Nefr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mighty_THoR said: ekmek haricinde iyi food oranı olan ne var domuz candir huun, captain her halikarda gerekiyor, satin alsan da oyle fethetsen de. mantigi zaten koyun kontrolunu almak icin gereken adamin captain olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 beyler kastırmayın şimdi beni oz aman, bu captain için gereken araştırmalar nelerdir? 1 puan gitti zaten, 2 puandan fazlaysa uğraşmayın. yarın ayık kafayla arar bulurum zaten ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 leadership, captains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 iyiymiş o zaman, aynı ağaçta peşpeşe geliyorlar; ama bizim perish sanırım yakında paspas olur. sabahtan beri 40k dan fazla altınımızı yürüttü şerefsizler. ualn bu kadar vakit harcadık, sonucu bu mu oalcaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sebze deneyen varmı çünkü baya bir research point kurtarıyorum onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben denedim de denkleştiremedim bi türlü. ben de research falan harcadım böyle baya baya, sebze üretimini arttıran falan, bisürü çiftlik kurdum anca 2x'te üretim-tüketim denk gelmeye başladı. pişman oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu castellation research'ü tam olarak neye yarar? provides better basic defence diyor da, level 6'da sally forth'un açılmasını sağlıyor sonra da başka bişey açılmıyor. 6'dan ileriye götürmenin mantığı var mı, neye yarar? ha bir de, faith puanı neye yarar, religion bütünüyle neye yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kale gelisiyo. imam gonderiyosun parish capitale, disease siliyo, popularity bonus veriyo, oylara fesat karistiriyo, bunlara gidiyo faith point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kale gelişiyo derken ne oluyor yani duvarları mı sağlamlaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kalenin tam ortasındaki ok atan bina güçlenior defansif ve atak olarak. iyiki domıza yönelmişim baştan, hem yer kaplamıyor hemde ortalama 7.5k et geliyor 1 tanesinden daha reseachleri yarıda bile değil. kaledede pek yer kalmadı bende sdf ekrana bile sığmıyor artık, kalan son yerlere ateş şeysi yapıyorum. http://img52.imageshack.us/img52/8083/25414804.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kale değil başka bişi olmuş o. http://www.tolkienforums.com/Minas_Tirith_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 captain için tactics reseachleri var, o taktikler neye yarıyor peki? rallying cry yaptım mesela şimdi. ne yapacak kaptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kaptan işte savaş esnasında o özelliklerinden birini kullanıyor senin seçtiğin, ok yada mancınık attırıyor, aurasındaki adamları heal ediyor falan bide krismıs gelince oynayan sayısı azaldı bi anda, herkes evine annesine felan gitti herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Norak said: kalenin tam ortasındaki ok atan bina güçlenior defansif ve atak olarak. iyiki domıza yönelmişim baştan, hem yer kaplamıyor hemde ortalama 7.5k et geliyor 1 tanesinden daha reseachleri yarıda bile değil. kaledede pek yer kalmadı bende sdf ekrana bile sığmıyor artık, kalan son yerlere ateş şeysi yapıyorum. http://img52.imageshack.us/img52/8083/25414804.jpg bu olmuş bilader tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 buda altyapı hali, tam sığsın diye 2 ss birleştirdim http://img412.imageshack.us/img412/3083/87803664.jpg kapı kısmısını az bişe deiştircem, 1 kule, 3-5 ateş kazanı,1 turret daha eklicem sora bitcek inşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 oyun çok sıkıcı :( kimse kimseye saldırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bende şöyle bir sorun çıkdı, artık işçileri askere çeviremiyorum, 500 asker üretecek araştırmayı yaptım, 380 toplam askerim var, altın var ama ok kılıç kalkan ve diğer zımbırtalar olmasına rağmen, boşdaki işçiyi askere çeviremiyorum haliyle birikiyorlar. spare unit space: 0 uyarısı çıkıyor. Diğer köyde böyle bir sıkıntı yok nedeni ne acaba. Daha çok ev mi inşa etmem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 scout, merchant filan vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Hımm doğru evet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 kaydoldum ben de buna, indirdim falan böyle herkesin toplandığı falan bi yer var mı, ben seçtim başladım bi yerde ama yeni acece alıp gelebilirim baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yok, allah ne verirse orda yasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 allah verimli arazi verdi de elma bahçemizi diktik, çocuklarımız gülüyor oynuyor karnımız tok sırtımız pek allaçoşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 masallah ben de bastim katedrali, isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 maşallah hocam katedral inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 merkezde bi yerde başladıysan daha iyi çünkü öbür türlü sınırlarda falan çok az gelişmiş yer var haliyle kendi parishinde veya komşu parishlerinde istediğin malları bulamazsın ilerde ciddi sıkıntı olur edik: abow, bizim parishten yan parishe dalanlar var, eğlence çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar