sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: blackchaos, 11 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: ben bu adam hakkında henüz olumlu bişey okumadım. Valencia ya büyük umutlarla alınmış 15 maçta 1 gol atmış. romada biraz iş yapmış gece hayatına çok düşkünmüş.Bazen bir gol atarmış haftalarca yatarmış. Çok cabuk kilo alıyormuş 15 günlük tatilde 5 kilo almış verene kadar sezonu bitirmiş ispanyada bunları okumaya gerek yok zaten bilinen gerçekler =) valeranga bjk'yi elediğinde parlamıştı bu adam. ya o ya da ondan sonraki sezon rosenborg'a gitti, bol bol goller attı. sonra valencia transfer etti bunu ilk sezon fena diildi ama çok da iyi de diildi. sonra git gide kötüleşti. 2 sezon boyunca resmen yattı. roma'ya kiralandı. roma'da 10-15 maç falan ilk 11 başladı sonra formsuzluk nedeniyle yedek olarak bile oyuna girememeye başladı. bu adam niye böyle yıldız falan diye tanıtıldı bilmiyorum[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Neden böyle yıldız diye tanıdıldı? Çünkü medya hergün belirli sayıda sayfa ayırıyor her klübe. Örneğin bir Alex geldiğinde nerden baksanız 2 hafta aynı yazıları süsleyip süsleyip yazdılar Fenerbahçe bölümünde başka vericek haber olmadığında. Hala da yazıyorlar. İşlerine daha uzun süre yaraması için Yıldız diye tanıtmak durumundalar çünkü GS mahalle takımından 17 yaşındaki çocuğu aldığında en fazla 2 gün haber oldu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ama alex harbi ii bi eleman. o kadar haber yazmaları mantıklı. okuyanı bol insanın gururunu okşuyor. =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hocam hakan şükür italya liginde kaç gol attı? abuk subuk liglerden daha az atması kadar normal birşey yok. ki bu adam romadaki manyak italyanlar yüzünden doğal olarak yedek kaldı. o 1 gol attığı sezon sakattı zaten. adamın özelliği yüksek olmasına rağmen gayet hızlı. beşiktaşta yararlı olacaktır. bir jfh değil tabi ki ama 25 yaşında bir jfh türkiyeye getiremezsiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Az önce CNN Turk Spor haberlerinden aynen aktarıyorum. Del Bosque, Tümer Metin ve Emre Aşık'ı gönderilecekler listesine almış. Fatih Sonkaya'nın da performansını yetersiz bulmuş fakat genç oyunculara herzaman sıcak baktığından dolayı onu birkaç maç daha bekleyecekmiş. Onun dışında yeni transferler Okan ve İ.Toraman dan memnunmuş. Yasin de iyiymiş bide Serdar hazırlık kampının yıldızı olacakmış.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 tümeri göndermesine imkan yok. şu an elimizdeki tek sol kanat enrdeyse iboyu beke çekeceğimizi düşünürsek. emreyi de sanmıyorum her şekilde tecrübeli hava toplarında etkili bir defans kadroda durmasının bir zararı yok. serdarın üzerinde duruyor herhalde iyi bari gencecik bir adam kazanmış oluruz. luce de çok üstünde duruyordu ama hiç oynatmıyordu ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bide bırakın forveti orta sahaya adam alın diyomuş belki orta sahanın sol tarafına adam istemiştir? Carew forvette bana yeter demiş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 carew yeter aslında carewi tamamlayacak oyuncu olarakda MİDO isteniyormuş.Midoyu Arkadaşı Ahmed Hassan ikna etmiş gelmek istiyormuş.Ama bonservis sorunları varmış.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 gelmesin mido falan.. kapı gibi ahmed hassan var orda.. ayrıca tümer'i göndermesine imkan yok, 2 maçta da iyi oynadı tümer ek olarak yönetim de izin vermez.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Tayfur desen yönetim izin vermez ok diyim seba dan torpilli diye de tümer kimin yeğeni? Mido yu yöneticilerde istemiyomuş ahmet hassan da mısırlı aynı anda milli takıma giderlerze zıçarız diye.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI; SIRKETIMIZ ILE VALENCIA CF KULUBU ARASINDA FUTBOLCU JOHN ALIEU CAREW`IN SOZLESME FESIH TAZMINATI BEDELI, PESIN 1.000.000 EURO, 2005 YILINDA ODENMEK UZERE 1.250.000 EURO, 2006 YILINDA ODENMEK UZERE 1.250.000 EURO, OLMAK UZERE TOPLAM 3.500.000 EURO KARSILIGINDA ANLASMAYA VARILMISTIR. AYRICA, SIRKETIMIZ ILE FUTBOLCU JOHN ALIEU CAREW ARASINDA YAPILAN GORUSMELER NETICESINDE 2004/2005 SEZONUNDAN BASLAMAK UZERE YILLIGI 1.600.000 EURO TRANSFER BEDELI KARSILIGI 1 YILI OPSIYONLU OLMAK UZERE TOPLAM 4 YILLIGINA ANLASMAYA VARILMISTIR. ***BJKAS*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yahu Carew Toplamda 30 trilyon vermişiz. Türkiye ye gelen en pahalı transfer. Norveçli futbolcular arasında dünyadaki en pahalısı 2. sırada ortega varmış. ulan bu adam fos çıkarsa klupte katliam çıkar herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hocam resmi rakam yukarda şerefsiz türk medyasının dolduruşuna gelip konuşmayın şöyle. yönetimden uyarı geldi zaten rakamlar bunlar bunlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yıldırıma söleyin, emreyi de kiralayalım.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hahahah ya naptınız 30 trilyonu kim kaybetmişde bjk bulmuş Alex e bile 12 milyon dolar dediler bu bjk medyasıda abarttı olayı ama he.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 1.6*4= 6,4 milyon euro Carew'a 3,5 Milyon euro da Valencia'ya. Yani totalde verilecek rakam 10 milyon euro gibi e bu da 17-18 trilyon ediyor. Ama bu uzun vadede taksitlerle ödenecek. Rakamlar yalan diil yani.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 Temmuz 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Juanfran geliyor arkadaşlar.Sol kanadın dinamosu oldğu söylenmeiş falan ama tanıyan biri adamın nasıl oynadığını yazarsa memnun oluruz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 asıl yerinin sol bek olması lazımdı ama sol açık da oynar herhalde. ibodan sonra fln ilah gelebilir bize ama bilmiyorum bakalım nasıl olacak heryer juanfran dedine göre gelecek hgerhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Abi orta açsın yeter.Abi şöyle ortalama biri bile gelse ilah gibi olur abi bizim için ibodan sonra[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bugünkü Hürriyet te Carew Türkiye de iki katını atarım dier ülkelerden fln gibi bi açıklama yapmış. Yazık. Bunlar ne sanıyo Türkiye ligini çıtır çerezmi nedemek iki katını atarım. Avrupada zıçtım sıvadım çöktüm kariyermariyer bırakmadım şu çerez lige gidip 40 gol atiyim de avrupadakiler tekrar alsın beni vs diyemi düşünüyo bunlar nedir. BJK çetesi kızcak şimdi ama amacım onlara dil uzatmak transferlerini kötülemek fln değil sadece dedikleri biraz komiğime birazda gücüme gitti.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evet türkiye ligi çıtır-çerez bir ligtir[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Çıtır-Çerez liglerin takımlarıda hep Uefa kupası alır zaten. Di mi Ramses?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.Bir tane uefa kupası almışız,avrupada başşka başarı yok tam tersine düşüş var.Şampiyonlar liginde çeyrek finalin ötesine geçememişiz.uefa desen o da öyle...[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Çıtır-Çerez ligi olmadığı için avrupada 3 büyüklerden başkasının adı yok dimi? Çok kaliteli lig ama şartlar eşit değil. Anadolu Kluplerine çok az kaynak veriliyor. carew Alex gibi adamlar getirirken Anadolu klupleri afrika 2. liglerinden adam arıyorlar. Avrupa liglerine bakın Küme düşme hattındaki takımlar yıldız transfer yapabiliyorlar.Bizim yıldızlarımıza talip oluyorlar.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ya bu bi tane uefa kupası size çok basit bişeymiş gibi mi geliyor? Uefa'da mücadele edilen takımlara bakın. Super kupa alınırken yenilen takıma bakın! Bunlar boru değil bence ve galatasaray'ı da zamanında bir çok kez tebrik etmiştim bu kupa için. Yine tebrik ederim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar