progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 xaty said: ama locke'un ölümü ada dışında olduğu için müdahale edemedi heralde Michael da ölmeye çalışıyordu ama ölemiyordu ada dışında. Ölüp ölmelerinin ada dışıdna olmalarıyla bir ilgisi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 spo ada dışında dokunduğunu yaşatıyor ama? Lock taa nerden düştü, jacob sadece dokundu yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Daha önce yazılıp çizildi mi bilmiyorum da yeni farkettim ben black smoke biriyle kesişirken suratlar görünüyor üstünde ve böyle flashlar parlıyo içinde. Orda hafıza okuyo zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben'e de projeksiyon yapmıştı ya ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 beyler benim teyzem lostun senaristi, dizi 7 sezon olcakmış, sürprizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ben beğendim bu bölümü baya ya. Yani dizinin başından beri en gizemli olaydı Richard olayı. Şu heykel olayı da. Bi de ben hala tam karar veremedim, Jacob mu daha iyi black smoke mu. Ona dair şeyler de öğrenirsek çok güzel olacak. Bu arada oha abvblizzard'ın dediğine hiç dikkat etmemiştim ama öyle bi şey varsa çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 iyi-kötü durumları var mı yok mu diye kararsızdı millet baya ama son bölümde mib'in jacob'u öldürtmeye çalışması, onu şeytan gibi göstertip yedirtme çabaları, richard'a söylediği yalanlar falan onun kötü olduğunu düşündürttü. bir de şişenin içindeki kötülük muhabbeti ve jacob'un mantarı sıkı tutmaya çalışması falan da mib'in kötü olduğundan emin olmamı sağladı gibi. ama diğer tarafta da bu ikisi arkadaşlar da iddaya girmişler, veya oyun oynuyorlar gibi bi halleri var. jacob adaya adam getirtip salıyor onları kendi hallerine, ölürlerse kendi suçları gibisinden düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bazı aklımda kalan sorular var aslında spo -2.sezonda dharma logolu ürünlerin olduğu yardım şeysini almışlardı, onu kim yolladı? -bi dharma vardı ona noldu? -internette dharma oryantasyon vidyoları vardı, bir de Dr. marvin candle'mı ne faradayla (sadece sesi geliyordu faradayın) bi videosu vardı. O neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bir de Dinamitler & black rock'taki dengesiz dinamitler vardı. böyle sarsınca patlıyordu. Black Rock adaya gelip heykele çarpınca niye patlamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 spoiler çok yararlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ters yazmıs kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ShadowFax said: bir de black rock'taki dengesiz dinamitler vardı. böyle sarsınca patlıyordu. Black Rock adaya gelip heykele çarpınca niye patlamadı? Dinamitler şunu alayım bir şöyle değişmeden ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi ahahahahaha o nasıl spoylır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dinamitler yıllar içerisinde dengesizleşio. yani gemi adaya çarptığında o dinamitler dengesiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tüh geç kalmışım asdasgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dinamitler uzun süre durduğu için patlıyodu adada. bu arada spoiler mükemmelmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Buyse said: ShadowFax said: bir de black rock'taki dengesiz dinamitler vardı. böyle sarsınca patlıyordu. Black Rock adaya gelip heykele çarpınca niye patlamadı? Dinamitler şunu alayım bir şöyle değişmeden ahahah AHAHAHHA best spoiler of the year seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 daha 9 ay var yılın bitmesine. neler görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 spo ya bu blacksmoke mu iyi jacob mı iyi adamn kafaısnı allak bullak ettiler hangisi diye ama bence jeykıp iyi,nur yüzlü bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 insan yaşlandıkça çocuklaşır ya, bunlar öyle olmuş. tiplerine aldanmayın. hırslarından, inatlarından, iddalarından vaz geçememişler. anlaşamıyorlar da. güçleri var diye dalga geçiyorlar milletle, eğleniyorlar kendi aralarında. kendilerini haklı çıkarmaya, tatmin etmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 haklısın xaty. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ShadowFax said: bir de Dinamitler & black rock'taki dengesiz dinamitler vardı. böyle sarsınca patlıyordu. Black Rock adaya gelip heykele çarpınca niye patlamadı? yanlış hatırlamıyosam Doktor bilmem ne zamanla içindeki deişiyo tarzı bişiler demişti. O yüzden dikkatli olun tarzı bik bik diyip kendi uçmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luciddreamz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 adayı hatta heykeli tsunami vurdu da jacob nasıl boğulmadı :) önceki sezonların birinde jack ve diğerlernin heykelin yıkıldığı zamana kısa süreliğine ışınlandığını görmüştük. günlük güneşlik bir ortam değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar