Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oha millet komik demiş, gülmüş falan bu videoya. oha oha. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yancı kızın support kabiliyetlerine hayran kaldım, sıvaz bile yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hepimiz atalayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ciddi ciddi facebook'tan korkmaya başladım... http://www.facebook.com/video/video.php?v=275387717361&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 adamlar sırf hit alıyım diye saniyesinde kayıt yapıp yayınlıyolar abi. normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Gkgokhan said: Ciddi ciddi facebook'tan korkmaya başladım... http://www.facebook.com/video/video.php?v=275387717361&ref=nf FFFFFFF... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yancıyı görmeye dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben bugun başkanım size not veririm uzayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi herşeyi geçtim, şu ilk eleman konuşurken yancının "tamam geçti" tripleri efsane ya. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bide beyaz show'da oldukları videoya baktım da, abi resmen ezberletmişler kıza ya. hani onu kendi self-cast etse bi duygu, bi mooşın falan. ama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yancı bombalamş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yazik lan atalay'a oyle bi sinifta ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 atalaya destek grubu açılmış zaaaaa http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=281676925811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ogretmene de sorusturma acilmis umarim aciga alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu anında video'nun facebook'a düşmesini sağlayan işsizler gerçekten bütün gün tv başında caps mi yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yannız onu bende merak ederim hep.ne hayırsever insalar var ya ahaha.bence bi sektör haline falan gelmiştir bu iş.hani bi ofiste bir sürü tv. her şey anında nete düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 İşte böle çocukları gördükçe çocuk sahibi olma isteğim kayboluyo benimkide böle salak salak konuşacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Fin said: ogretmene de sorusturma acilmis umarim aciga alinir. Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 eeeh diyodum da atalayı duyunca keyfim yerine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 öğretmen malmış biraz bunu vidyoya çekip nete koymuş falan. internetle tanışan yurdum insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 varlok said: atalaya destek grubu açılmış zaaaaa http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=281676925811 sizin deryada var grupta :D yanlız hacı o altyazıcı herifleride ben çok merak ediyorum adamlar uğraşıyorlar yazıyorlar falan niye abi NİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Abi bence Atalayada söz hakkı verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Benden önce de söylenmiş ama ben bu videoya gülenleri anlayamıyorum. Üniversitede eğitimde haklar projesindeyim, çocuklara eğitimde ne gibi hakları olduğunu anlatmak için okulları dolaşacağız bu dönem. Bu ayrımcılık ciddi bir olay yani, hadi sırf öğrenciler yapsa anlarım velettir de öğretmenlerden müdürlere herkes yapıyor ayrımcılığı. Orda kız rage'e girmiş bıkmış artık ağlıyo iz burda "yancı çok komik zıhahaha atalaya yazık puahah" diyosunuz. Bu ne yani? Ayıp Neyse bunu ben dedim diye yanlış olur şimdi, doğrusu ayrımcılık yüzünden ağlayan kıza anırarak gülmektir Hadi sçs paticik iyi gülmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ne ayrımı var orda ey çok zeki insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kızı fakir diye ayırmışlar işte kendisi de söylüyo. Ayrıca şu videoya gülenlere ilk tepki veren ben değilim yani. Ha bu olaylarla ilgilendiğim için son zamanlara zaten doluyum ondan patladım da düşenin dostu olmaz sözünü doğru çıkarmayın. Ağlatıp da gülene yazıklar olsun!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar