Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir: Pati WoW Radyo


Phae

Öne çıkan mesajlar

Babalar gibi radyo yayını yapıyor paticik, neden haftada bir iki saat WoWcular yayın yapmıyor? Çok şahane olur bence.

Hem PvP için böyle karşılıklı konuşmak, isteyeni yayına almak falan çok eğlenceli şeyler çıkabilir ortaya. İnsanlar daha medeni olur hem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

İçerik sıkıntısı yaşanır 1 - 2 hafta içinde.


Pvp söz konusu olursa içerik asla bitmez. zaten yayınlar hiç tek kişi olmaz. Ya dj olacak adama bakar baya.

Ben çok isterim pvp'yi ben yapayım, çok iyi pve hakkında konusacak adamlar çıkar, addon çıkar pekaziz'in dediği gibi. Content konusulur, Blizzard konusulur.

İçerik biterse de yapmayız bir daha ehah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dinlenir bir yana, bence çok sağlam konusulur da karşılıklı.

Forumda insanlar birbirine çok kaba, ayar bazlı davrana biliyor. Radyo'da daha medenice konusulur bence ve ÇOK eğlenceli olur dinlemesi. Ben dinlerim valla. araya WCM, turnuva videoları falan pekiştirilir, çok sağlam yayın olur.

İnsanlar düz geyik yapıyorlar radyoda, WoW gibi ciddiye alınan(söylerken kendimi kötü hissettim) birşeyde daha başarılı şeyler çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel olur, reklam olmasın ama livewarcraft vardı, o sırada oyunda olduğumuzdan genelde dinlemekle geçiyordu. gayette eğlenceli oluyordu. şey olabilir mesela konulardan biri, Lore. yani lore cok geniş kapsamlı, oyle hepsini anlatıcak nerdler belki gelip anlatmaz da, hani şoyle kendi ırkını tarihini araştırmış hakkında iyi şeyler bilen kişi gelip o konuyu anlatır. tarihi nasıl geçmiş, nasıl gelişmiş, kimlerle savaşıp, hangi büyüleri nasıl ogrenmiş. olabilir yani :F hani hepsinin de doğru olmasıda gerekmez, eğlenceli olsun yeter.


ps: 5 dragonu ben anlatabilirim mesela :F
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Plana falan da gerek yok ki, WJ'im ben. Ahmet yayın yapacaksa gireriz iki kişi, adını da WoW yayını koyarız alsana Pati WoW Radyo sdf.


Plan derken konuşacak kişilerin sırasını, günlerini, konuşma sürelerini ve zamanlarını kastetmiştim. Sonuçta herkes, heran müsait olmayabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...