escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu kadar adamla. fiyasko olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 CusTodeM said: Abi su dışında yiyecek içecek lütfen getirmeyin ayıptır abicim sonra laf bana geliyor , ayrıca oyunları konuşstuk mfw2 landan steam yoksa zorlar, tf2yide çözüyorlar dedicated işini çözemezlerde steamde dedicated gördüm indirilen. company of heroes tales of valorda cözsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ön buluşma için yer olarak barlar sokağı değilde eski postanenin arkasında kalan yemekli-içkili yerler var nasıl olur oralar "Şelale" yi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şelale de bira var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 benim tavsiyem liman kahvesinde giriş katındaki bahçeye bakan bölümü kapatalım herkes birbirinin yüzünü gmözünü görsün kopukluk olmasın bir espri yapıalcaksa ortaya yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 var var bira var şelalede menüsüde güzel kebapları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oturma düzeni nasıl? böyle rahat muhabbet edebilecek miyiz? (oha soruya bak MÜDÜR MÜSÜN LAN SEN? ne yapacan oturma planın optik!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 masaları cogunlukla dısarıda yolun yarısını işgal etmişler zaten içeride dısarısı gibi sandalye yok ikili koltuk var karsılıklı ortada da masa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bence liman kahvesi uygundur ama onun yanında karin var, karinin alt katında da böyle herkesin birbirini görebileceği güzel bir alan var oraya da geçebiliriz. şelale pek bize uygun bir ortam değil ya aile oluyor genelde orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benim "belki"yi yalan oldu olarak değiştirebilirsiniz. casual gelmeye çalışacağım, 8 gibi gelir 10.30 gibi kalkarım, ders mers hardcore takılıyorum şu aralar. levent ara lan beni allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Olm ben 4-5 gibi anca dirilirim, sonra arayacam işte arayabildiğim kadar sdf. Ödemeli atıcam yani. İnatla kontör yüklemiyor türksel çünkü, otomatik ödeme dalgası yüzünden alamıyorum da. Kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Gangren said: İçeri yiyecek sokmak yasak mı şimdi? Birkaç tane Redbul sokuşturmak lazım, uyurum valla :pabi ben her lan party e biskuviler sular sigaralarla giriyorum hersey cantada bisey olmuyo yoksa o gece bitmez sdf :P custodem in msj ını gormedim.. euheuh daha gizli sokarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Zeppelin said: benim "belki"yi yalan oldu olarak değiştirebilirsiniz. casual gelmeye çalışacağım, 8 gibi gelir 10.30 gibi kalkarım, ders mers hardcore takılıyorum şu aralar. levent ara lan beni allahsız.sen de gel bebisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 madcow said: fastreloader said: GELİYORUM Alplere çıkmadın mı olum sen?oo gel fastreloader gel =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BabacumMostors said: benim tavsiyem liman kahvesinde giriş katındaki bahçeye bakan bölümü kapatalım herkes birbirinin yüzünü gmözünü görsün kopukluk olmasın bir espri yapıalcaksa ortaya yapılsın süper fikir, ben geç gelicem gerçi. şehir dışından gelicem istanbul'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 2 gündür Call of Duty çalışıyorum. Bu sefer hepinizi alıcam aşşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 @ildeniz sen malum soruyu sorana kadar o lan partiden hayır gelmiycek o aksam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o degil de ben wow dısında hic bisey oynamadım 3 aydır falan cok agır elime alıcam neyse.. HoN da oynamadım hic.. nası ucak ucurmayı ogrendiysem lan partilerde HoN oynamayı da ogrenirim heeiyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Biri kontak bıraksın, kimi arayalım? Geçen sene Zaugna'yı aramıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 beni aramayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Hala belli değil gelip gelemeyiceğim size iyi eğlencelere gelemezsemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 liman kahvesi, karin ve bina şekliaynı olan diğer herhangi bir yer sonuç ılarak o binaların giriş katında bahçeyi gören bölümleri çok rahat kapatılaiblir duruyor ve geniş geniş oturaibliriz hani o binalardan biri olsun da :) @serhat aklımda bu sefer daha ilginç sorlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 10dan sonra gelsek olur mu ya ? gs maçını fln izlicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 CusTodeM said: Hala belli değil gelip gelemeyiceğim size iyi eğlencelere gelemezsemde. Kafana otururum hasta etme adami, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ZaugnaKhaldun said: Liste Tim Dreagloth Helcaraxe (+yancılar?) Madboi Madcow Axedice Holy Xunn Kaede Cuce Sparkcaster Mortis Cthulhu(kesin değil) Spidee Phyxantar Custodem + 2 yancı Screwy Gangren Asteroth the man. Kermit trix(nasipse) Mulgear(yeto) Starforsaken Zheld Aiko(Yancıları olabilir) viktor Zaugnakhaldun Ferrero (yancılar) Senarious Ardeth BabacumMostors (ihtimal dahilinde) Elesso (belki) Dunkelzahn (belki) Jacabo (belki imiş ama gelir gelir) Zeppelin (belki) Mesh (düşük ihtimal) Dworgian? Masakari Iluvatar (büyük ihtimal) HatoriKenji çastiz (belki) Griswold Kitana Liste şu anda böyle, 40 kişiyi geçiyoruz tabi; ama çok fazla belki var. Belki yazan arkadaşlarım, şunu düşünün: Yılda topu topu 2 defa falan lan parti yapıyoruz ve şugüne dek gelip de pişman olan, "allah belamı versin niye böyle bir şey yaptım" diyen yok. Aksine herkes memnun, deli gibi de eğleniyoruz. Dolayısıyla, bir gün için normal hayatınızı bir kenara bırakıp gelin, hep beraber çılgınlarca eğlenelim. Hadi. ben çok pişman olmuştum son geldiğimde, işkembeden salamayalım lütfen. belki diyen arkadaşlara da hiç tavsiye etmiyorum, ebem şeyoldu lan uykusuzluktan :D yaşlandık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar