Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Ben beğendim bu bölümü baya ya.

Yani dizinin başından beri en gizemli olaydı Richard olayı. Şu heykel olayı da.
Bi de ben hala tam karar veremedim, Jacob mu daha iyi black smoke mu. Ona dair şeyler de öğrenirsek çok güzel olacak.
Bu arada oha abvblizzard'ın dediğine hiç dikkat etmemiştim ama öyle bi şey varsa çok hoş olur.

Sosyal ağlarda paylaş

iyi-kötü durumları var mı yok mu diye kararsızdı millet baya ama son bölümde mib'in jacob'u öldürtmeye çalışması, onu şeytan gibi göstertip yedirtme çabaları, richard'a söylediği yalanlar falan onun kötü olduğunu düşündürttü. bir de şişenin içindeki kötülük muhabbeti ve jacob'un mantarı sıkı tutmaya çalışması falan da mib'in kötü olduğundan emin olmamı sağladı gibi.

ama diğer tarafta da bu ikisi arkadaşlar da iddaya girmişler, veya oyun oynuyorlar gibi bi halleri var. jacob adaya adam getirtip salıyor onları kendi hallerine, ölürlerse kendi suçları gibisinden düşünüyor.

Sosyal ağlarda paylaş

bazı aklımda kalan sorular var aslında

spo

-2.sezonda dharma logolu ürünlerin olduğu yardım şeysini almışlardı, onu kim yolladı?
-bi dharma vardı ona noldu?
-internette dharma oryantasyon vidyoları vardı, bir de Dr. marvin candle'mı ne faradayla (sadece sesi geliyordu faradayın) bi videosu vardı. O neydi?

Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

ShadowFax said:

bir de

black rock'taki dengesiz dinamitler vardı. böyle sarsınca patlıyordu. Black Rock adaya gelip heykele çarpınca niye patlamadı?

Dinamitler

şunu alayım bir şöyle değişmeden ahahah

AHAHAHHA best spoiler of the year seçiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

insan yaşlandıkça çocuklaşır ya, bunlar öyle olmuş. tiplerine aldanmayın. hırslarından, inatlarından, iddalarından vaz geçememişler. anlaşamıyorlar da. güçleri var diye dalga geçiyorlar milletle, eğleniyorlar kendi aralarında. kendilerini haklı çıkarmaya, tatmin etmeye çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

bir de

Dinamitler

& black rock'taki dengesiz dinamitler vardı. böyle sarsınca patlıyordu. Black Rock adaya gelip heykele çarpınca niye patlamadı?

yanlış hatırlamıyosam

Doktor bilmem ne zamanla içindeki deişiyo tarzı bişiler demişti. O yüzden dikkatli olun tarzı bik bik diyip kendi uçmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...