Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Cystein said: michael michael çıkınca kendimi tutamayıp WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT AHAUHUHUHÜHÜHÜH WAAAAAAAAALT diye ağlamaklı bağırdım şasldkf hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ucunbiri said: hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum. hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha. ABİ OKUMAYIN DİREKT FİNAL SPOİLER ABV. SAKIN OKUMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Flassh said: ucunbiri said: hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum. hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha. ABİ OKUMAYIN DİREKT FİNAL SPOİLER ABV. SAKIN OKUMAYIN bu spoiler paticiğin kozmik odasına kaldırılsın, anahtarı kuyuya atılsın , kuyunun içine beton dökülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 penth şu spoilerı silsene nolur gerçekten spoiler mı diil mi inanmayıp açıcam kendimi tutamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 açmayın olm sakın... finalde jack kate ve sawyer biraraya geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abv ucunbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben bu final spoiler dediğiniz şeyi 2 hafta önce okumuştum ekşi sözlükte. Bölümleri izledikçe doğruluğunu gördüm. O yüzden yazılan diğer şeylerin de gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bunun haricinde Adem ve Havva ile ilgili bir spoiler vermek istiyorum, doğru çıkma ihtimali bunun da yüksek, o yüzden dilerseniz bakmayın: Spoiler Araştırdığım kadarıyla, zaten hepimiz "darkufo"nun yalancısıyız, bu kişiler Linus ve Rousseau olacaklar. Hatta diğer, şu yukarıda silinen spoilerda da bu sahnenin beklendiği kadar güzel olmadığını düşünenler de var. Düşününce mantıklı geliyor. Yani Adem ve Havva bu ikili olması beni de pek etkilemedi. Bunun haricinde ekşi sözlükten gene bir spoiler okumuştum. O da "darkufo"dan alıntıydı. Her bölümle ilgili spoilerlar vardı ve bugüne kadar çok büyük bir kısmının tuttuğunu gördüm. Dileyenler olursa onu da sonra buraya atabilirim. Ha bir de merak ediyorum, gerçekten mesela bu tarz şeyleri önceden öğrendiğinizde sonradan moraliniz çok mu bozuluyor, nasıl izlerim şimdi ya mı diyorsunuz? Evet, gerçekten merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 BÖLÜME BAK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 OWww.. Son 2 bölümdür, bölümün sonu geldiğin dudaklarımda istemdışı bir tebessüm oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 mani said: Flassh said: ucunbiri said: hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum. hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha. ABİ OKUMAYIN DİREKT FİNAL SPOİLER ABV. SAKIN OKUMAYIN bu spoiler paticiğin kozmik odasına kaldırılsın, anahtarı kuyuya atılsın , kuyunun içine beton dökülsün. betonun üzerine ev çıkılsın eve güvenlik sistemi kurulsun kapısına bekçi koyulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Desmond'a kalkan eller kırılsın. Hugo falan da gerizekalı. Jack zaten adaya dönelim diye drama yaptı ağladı zırladı döndüler baktı bok gibi herşey zaten Kate hiç iplemedi kendini saldı iyice o yüzden. Şuanda tek akıllı adamlar Richard ve Ben bide Miles tayfası. Patlatsınlar işte sonra millet birbirini yesin sonsuza kadar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 lockun jacke bakışı iyiydi.bide desmond abimin genişliği çok iyi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 locke desmondu atınca üzüldüm küfrettim sonra desmond zavallı kötelek locka koyunca bu seferde desmonda küfür ettim nedir bu lockun çektiği iki dünyadada rahat edemedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Gelecek haftaki bolumun kimin bolumu olacagi belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 smash said: penth şu spoilerı silsene nolur gerçekten spoiler mı diil mi inanmayıp açıcam kendimi tutamayıp gerçekten spoiler, üffs hem de çok feci! merak ettiğini biliyorum, daha fazla dayanamayacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Komutan said: Gelecek haftaki bolumun kimin bolumu olacagi belli mi? Hayır sanırım ama 15. bölüm Jacob ve Man in Black hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aşşaaağdaki mesaj gelecek 3 bölümün isimlerini içerir. spo yok bence... kimin bölümü olduu belli olmuyo hiç... 21-Apr-2010 01:00 Lost 06x13 The Last Recruit 05-May-2010 01:00 Lost 06x14 The Candidate 12-May-2010 01:00 Lost 06x15 Across the Sea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 desmond ölmez abi o bi şekilde geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ucunbiri said: smash said: penth şu spoilerı silsene nolur gerçekten spoiler mı diil mi inanmayıp açıcam kendimi tutamayıp gerçekten spoiler, üffs hem de çok feci! merak ettiğini biliyorum, daha fazla dayanamayacaksın... ı ıh hala bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hah başkasına baktırdım bişey yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ucunbiri said: hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum. hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha. Bu spo'dan sonra diziyi izlemem için bi sebep kalmadı =) Spoiler Göster tuşuna giden eller kırılsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Flassh said: desmond ölmez abi o bi şekilde geri döner e13 olmuyomus. bir de bisiler havaya ucuyo ama denizalti mi havaya ucan emin olamadim. http://www.youtube.com/watch?v=3y4MP04mjY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sayid harbi infected oldu haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi lockla jack niye oyle turkan soray - kadir inanir bakismasi yasadi biri spoiler icinde aciklayabilir mi bana? cidden arka planda "sevgi neydi? sevgi iyilikti... sevgi dostluktu... sevgi emekti..." falan bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Adaya döndüğünden beri Locke'u ilk kez görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar