pch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şimdi saçım tepeden açılmaya başladı yavas yavas bi önlem alayim diyorum ankara da gidip de memnun kaldığınız saç ekim merkezi var mıdır ? ve 19 yasındayim bu yaşlarda saç ekilir mi ektiren var mı ? tesekkürler efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla erkeklerde malesef sac dokulmesi sıklıkla rastlanan normal bir durum. bugune kadar cozum getirilmis degil, getirdigini iddia edenler de para tuzagı. sen bence bu duruma alısmaya calıssan daha iyi olur. bosuna servet harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dökülmüşleri geri getiremezsin de daha fazla dökülmesin diye ilaç bok püsür bol miktarda var. Ama hepsinin yan etkisi falan var uyarayım. Saç etkireceksen bekle. Daha yaşın ne başın ne hele. İyice dökülsün, öyle ektirirsin. Şimdi ektirirsen ektirdiklerin kalır ama yanlarından dökülmeye devam eder, tepede adacık olur ektirdiğin kısım etrafı kel falan, karikatür gibi görünürsün valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dht ve finasteride diye arat oku.. şimdi saç ektirme olmaz herhalde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 postiş yaptıracaksan verebilirim çok var bende şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Rewendor doğru demiş hem daha 19'da ne kadar dökülmüş olabilir ki, 25'te falan dökülme iyice tamamlanınca ektir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kaede'ye bir bak derim tatar ramazan asjdajsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Benim de alın kenarları epey açıldı. Duyduğum kadarıyla kızlar arkamdan "ne kadar hoş çocuk" diye konuşuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ankarada' saç ekim merkezi ' gibi bi olaya rastlamadım. ama güzellik merkezlerine falan sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum boğaziçi tıp ve estetica öneriliyor yaptıran yaptıracak olan varmı aramızda? yöntem veya doktor tavsiyeleriniz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sanırım ben de gireceğim bu işe ufaktan. açılmalar başladı. ama uzun vadede sonuçları hakkında tecrübe sahibi olan var mı? yani ektirdikten birkaç sene sonra neye dönüşüyoruz, ekilenler de dökülebiliyor mu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dökülme durmadan önce ektirmek saçmalık diil mi lan? ektiricen 1 sene sonra başka yerler kel kalacak asdhfuhasdfuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bence komple kazimak da ekmek yedirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kendisi 20 santim ile ekmek yiyor, saç kazıyarak diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Onun da kafasi kel sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Tepe tamamen kelleşmeden saç ekilmez, ekeriz diyen de senin paranı cukkalamak için diyordur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ekildiğinde belli olmasın diye varken ektireyim diyordum ben. yani bir bilgim olmadan kurduğum mantık bu. ama sizin dediğinize göre, saç dökülmesi durmuyor ki? yani döküldüğünde de ektirsen, bir süre sonra yine boşluklar çıkmayacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bi de 1000$ a ekmezler abi. 20 tel sac icin degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 1000 dolara adam vuruyorlar, saç mı ekmeyecekler. Topuklara gönderme related post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 2000 tel 6-7k tl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Rewendor said: dökülmüşleri geri getiremezsin de daha fazla dökülmesin diye ilaç bok püsür bol miktarda var. Ama hepsinin yan etkisi falan var uyarayım. Saç etkireceksen bekle. Daha yaşın ne başın ne hele. İyice dökülsün, öyle ektirirsin. Şimdi ektirirsen ektirdiklerin kalır ama yanlarından dökülmeye devam eder, tepede adacık olur ektirdiğin kısım etrafı kel falan, karikatür gibi görünürsün valla :D Aynen boyle, parani almaya odakli olmadikca uzmanlar da ayni seyi soyler zaten. Dokulme tamamlanmadan ekim yaptirirsan sonra komik bir goruntun olabilir rewendor'un dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 abim ektirdi onun da tepe açık baya. tutmadı mk. bi de üstüne inanılmaz sancılı bir operasyon süreci geçirdi. hani gözünü korkutmak gibi olmasın ancak anlattıklarına göre saç ekip işlemi pek de kolay bir süreç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu arada kız arkadaşım abime Burdock oil with pepper diye bir yağ önermişti saç kaybına karşı ama bilmiyorum kullandımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 izleyin http://www.doktorsitesi.com/video/fue-yonteminde-sac-ekimi-planlamasi-nasil-yapilmalidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar