Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Babalar gibi radyo yayını yapıyor paticik, neden haftada bir iki saat WoWcular yayın yapmıyor? Çok şahane olur bence. Hem PvP için böyle karşılıklı konuşmak, isteyeni yayına almak falan çok eğlenceli şeyler çıkabilir ortaya. İnsanlar daha medeni olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 İçerik sıkıntısı yaşanır 1 - 2 hafta içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 geyik dönerse yaşanmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ratingler konuşulmaya başlanınca cat fightlar döner, ilgi çeker o da. koca koca adamlar oyun için kavga ediyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gangren said: İçerik sıkıntısı yaşanır 1 - 2 hafta içinde. Moderatör adam bunu der mi? Ayıp valla. :D Abi sırf 3 saat addonlar, arayüzler vs. bunlarla ilgili konuşurum ben ki feci bilgili adamlar var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gangren said: İçerik sıkıntısı yaşanır 1 - 2 hafta içinde. Pvp söz konusu olursa içerik asla bitmez. zaten yayınlar hiç tek kişi olmaz. Ya dj olacak adama bakar baya. Ben çok isterim pvp'yi ben yapayım, çok iyi pve hakkında konusacak adamlar çıkar, addon çıkar pekaziz'in dediği gibi. Content konusulur, Blizzard konusulur. İçerik biterse de yapmayız bir daha ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pekaziz addon anlatsın phea pvp anlatsın her hafta bi classa hakim biri çıksın dps rotasyonuyla bosslarda kaç dps yaptığını falan filan anlatsın dinlenir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ya dinlenir bir yana, bence çok sağlam konusulur da karşılıklı. Forumda insanlar birbirine çok kaba, ayar bazlı davrana biliyor. Radyo'da daha medenice konusulur bence ve ÇOK eğlenceli olur dinlemesi. Ben dinlerim valla. araya WCM, turnuva videoları falan pekiştirilir, çok sağlam yayın olur. İnsanlar düz geyik yapıyorlar radyoda, WoW gibi ciddiye alınan(söylerken kendimi kötü hissettim) birşeyde daha başarılı şeyler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dinlenir dinlenir. elitistjerks okuyacagima dinlerim daha iyi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bence direk vay ak chatini ve ventini yayinlayalim 100 dinleyici garanti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 zaten endişe edilen dinlenilir mi dinlenmez mi değil :) herkes dinler eminim de o yayına katılıp katkı yapabilecek kişi bulmak biraz mesele. hani bende dinlerim kesin ama gidip de yayına katılmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi oturup class tartismasi tum ventlerde donen muhabbette, bagira bagira kufur edilirse ben dinlerim cok mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dklere küfretme saati olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 millet yaptığı efsanevi pvpleri anlatır biri arkadan atma rıza din kardeşiyiz der yada tahmini senaryolar yazılır hikaye üzerine falan eğlenceli olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahmet konussun sabaha kadar dinlerim ohyş trap mrap farketmez xD ama cidden eglenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben yaparım yayın, saatlerce bilem yaparım yani. Ve konusabileceğim baya adam var, konuk dj vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben her hafta guild ventini radyoya bağlayıp raid yaptırsam pati radyo dolar taşar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 DAZD!NGO said: Bence direk vay ak chatini ve ventini yayinlayalim 100 dinleyici garanti lol rtük kapatır 3. dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çok güzel olur, reklam olmasın ama livewarcraft vardı, o sırada oyunda olduğumuzdan genelde dinlemekle geçiyordu. gayette eğlenceli oluyordu. şey olabilir mesela konulardan biri, Lore. yani lore cok geniş kapsamlı, oyle hepsini anlatıcak nerdler belki gelip anlatmaz da, hani şoyle kendi ırkını tarihini araştırmış hakkında iyi şeyler bilen kişi gelip o konuyu anlatır. tarihi nasıl geçmiş, nasıl gelişmiş, kimlerle savaşıp, hangi büyüleri nasıl ogrenmiş. olabilir yani :F hani hepsinin de doğru olmasıda gerekmez, eğlenceli olsun yeter. ps: 5 dragonu ben anlatabilirim mesela :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Biraz planlamayla olmayacak şey değil. Çok ta güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Plana falan da gerek yok ki, WJ'im ben. Ahmet yayın yapacaksa gireriz iki kişi, adını da WoW yayını koyarız alsana Pati WoW Radyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Raid sırasında VAY AK ventini de yayına veririm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sonra bi daha da yayın yaptırtmazlar sana xD of tafelwerk içerde kalmıs 10 dk daha göstermelik çalısıyo gibi yapıp gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Spidee said: Plana falan da gerek yok ki, WJ'im ben. Ahmet yayın yapacaksa gireriz iki kişi, adını da WoW yayını koyarız alsana Pati WoW Radyo sdf. Plan derken konuşacak kişilerin sırasını, günlerini, konuşma sürelerini ve zamanlarını kastetmiştim. Sonuçta herkes, heran müsait olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 deadwoll said: Ben her hafta guild ventini radyoya bağlayıp raid yaptırsam pati radyo dolar taşar asdf. Katılıyorum :D Tomatiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar