Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cystein said:

michael

michael çıkınca kendimi tutamayıp
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT AHAUHUHUHÜHÜHÜH WAAAAAAAAALT diye ağlamaklı bağırdım şasldkf

hahahaha
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum.
hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha.

ABİ OKUMAYIN DİREKT FİNAL SPOİLER ABV.
SAKIN OKUMAYIN
Mesaj tarihi:
Flassh said:

ucunbiri said:

SAKIN OKUMAYIN

bu spoiler paticiğin kozmik odasına kaldırılsın, anahtarı kuyuya atılsın , kuyunun içine beton dökülsün.
Mesaj tarihi:
ben bu final spoiler dediğiniz şeyi 2 hafta önce okumuştum ekşi sözlükte. Bölümleri izledikçe doğruluğunu gördüm. O yüzden yazılan diğer şeylerin de gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bunun haricinde Adem ve Havva ile ilgili bir spoiler vermek istiyorum, doğru çıkma ihtimali bunun da yüksek, o yüzden dilerseniz bakmayın:

Spoiler

Araştırdığım kadarıyla, zaten hepimiz "darkufo"nun yalancısıyız, bu kişiler Linus ve Rousseau olacaklar. Hatta diğer, şu yukarıda silinen spoilerda da bu sahnenin beklendiği kadar güzel olmadığını düşünenler de var. Düşününce mantıklı geliyor. Yani Adem ve Havva bu ikili olması beni de pek etkilemedi.

Bunun haricinde ekşi sözlükten gene bir spoiler okumuştum. O da "darkufo"dan alıntıydı. Her bölümle ilgili spoilerlar vardı ve bugüne kadar çok büyük bir kısmının tuttuğunu gördüm. Dileyenler olursa onu da sonra buraya atabilirim.

Ha bir de merak ediyorum, gerçekten mesela bu tarz şeyleri önceden öğrendiğinizde sonradan moraliniz çok mu bozuluyor, nasıl izlerim şimdi ya mı diyorsunuz? Evet, gerçekten merak ettim.

Mesaj tarihi:
mani said:

Flassh said:

ucunbiri said:

SAKIN OKUMAYIN

bu spoiler paticiğin kozmik odasına kaldırılsın, anahtarı kuyuya atılsın , kuyunun içine beton dökülsün.

betonun üzerine ev çıkılsın eve güvenlik sistemi kurulsun kapısına bekçi koyulsun
Mesaj tarihi:

Desmond'a kalkan eller kırılsın. Hugo falan da gerizekalı. Jack zaten adaya dönelim diye drama yaptı ağladı zırladı döndüler baktı bok gibi herşey zaten Kate hiç iplemedi kendini saldı iyice o yüzden. Şuanda tek akıllı adamlar Richard ve Ben bide Miles tayfası. Patlatsınlar işte sonra millet birbirini yesin sonsuza kadar orda.

Mesaj tarihi:
smash said:

penth şu spoilerı silsene nolur gerçekten spoiler mı diil mi inanmayıp açıcam kendimi tutamayıp

gerçekten spoiler, üffs hem de çok feci!
merak ettiğini biliyorum, daha fazla dayanamayacaksın...
Mesaj tarihi:
aşşaaağdaki mesaj gelecek 3 bölümün isimlerini içerir. spo yok bence... kimin bölümü olduu belli olmuyo hiç...

21-Apr-2010 01:00 Lost 06x13 The Last Recruit
05-May-2010 01:00 Lost 06x14 The Candidate
12-May-2010 01:00 Lost 06x15 Across the Sea
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

smash said:

penth şu spoilerı silsene nolur gerçekten spoiler mı diil mi inanmayıp açıcam kendimi tutamayıp

gerçekten spoiler, üffs hem de çok feci!
merak ettiğini biliyorum, daha fazla dayanamayacaksın...

ı ıh hala bakmadım
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

Bu spo'dan sonra diziyi izlemem için bi sebep kalmadı =)
Spoiler Göster tuşuna giden eller kırılsın:(
Mesaj tarihi:
Flassh said:

desmond

ölmez abi o bi şekilde geri döner

e13

olmuyomus. bir de bisiler havaya ucuyo ama denizalti mi havaya ucan emin olamadim.

http://www.youtube.com/watch?v=3y4MP04mjY0

Mesaj tarihi:
abi lockla jack niye oyle turkan soray - kadir inanir bakismasi yasadi biri spoiler icinde aciklayabilir mi bana? cidden arka planda "sevgi neydi? sevgi iyilikti... sevgi dostluktu... sevgi emekti..." falan bekledim
  • Yeni Oluştur...