barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gene adaya gelenleri yönlendirip yaptırmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 @Flassh Annesi onu öldürdükten sonra ne yaptı bilmiyoruz, o kuyuyu annesi mi kapattı onu da bilmiyoruz ki o kadar kişiyi öldürüp -üstelik cesetlere göre tek tek değil de bir arada öldürmüş- şehri yakıp yıkması pek tek kişilik iş değil. Gerçi oradaki çark yarım gibiydi, döndürdükleri tam çarktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 döndürdüklerinin tam oldugunu ne zaman gördük ki hiç bir zaman o çark tam dönmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tam ya da yarım dönmesi neyi farkettiriyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lost abi bu her şeyden kılandırmayı öğrettiler normal film izliyemez oldum bu dizi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aslkjsalk orası öyle de, o kadar ayrıntının da boku çıkar yani. çok derin düşünmeyin o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hiç kimse mib'in kuyuya düştükten sonra black smoke sayesinde dışarı çıktığını düşünmüyo bence mib olmedi baygın durumda ve black smoke olucak o ilk başta annesini doğurtan kişide bu yüzden 2. çocuk olunca pek sevinmedi bitanesi dark side'a geçicek diye bence mib,black smoke ama bize henüz gostermediler 3.5 saatlik bolümde de hepsi ortaya çıkıcak ayrıca son sahnede şu dikkatimi çekti geçmişte jacob,annesi ve mib'in gozünü kapattı elvada hede hüde dedi sonrasında flashforward oldu kate,yaşayan locke ve jack vardı jack-jacob locke-black smoke kate ise olen kadın'ı temsil ediyo ksein bişeyler var bu üçlü arasında iyi dersler saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi ne alaka ya cesedi bulduklarında onlar vardı ölen kadını niye temsil etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bi de üvey annein de black smoke olma ihtimali var gibi they come they corrupt geyiğini yapıyor çünkü 5. sezonun son bölümünde mib in yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 of saçma sapan oldu mesaj. neyse, @adamınbiri ya aslında bu da mantıklı da, kate ve jack'in bulduğu o iki ceset anneleri ve isimsiz elemana ait. tamam black smoke sayesinde dışarı çıktı ama, çıktığında ölüydü zaten. kate ve jack'in bulduğu o iki ceset de aynı şekilde durduğu için black smoke ile isimsiz eleman apayrı kişiler. benim fikrim, jacob ve isimsiz elemanların yerini jack ve locke alıyor. black smoke apayrı bir şey ama. jack'in jacob'un yerini aldığı zaten ortada. locke içinse, black smoke'un aynı isimsiz elemanda olduğu gibi locke ölünce onun görünümünde ortalıkta dolaşmaya başlıyor. kate = anne teorisi saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lost bu arkadaşım bi şekilde konu bana bağlansa hiç şaşırmam düşün yani orda benden bahsedicekler şaşırmıycam oyle bi durumdayım artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 adamın biri varmış diye hikaye anlatırlarsa teorin gerçekleşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lost sizden önce beni seçti arkadaşlar sahilde kumaş pantalon ve gömlekle gezen ve suratı saçı abartısız %97 falan desmond olan bir adam gördüm.saçı falan aynıydı ya.saat sabahın 7 si yürüyüşteydim. aha dedim paralel evren direk.desmondın kendi bile desmonda o kadar benzemiodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çarka atarlandım aga o çark ne tırt bişeydi ya. "şimdi biz bi düzenek yaptık arkadaşlarla, suyla ışığı birleştircek. ondan sonra bu adadan gidicem" hassiktir len demezler mi adama? şaka gibi ya :D o çarkı çevirdiklerindiklerinde bu dedikleri olmasa da onun yerine ray ray kasım gelip "ray malifalitiko ray halifalitiko" diye şarkı söylemeye başlasa guess im not that special mı diycekti? o nası bi cevap abi ya aklım almıyo bu kadar da super power olayına bağlamaları beni geriyo. daha bilimsel bir losta hayrandım ben. vahiy geldi anasını sattımın isimsiz piçine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 MIB'in ismi çok ağır spoiler the end bolümünden Eyyafyallayökül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bence flocke yerini Hurley alcak en sonda B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Jacob ve Kardeşi Şimdi arkadaşlar bana göre Jacob ve MIB normal insan bu keeperlik görevini de normal insan olarak yerine getireceklerdi fakat MIB ölerek o suya girdi ve yerini Black Smoke aldı, MIB'in görüntüsünü kullanıyor. Bence daha sonra Jacob dayanamayıp hayattayken o ışığa girecek ve o da ölerek şu an ki keeper halini alacak ve görüntü ve isim olarak Jacob'ı kullanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 edit: yok arkadaş, bu spoilerdan hayır gelmez. düzeltelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hangimizin değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bıktım ulan, çok soru var kafamda ama onları sildim, tek bir soruyu merak ediyorum şu an anne, neden ölünce teşekkür etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tek soruya cevap şuan biri çıkıp richard'ı öldürse o da teşekkür eder... sıkıldılar ölümsüzlükten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Yalnız adamlar ne dizi yapmışlar be dedim, ilk defa "BS Player" ile izlerken aklıma ulan adamlar spoiler'ı daha ilk bölümü izlerken vermişler dedim, baksana biz de diyorduk o zamanlar, ne lan bu canavar, dinozor mu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 olayı çok yanlış yorumluyorsunuz birader. Black Smoke diye bağımsız bir varlık yok . O ışığı hayatın kaynağı gibi düşünün, o ışığa insan girdiğinde kirleniyor ve black smoke oluyor .MİB de o ışığa girince öldü ama ruhu black smoke oldu ; çünkü bende bir zamanlar insandım hede hödö diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dizinin sonları benim için hayal kırıklığı oldu ya. eskiden izlerken lan manyetik alan dharma, çocuklarla deneyler yapıyorlar birileri var tapınak falan diye salyam akıyordu. şimdi iş iyi-kötü süper güçler maymunlar cehenneminden kaçışa döndü. gece 5e saat kurup indirip izlediğimi hatırlarım; şimdi merak etmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi ben de diyorum o zaman o ölü olan anne, neden MIB'ye yol gösterdi? Senin deyimine göre o annede adada sıkışanlardan oluyor. Adada niye sıkışıyor bazıları da bazıları sıkışmıyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar