Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine sınıfta çekilmiş bir videahahahahahahahahah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yannız onu bende merak ederim hep.ne hayırsever insalar var ya ahaha.bence bi sektör haline falan gelmiştir bu iş.hani bi ofiste bir sürü tv.

her şey anında nete düşüyor
Mesaj tarihi:
varlok said:

atalaya destek grubu açılmış zaaaaa

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=281676925811

sizin deryada var grupta :D

yanlız hacı o altyazıcı herifleride ben çok merak ediyorum adamlar uğraşıyorlar yazıyorlar falan niye abi NİYE
Mesaj tarihi:
Benden önce de söylenmiş ama ben bu videoya gülenleri anlayamıyorum. Üniversitede eğitimde haklar projesindeyim, çocuklara eğitimde ne gibi hakları olduğunu anlatmak için okulları dolaşacağız bu dönem. Bu ayrımcılık ciddi bir olay yani, hadi sırf öğrenciler yapsa anlarım velettir de öğretmenlerden müdürlere herkes yapıyor ayrımcılığı. Orda kız rage'e girmiş bıkmış artık ağlıyo iz burda "yancı çok komik zıhahaha atalaya yazık puahah" diyosunuz. Bu ne yani? Ayıp

Neyse bunu ben dedim diye yanlış olur şimdi, doğrusu ayrımcılık yüzünden ağlayan kıza anırarak gülmektir Hadi sçs paticik iyi gülmeler
Mesaj tarihi:
Kızı fakir diye ayırmışlar işte kendisi de söylüyo. Ayrıca şu videoya gülenlere ilk tepki veren ben değilim yani. Ha bu olaylarla ilgilendiğim için son zamanlara zaten doluyum ondan patladım da düşenin dostu olmaz sözünü doğru çıkarmayın.

Ağlatıp da gülene yazıklar olsun!!1!
  • Yeni Oluştur...