ucanterlik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Lost 6. Sezon 1. bölüm... nete düşmüş hadi hayırlısı.... kaçırmayınnnn!!! helal olsn yaa :() ilk 4 dakka heyecan yapmayın ilk bölüm diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 off çok heycan yaptım. ole bole değil hemde. sanırım altıma sı.tım heycandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 aehg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1 sene aradan sonra fena soğudum diziden ama 5 sezon izledikten sonra da devam etmemek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 uçak düşmediyse leş bir sezon olucak : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 şöyle bişi duydum dizi final'i dizinin ilk bölümünden önce çekilmiş çünkü o zenci çocuğun büyümemesi gerekiyomuş. bide taaaaaaaaaaaaaa ilk bölümde hani jack bi adama kaç lan ordan uçak patlıyacak salak dediğin uçak patlıyodu ya orda black smoke patlatıyomuş uçağı yavaş çekim izleyincede gözüküyomuş bende yok şuan o bölümler o yüzden izliyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 o yalan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 miş muş mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 o black smoke olayı hikaye, yalnızca çekimde oluşan bir durum o. daha önceden bir panelde sorulmuştu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 alayı fıs bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 2 gün 21 saat kaldı. hadi hayırlısı. http://www.lost4815162342.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 6. sezonun 1 saatlik bölümü yayınlanmış hawaii'de. şu adresten bakabilirsiniz, ama uyarayım fena spoiler var. sadece olan şeyler yazıya aktarılmış, yani görüntü yok. sadece kısa süreli bir görüntü var o kadar. http://www.nessima.com/lost/lost-6-sezon-hawaii-promiyerinden-fena-spoilerlar-ve-sneak-peek/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bölüm isimlerinde şöyle bişey farkettim Sezon 2 bölüm 4 = Everybody Hates Hugo Sezon 6 bölüm 12 = Everybody Loves Hugo Sezon 2 bölüm 9 = What Kate Did Sezon 6 bölüm 3 = What Kate Does var bi pislik de du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 1.bölüm acaip spo ona göre kötü ses ve görüntü kalitesine rağmen ilk 10-15 dakikasına baktımda sanırım paralel evren muhabbeti var bizimkiler julietin bombayı patlatığı mekanın ordalar hala ama diğer yandan uçak düşmemiş ve desmond :S? dahil millet normal bir şekilde uçaktalar bir şey daha var jacob ölmemiş dolanıyor ortalıkta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Azure_Knight said: 1.bölüm acaip spo ona göre kötü ses ve görüntü kalitesine rağmen ilk 10-15 dakikasına baktımda sanırım paralel evren muhabbeti var bizimkiler julietin bombayı patlatığı mekanın ordalar hala ama diğer yandan uçak düşmemiş ve desmond :S? dahil millet normal bir şekilde uçaktalar bir şey daha var jacob ölmemiş dolanıyor ortalıkta :S spo cevap jacob ölü abi, hugo ile iletişime girmeye çalışacak ormanda, öldüm ben falan diyormuş sanırım,ilk 1 saatini izleyenlerin aktardıklarını yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bir türlü başlayasım gelmiyor 6. sezona üşeniyorum. 1. bölümü izlemiş biri spoiler vermeden sadece genel yorumla en azından ilk bölüme dair görüşünü söyleyebilir mi? İzlenmeye değer mi? Yoksa yine bayık mı devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 S06E00 malum yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 6x00 daha önce olanlar değil mi ? yeni bölüm değil sonuçta. yenisi 2 şubat akşamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sanırım 3g kotası filan dinlemeyip indircem düştüğünde. istanbula dönene kadar çatlarım spoilerlara bakarım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yeni bölüm ne zaman başlıyor tr saatiyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sözde torrentleech e düşmüş 1. bölüm. "TL açıklama" said: Well here we go a cam of a tv show meh best and funniest thing ive heard this week i mean only download it if you wanna see a preview or something or wanna watch it and can't wait anyway i found it on another site it says this ABC hosted a live screening on the beach of the forthcoming first episode of the new series.. A very nice person was there to record the whole show via webcam and here it is !! Please note the pic quality is good however sound not the best... For those of you who cant wait (like me) the file is only 124 Meg ! 124 Meg flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 s06e00 güzel özetlemiş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yeni bölüm kaçta yayınlanacak? kaçta nete düşer ? ona göre sabahlayacam ya da sabahlamayacam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 şu an başladı özeti diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar