forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sos ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya avrupa hesabi ise avrupada hersey ik ketcapda dahil parayla hatta mc donaldsda tualette parayla ole fantastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Sam said: hiç sevemedim, ketçap ve mayonez yeter ziyadesiyle. http://freshpeel.com/wp-content/uploads/2008/05/The_Burger_King.jpg hatta sadece mayonez(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sarımsaklı mayonez bedavaymış, barbekü falna paralı yapmışlar aıyp ya. ilk 2 sos olarak alsan da paralı yani mayonez ketçap almayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Alla alla ben 3 tane alıyodum gitmeyeli 1 hafta oldu umarım kriz vurmamıştır bizim kingide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hmm bakalım şimdik, 20tl bütçeyle neler alabiliyoruz maximum.., 2x chicken rolaye kampanyasını eklememişler yemeksepetine, o olsaydı 3 günlük yemek çıkardı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hacı böle yapıolar hep bi ara sonra kayboluyor. gerçi ben sarımsaklı mayonez yiyom o beleş zaten banane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yurtdışında hepsi paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 menü başı 2 şer tane sarımsaklı mayonez alıyorum,4 tane oluyo yani,2 şer tane ranch-ballı hardal alıyorum 1 lira veriyorum. 9 lira da 2 menü işte 10 liraya çıkıosun,ha ben ekstra peynirdi,cheesburgerdi alıyorum 13 edio ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 KSK Çarşıdaki ranch buffalo falan 50 kuruş dedi abi. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mükemmel menü ; mc donalds dan kola ve patetes kızartması burgerdan 3 peynirli, marulsuz domatesiz ve acı hardallı steakhouse ve 2 tane sarımsaklı mayonez. perfection... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sarımsaklı 1mayonez 1 buffalo deseydin o zaman mükemmeldi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 buffalo ve ranch sevmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ranch ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 o değide şimdik burgeri sallayıp kfc den kova ve 1 tane gravy sos söledim, yanında ek olarak yaklaşık 25tl değerinde falan bonus yemek/sos/salata vb combosu geldi, 3 gün yerim artık ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tadı kalmaz soğuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ranch mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paralı değildi önceden. Ne zaman gitsem herkes tüm sosları yağmalıyordu hatta sdf. Dün telefonla aradım menü aldım. Sos için ayrı para istediler ilk kez. Bir an sürekli sosları yağmalıyorum diye bana mı paralı yapıyorlar diye düşünmedim değil heheh. KFC'de paralı yapmıştı daha önceden. Bütün fast foodçulara yayılır yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 acı sosa 1 ytl bile veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 orta boy menü başına 3 bufalo bitirirdim, yalan oldu... bana inat yaptılar herhalde. hem evde makarnaya katınca güzel oluyordu bu meretler ya, özellikle acı sos ve bufalo. artık bu evde bufalo soslu makarna pişmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne kadar sos kullanıyorsunuz, patatese filan 3 -4 ketçap mayonez mi bitiriyorsunuz? Sadece ucunu sokucaksınız ketçaba,yıkamıycaksınız her patatesi tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yuh ya 10 kaat ver bide üstüne sosa para öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gerçekten saçma olmuş bi ton para bayıl bi de sosa para ver. eskiden beri vardı bu muhabbet ama almıyorlardı şimdi itiraz edincede kasanın yanına bi kağıt koymuşlar yazılı emir geldi diye veremeyiz diyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 2 sostan sonrası zaten paralıydı nette de zaten 2 sos secebiliyordun (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar