jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yenı yatmısken ulan hafif çişim geldi diyip , şimdi mi işesem sabah mı dıye dusunurken baya bı uykum kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 но. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Son bi sigara daha içiyim yatarım sonra dediğim zaman hep paket bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şu an yaşadığım durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bi sigara icsem mi fena kacırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 of hayır subzeroyla aynı hissiyatı paylasıyormusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bi de sabah yaparım die bırakınca böyle 7 gibi geliyor falan yapıyosun bi de su içeyim diyosun derken uyuyamıyosun bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aga ortaokulda gece uykudan kalkıp sıçarken klozette uyuyakalmıstım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yatmadan önce aklıma çok abidik gubidik bişi geliyo milliyetteki ünlülerin makyajlı ve maksajsız hali gibi onu görmeden uyuyamıyorum e kalkıncada bidaha hiç uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 üstteki 2 posta cok güldüm ikisi birleşince sinir bozucu etki yarattı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adaminbiri said: e kalkıncada bidaha hiç uyuyamıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Olivies said: of hayır subzeroyla aynı hissiyatı paylasıyormusum. çok mu kötü bişey benle aynı hissiyatı paylaşmak.. çok kırıldım ve üzüldüm. uyuyamıcam işte şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Digiturk'un sinema kanallarına son birkez göz atıyım sonra yatarım diyosun. üst sağ tarafta +18 görünce acaba neymiş diye bakıyorsun birsüre , sonra bi bakmışsın film bitmiş saat 6 olmuş...Ve filmde hiçbişi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 korkulu filmler sdfghjhgfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 olay kafada bitiyor uyku kaçmaz halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 mesela şuan, yarınki sınavın stresinden ne uykum var ne bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bella said: mesela şuan, yarınki sınavın stresinden ne uykum var ne bişi. Geçersin geçersin :) Ben de bi sonraki bölümde ne olacak die 7 bölüm filan üstüste izlemekten uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Torrent açıyorum uyurum uyanınca izlerim diye, sonra yatıyorum; fan sesini dinleyerek bir saat uyuyamıyorum dl bitiyor açıp izliyorum. Ya da saat 4'te dailyler resetleniyor yapıp yatarım diyorum, daily random'ı yapıyorum sonra sabah oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 birazdan işeyip yatıyorum ve öğlen 11'e kadar uyuyorum, işemeden yatanlara ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 telefonumun klavyesi 2 damla su geldi, nolur nolmaz diye bataryayı çıkartıp sildim, şimdi selektör yapıyo bana şerefsiz. açılıyo kapanıyo. lüzumsuz bir çaba olarak, laptopın fanının ağzına koydum, belkim kurur bişey olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pogodi said: şu an yaşadığım durum cis mi sigara mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar