ya da 6. kez oldu ben daha istanbul'da böyle bir olaya şahit olmadım dedim
-istiyoruz ama bitiyor yani napabilirieez?
-ABİ DAHA ÇOK İSTEYİN O ZAMAN BASİT BİR ŞEY BU AYLIK GİDERİN ORTALAMASINI ALMAK WTF?! dedim
-9 koli sos istedik bitti ama yani napabiliriz beyefendi
-demek ki 12 koli falan istemeniz gerekiyor, her geldiğimde yok diyorsunuz saçmalık değil mi bu?!? dedim

sonra yandaki kızlar hani sarımsaklı mayonez olmadıgını bilsem baska yere giderdim dedi
öbür grup döndü sos olmadan şu patateslerin ne anlamı var ki dedi

direk rrrageliyorum yani, birazdan da şikayet edicem burdaki tüm şubeleri

geçen gün bana şöyle dediler ya ahahahahah şaka gibi

-HİÇBİR TAVUK ÜRÜNÜNDEN KALMADI.
-ABİ NE SATACAKSINIZ diyip çıktım ahahah

Btw TL;DR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...