Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Sınıf Çin Malı Türk Kızı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yapmayın be artık. Cep telefonu, şu topraklara girdiğinden beri aynı şeyi yapıyorsunuz. "Pardon Gökhan. Ceyda'ya atacağıma sana attım mesajı yanlışlıkla. Kusura bakma" konulu mesajlarınızı, sağ taraftaki gençler bile yemez.

Lütfen şu işkenceyi bize çektirmeyin. İnsan gibi duygularınızı dile getirin. Çünkü numeratik alfabede "d" ile "g" arasında çok fark var. Tamamdır, bir süre saçma salak davranabiliriz. Olacağanca salak davranabiliriz. Ama ilk kavgamızda aynı numara ile "Begüm, neden böyle yapıyor bilmiyorum. Yine beni anlamadı" yemeyin bizi.

Yıl 2010, halamı denecek ama, öbür tarafta azınızı kırıcam allahıma amin olsun...
Mesaj tarihi:
bu kasten yapılmış gibi gözüksede gayet normal bişe
1-sevgililer sık mesajlaşıyorsa el alışkanlıgı hiih gökhana gönderdim demiş olabilir
2-g den bahsettiğimi mesajı c ye atacakken o kafasına yer ediniyo ve mesajı g ye atıyo çok sık oluyo bende ne bombalar çıkmştır bu yanlış mesajlardan
dogal bişe ve anlaşılır öle çin malı dmeye gerek yokki
Mesaj tarihi:
ben ilgilendiğim kız hakkında başka bir arkadaşıma yazdığım mesajı o kıza göndermiştim yanlışıkla, "olm bu kız bana yazıyor galiba" idi mesajın içeriği. yerin dibine girmiştim.
Mesaj tarihi:
Birkaç sene önce kızın birinin mesaj logunu kopyalayıp yanlışlıkla kıza msnden yollamışlığım var benim be sdf. Mesajın içeriğide "Kız veriomuş abii" şeklindeydi. O gün gerizekalılığın doruk noktasına ulaşmıştım ._.
Mesaj tarihi:
ben sık sık yanlışlıkla son aranılanlarda en üsttekini arayayım derken bir alttakin, arıyorum sorna yanlış æradaığımı farkedip hemen kapatıp bu sefer son aranılan listesinde en üstteki kişi arayarak aynı kişiyi yanlışlıkla 2 kere aramayı başarıyorum.. evet havada durdum şahitlerim var
  • Yeni Oluştur...