fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yemek sepetinde 3 sos seçiliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mega alınca ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Burgera 14 tl verecek durumun varken 25 kuruşun hesabını yapmak, kapına kadar gelen menünün vermiş olduğu gizli ve şımarıkça duyguların dışavurumu olan sahte bir üzüntümü acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Fistan said: 2 sostan sonrası zaten paralıydı nette de zaten 2 sos secebiliyordun (td) Zaten arkadaş netteki problemi anlatmış. Restoranda bir problem yok. en azından ben hiç yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Hayır nette ballı hardal ranch buffalo ve barbekü ye para almıyorlardı.Artık bu soslar paralı oldu ketçap mayonez değil de sadece bunları istseniz bile.Sırf bu yüzden burger a gitmeyebilirim.Zaten patatesleri de rezalet.Zaten çok yemiyorum yediğimde de köri barbekü ekşi tatlı sos alırım mac ten big mac le idare ederim.Avrupa da ki gibi oluyorsa cola yı da bedava yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dün karşılaştım "sosu paralı satıyoruz" diyen adamla. Parayı ödemiştim, sos isterken ketçap istemiyorum ranch ve mayonez verin dedim. Adam ranch için 25 kuruş daha dedi... Aldığım menü de big king XXL king size. Allah belanızı versin bi daha da burger kinge gelmem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 olmas soslar paralı olmas, önemli olan 3-5 kuruş değil yaptıkları şeyin hesabı. yıllardır olmayan adet birden çıkınca insanı soğutuyorlar yoksa o parayı ödemekle kimse fakirleşmez. Ama yanlış yaptılar, yinede burger king i değişmem bi steakhouse bi big king XXL yiyemedikten sorna yaşamanın ne anlamı war (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 fistan gelse de 25 kuruş ne ya fakir misiniz yazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ev yemeği yiyin la obez olucaksınız hamburger ,pizza yiye yiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Sarısaklı mayonez falan almıştım. Bir tek barbekü sosu için paralı dedi adam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 artık para alıolarsa soslardan müşteri kaybı yaşanır bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 DeaN said: Burgera 14 tl verecek durumun varken 25 kuruşun hesabını yapmak, kapına kadar gelen menünün vermiş olduğu gizli ve şımarıkça duyguların dışavurumu olan sahte bir üzüntümü acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha agir yargilamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bence mantıklı değil dediğin 25 krş yere düşse almazsın belki ama burda yan ürünün parasının istenmesi saçma. Kaliteli bir restaurantta yemek yiyorsun ekstra ekmek istediğinde 25 krş isteseler hoşuna gider mi? o durumda o verdiğin para değil olayın çirkinliği önemli. 14 tl veren adamda 25 krş isteyenler utansın, 25 krş u vermeyenler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sorun 25 kurus vermek deil 25 kurus icin burger kingin keneflik yapmasi zaten kimseye sormadan cart curt zam yapiyolar 14 deil 15 olsa menu kimse farketmez 4 tane den fazlada sos kimse almaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bu topice yazana kadar sokakta selpak satarak 6 aylık sos paranızı çıkarabilirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 BonePART said: sorun 25 kurus vermek deil 25 kurus icin burger kingin keneflik yapmasi zaten kimseye sormadan cart curt zam yapiyolar 14 deil 15 olsa menu kimse farketmez 4 tane den fazlada sos kimse almaz zaten 2 tane kingchicken menü 9 lira ha mis gibi 1 lirada sos 10 lira gayet normal işte :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 geçen arkadaşla ekonomik diye ondan aldık kesmedi gittik 1 tane daha aldık 2 şer menu yemiş olduk ekonomik yönü kalmadı direk steakhouse versek parayı daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 iki kisi paraniz yoksa, acsaniz ve bk yemek istiyosaniz; 2x king boy tavukburger menu 8,95 2x hamburger 3,90 4x sos da aldiginizi varsayarsak 13,85 eder. mis gibin doyarsiniz. Tabi insansaniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2 hardal alıyom tamam yeter koca menü yetiyor başka bişeyinide sevmiyom zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 alperozg said: bence mantıklı değil dediğin 25 krş yere düşse almazsın belki ama burda yan ürünün parasının istenmesi saçma. Kaliteli bir restaurantta yemek yiyorsun ekstra ekmek istediğinde 25 krş isteseler hoşuna gider mi? o durumda o verdiğin para değil olayın çirkinliği önemli. 14 tl veren adamda 25 krş isteyenler utansın, 25 krş u vermeyenler değil evet bunu yazacaktım direk. en kıytırık yerde bile mayonez ketçap istiyorsun hemen abi diyip veriyorlar. 10 liraya gidip menu alıyorsun senden utanmadan 25 kuruş istiyor. senelerce 8 9 liraya sattıkları şeyi şimdi neredeyse yarı fiyatına veriyorlar kampanyayla, ona rağmen ne kadar kar ettikleri ortada. gidip de 5 tane istemiyorum ben evime götürmek için, yanına ranch sos istiyorum 1 tane, 25 krş istemeleri arsızlığın da bu kadarı dedirtir cinsten. avrupa'da da yapıyorlardı da değil olay orda da ayıp burda da. bir de eskişehir'dekiler kadar kötü burger king görmedim ben hayatımda, bildiğin 2-3 ayı aşkın zamandır sadece 2 kez ranch sos bulabildim. bildiğin yok diyor, kavga ettim geçen -ranch sos var mı? -(salak kasiyer)- yok. -peki ne zaman gelecek bu bir ayda 5. ya da 6. kez oldu ben daha istanbul'da böyle bir olaya şahit olmadım dedim -istiyoruz ama bitiyor yani napabilirieez? -ABİ DAHA ÇOK İSTEYİN O ZAMAN BASİT BİR ŞEY BU AYLIK GİDERİN ORTALAMASINI ALMAK WTF?! dedim -9 koli sos istedik bitti ama yani napabiliriz beyefendi -demek ki 12 koli falan istemeniz gerekiyor, her geldiğimde yok diyorsunuz saçmalık değil mi bu?!? dedim sonra yandaki kızlar hani sarımsaklı mayonez olmadıgını bilsem baska yere giderdim dedi öbür grup döndü sos olmadan şu patateslerin ne anlamı var ki dedi direk rrrageliyorum yani, birazdan da şikayet edicem burdaki tüm şubeleri geçen gün bana şöyle dediler ya ahahahahah şaka gibi -HİÇBİR TAVUK ÜRÜNÜNDEN KALMADI. -ABİ NE SATACAKSINIZ diyip çıktım ahahah Btw TL;DR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 maliyeti 1.55 kuruş olan menüye 12 lira verip 25 kuruşun hesabını yapıyosunuz ayıbediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 maliyeti 1.55 lira olan menuyu 12 liraya satıyorlar utanmadan bir de 25 kuruş istiyorlar. hah tamam şimdi türkçe'ye doğru uyarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 türkçeye uyarlama olmamış farklı kişiler suçlanmış kendime [i]orly[/i] yapasım geldi sddsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar