Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç ekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi saçım tepeden açılmaya başladı yavas yavas bi önlem alayim diyorum ankara da gidip de memnun kaldığınız saç ekim merkezi var mıdır ? ve 19 yasındayim bu yaşlarda saç ekilir mi ektiren var mı ? tesekkürler efenim
Mesaj tarihi:
valla erkeklerde malesef sac dokulmesi sıklıkla rastlanan normal bir durum. bugune kadar cozum getirilmis degil, getirdigini iddia edenler de para tuzagı. sen bence bu duruma alısmaya calıssan daha iyi olur. bosuna servet harcama.
Mesaj tarihi:
dökülmüşleri geri getiremezsin de daha fazla dökülmesin diye ilaç bok püsür bol miktarda var. Ama hepsinin yan etkisi falan var uyarayım.

Saç etkireceksen bekle. Daha yaşın ne başın ne hele. İyice dökülsün, öyle ektirirsin. Şimdi ektirirsen ektirdiklerin kalır ama yanlarından dökülmeye devam eder, tepede adacık olur ektirdiğin kısım etrafı kel falan, karikatür gibi görünürsün valla :D
  • 5 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sanırım ben de gireceğim bu işe ufaktan. açılmalar başladı.

ama uzun vadede sonuçları hakkında tecrübe sahibi olan var mı? yani ektirdikten birkaç sene sonra neye dönüşüyoruz, ekilenler de dökülebiliyor mu vs.
Mesaj tarihi:
ekildiğinde belli olmasın diye varken ektireyim diyordum ben. yani bir bilgim olmadan kurduğum mantık bu. ama sizin dediğinize göre, saç dökülmesi durmuyor ki? yani döküldüğünde de ektirsen, bir süre sonra yine boşluklar çıkmayacak mı.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

dökülmüşleri geri getiremezsin de daha fazla dökülmesin diye ilaç bok püsür bol miktarda var. Ama hepsinin yan etkisi falan var uyarayım.

Saç etkireceksen bekle. Daha yaşın ne başın ne hele. İyice dökülsün, öyle ektirirsin. Şimdi ektirirsen ektirdiklerin kalır ama yanlarından dökülmeye devam eder, tepede adacık olur ektirdiğin kısım etrafı kel falan, karikatür gibi görünürsün valla :D

Aynen boyle, parani almaya odakli olmadikca uzmanlar da ayni seyi soyler zaten. Dokulme tamamlanmadan ekim yaptirirsan sonra komik bir goruntun olabilir rewendor'un dedigi gibi.
Mesaj tarihi:
abim ektirdi onun da tepe açık baya. tutmadı mk. bi de üstüne inanılmaz sancılı bir operasyon süreci geçirdi. hani gözünü korkutmak gibi olmasın ancak anlattıklarına göre saç ekip işlemi pek de kolay bir süreç değil.
  • Yeni Oluştur...