MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o değil de bi kaç pozisyonda ufuk iyiydi baya yahu. bence kaleyi alabilir gayet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ufuk kendinden emin guvenli bi durus sergiledi mac boyunca bence, cevresini kontrolude iyiyde, gerce pek pozisyon olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abi adam gibi bir pozisyon olmadı ki.Ciddi bir pozisyon olsa da ufuğun duruşunu görsek.Morali ne kadar çabuk bozuluyor takımı nasıl gaza getiriyor yada kaleciliği falan şöyle bi pentar gibi sıçrasın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 iyi aslında takım. gençleri beğendim. kötü havaya denkgeldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 anladık kar yağıyor hava soğuk falan da siz de futbolcusunuz anasını satıyım, üstüne kendinizi göstermeniz bekleniyor böyle maçlarda, adamlar 2 metre önlerine atılan pasa koşmadılar üürün gidin dedim sdfgf. bir tek emre çolak fena değildi o da çok bencil oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hayatımda izlediğim en zevksiz galatasaray maçıydı. nonda yoktu sahada resmen. zaten ölmüş o adam gömmek lazım. ayhan'dan beklenmeyen performans vardı. kalecimizde iyiydi. ama maç dandikti. neyseki çıktık. he bide. keita<3 dön artık özledik reis üşüyoruz! dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 nonda satamayalım da elimizde kalsın diye oynamıyordur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fenerbahçeliler görsün.2 maçımızda berbat zeminlerde oynandı allahtan garantiydi cıkmamız.yoksa jo falan gitmişti hepsi kol bacak cok sıkıcı maçtı.70 de kapadım ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 83'ten sonra fena bastırdılar. aha dedim, bi 3-0 faciası daha geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ulan maçaın ilk yarısında bi uyumuşum.. uyanalı yarım saat oldu öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fsdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar