Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

ucunbiri said:

hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum.
hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha.

ABİ OKUMAYIN DİREKT FİNAL SPOİLER ABV.
SAKIN OKUMAYIN

bu spoiler paticiğin kozmik odasına kaldırılsın, anahtarı kuyuya atılsın , kuyunun içine beton dökülsün.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu final spoiler dediğiniz şeyi 2 hafta önce okumuştum ekşi sözlükte. Bölümleri izledikçe doğruluğunu gördüm. O yüzden yazılan diğer şeylerin de gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bunun haricinde Adem ve Havva ile ilgili bir spoiler vermek istiyorum, doğru çıkma ihtimali bunun da yüksek, o yüzden dilerseniz bakmayın:

Spoiler

Araştırdığım kadarıyla, zaten hepimiz "darkufo"nun yalancısıyız, bu kişiler Linus ve Rousseau olacaklar. Hatta diğer, şu yukarıda silinen spoilerda da bu sahnenin beklendiği kadar güzel olmadığını düşünenler de var. Düşününce mantıklı geliyor. Yani Adem ve Havva bu ikili olması beni de pek etkilemedi.

Bunun haricinde ekşi sözlükten gene bir spoiler okumuştum. O da "darkufo"dan alıntıydı. Her bölümle ilgili spoilerlar vardı ve bugüne kadar çok büyük bir kısmının tuttuğunu gördüm. Dileyenler olursa onu da sonra buraya atabilirim.

Ha bir de merak ediyorum, gerçekten mesela bu tarz şeyleri önceden öğrendiğinizde sonradan moraliniz çok mu bozuluyor, nasıl izlerim şimdi ya mı diyorsunuz? Evet, gerçekten merak ettim.

Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Flassh said:

ucunbiri said:

hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum.
hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha.

ABİ OKUMAYIN DİREKT FİNAL SPOİLER ABV.
SAKIN OKUMAYIN

bu spoiler paticiğin kozmik odasına kaldırılsın, anahtarı kuyuya atılsın , kuyunun içine beton dökülsün.

betonun üzerine ev çıkılsın eve güvenlik sistemi kurulsun kapısına bekçi koyulsun
Sosyal ağlarda paylaş

Desmond'a kalkan eller kırılsın. Hugo falan da gerizekalı. Jack zaten adaya dönelim diye drama yaptı ağladı zırladı döndüler baktı bok gibi herşey zaten Kate hiç iplemedi kendini saldı iyice o yüzden. Şuanda tek akıllı adamlar Richard ve Ben bide Miles tayfası. Patlatsınlar işte sonra millet birbirini yesin sonsuza kadar orda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...