Arma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sonra içime bir kurt düştü. Gidip izledim meğerse güzelmiş beni yiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 durgun bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 rakamlarla ilgili başka açıklama yapmalarını umuyorum, yoksa ayıp yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 olm sayilarda kate yok lan. hadi onu gectim sayilari aciklamadilarki.bi daha gosterdiler sadece.aciklama mi bu simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 numberz bütün isimlerine basında var o sayılar. lost sayıları esas elemanlaırn numaraları işte. daha derin bi açıklama beklemiyorum ben lost dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abvlost derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sayılar sayılar bizim hatch kapağının üzerinde vardı. ayrıca hurley nin kazandığı lotonun sayıları. kesin bi anlamı vardır. bakalım açıklarlar diye ümit ediyorum. bu arada dvd ve blu-ray extralarda daha fazla açıklama olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yaw bırag ya belliydi böyle absürd bi açıklama gelecegi, jacob manipüle etmişmiş hepsine birer rakam verip duvara yazmış, cool story bro derler adama -sawyera cocukken kalem vereyim kiii büyüyünce yolu adaya düşsün yaw bırak kalemle manipülasyon da ilk defa görüyorum jacke de ülker gofret verdi adaya gelsin diye ahahah manipülasyonun kralı valla Jahrein said: jacob had a thing with numbers ne ya... adam götünden kıl çekiyodu heralde kaç tane gelirse öyle numara veriyodu alskdfj ahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 experience lost experience'da sayılar için alvar hanso bi denklemin katsayıları diyodu. gerçi ne hanso kaldı dizideee ne widmore ne bişi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ana hurleynin eski patronu (mr.cluck'in eski sahibi) simdi hurleynin iscisi olmus. ve locke'i kovdu.sonra locke is basvurusuna gitti orda yamuk suratli bi kari vardi.aha oda hurley'nin babasinin ayarladigi sahte falci.tarot kartlariyla fal bakmisti 3.sezonda hurley'e.. ya hurley etrafindaki herkesi ise aliyo. ya da lost yazarlari bizle fena kafa buluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 jacob ın bişiy vermesi önemli değilmiş gibime geldi.dikkat ederseniz herkese dokunuyor bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben hayatımda jacob kadar azgın biseksüel görmedim. seneler öncesinden pusu kurulur mu lan adada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ulan her bolum cabuk bitiyor ve sonunda birşeyler oluyor aha diyosun haftaya acıklıcaklar bişiyi.sora tekrar aynı :).şimdi yine aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sarı bebe ahanda yazıom Aaron jacob çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 jacob polat'ı adaya getirseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 senaryo sonradan yazılıyor başından belli değildi diyenler için daha ilk sezonda black smoke john locke ile karşılaştığında onu öldürmemişti neden ? Çünkü ölmesi için erkendi onunla işleri vardı.Zaten farkındaysanız ben locku silahla vurduğunda (4.sezondu sanırım) yine walt kılığında onu kurtarmıştı , sonra 5. sezonda zaman makinesini çalıştırırken jackin babası kılığında yine onu manipule etmişti.Hep irtibat halindeydi yani öyle sonradan yazılan senaryoya pek benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 spo claire jack babası aaron falan bunlar kesin ailecek nesillerdir orayı koruyan bir aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim anlamadığım bunlar adayı patlattımı naptıysa artık o sıra ben adada değilmiydi? şimdi nasıl öğretmen olarak john'un karşısına çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ada hiç olmamış gibi oluyor , bende adaya sonradan getirilenlerden the others değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Biz de sonunda Lost'u hic izlememis olucaz. Dizi bittiginde forumdaki tüm Lost topicleri birden yok olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 "peder zickler" said: senaryo sonradan yazılıyor başından belli değildi diyenler için daha ilk sezonda black smoke john locke ile karşılaştığında onu öldürmemişti neden ? Çünkü ölmesi için erkendi onunla işleri vardı.Zaten farkındaysanız ben locku silahla vurduğunda (4.sezondu sanırım) yine walt kılığında onu kurtarmıştı , sonra 5. sezonda zaman makinesini çalıştırırken jackin babası kılığında yine onu manipule etmişti.Hep irtibat halindeydi yani öyle sonradan yazılan senaryoya pek benzemiyorO bir iddia değil yapımcıların söylediği birşey. Kendileri dediler yanılmıyorsam s3 ortalarında falan, artık dizinin sonunu düşünerek yazıyoruz diye. İlk sezonla bağlanmış şeyler olabilir tabii ki ama ilk sezonu yazarken son sezonun hesaplarını yapacak kadar süper miydiler? Hayır. Hatta bu sızan spoilerlar yüzünden bu sezonun bile senaryosunda değişiklikler yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 arcane said: "peder zickler" said: senaryo sonradan yazılıyor başından belli değildi diyenler için daha ilk sezonda black smoke john locke ile karşılaştığında onu öldürmemişti neden ? Çünkü ölmesi için erkendi onunla işleri vardı.Zaten farkındaysanız ben locku silahla vurduğunda (4.sezondu sanırım) yine walt kılığında onu kurtarmıştı , sonra 5. sezonda zaman makinesini çalıştırırken jackin babası kılığında yine onu manipule etmişti.Hep irtibat halindeydi yani öyle sonradan yazılan senaryoya pek benzemiyorO bir iddia değil yapımcıların söylediği birşey. Kendileri dediler yanılmıyorsam s3 ortalarında falan, artık dizinin sonunu düşünerek yazıyoruz diye. İlk sezonla bağlanmış şeyler olabilir tabii ki ama ilk sezonu yazarken son sezonun hesaplarını yapacak kadar süper miydiler? Hayır. Hatta bu sızan spoilerlar yüzünden bu sezonun bile senaryosunda değişiklikler yapıyorlarmış. hangi sızan spo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 İzlemeye doyamadım lan bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ulan bi onceki bolumun sonunda claire ile karsılas sen, otur bekle hatunu gorucez diye. sonraki bolumde claire'in lafı bile edilmesin. ısdırabını skim ya. japon abi de yoktu hic bolumde. herkes begenmis ama ben hic begenmedim bu bolumu ya. hicbisey cevaplanmadı, blacksmoke'un locke'ın yerine gectigini zaten biliyoduk, tescillenmis oldu. sayid'e neler oldu bilmiyoruz. nasıl öldü, nasıl canlandı vs. adanın hic var olmadıgı paralel evren icin ise konusmaya gerek yok zaten. hic fikir sahibi olmadıgımız bisey. sanki lost'tan ayrı bir diziymis gibi ilerliyor, herkesin birbiri ile tesadufen(?) baglantılı cıkması dısında. sayıların acıklamasını begenmemissiniz, bisey acıklamadılar ki? duvarda esas elemanların yanında yazan sayılar, ee? blacksmoke sawyer'ı kandırdı, o getirdigi yer ve duvardaki yazılar falan jacob'la alakası yok bildigin kendi yazmıs cizmis gorusune katılıyorum. blacksmoke'un adaya hapsoldugunu, kacmaya calıstıgını, bunun icin adam topladıgını ogrendik. jacob ise milleti adada tutmaya calısıyor. tescillenen bilgiler bunlar oldu bu bolumde. bunun dısında da bir halt yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abv diyorum,bilgi manyağı etsinler artık 6. sezon lan bu,yettiniz adi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar