Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 Şubat Cumartesi Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

Abi su dışında yiyecek içecek lütfen getirmeyin ayıptır abicim sonra laf bana geliyor , ayrıca oyunları konuşstuk mfw2 landan steam yoksa zorlar, tf2yide çözüyorlar dedicated işini çözemezlerde steamde dedicated gördüm indirilen.

company of heroes tales of valorda cözsünler
Mesaj tarihi:
bence liman kahvesi uygundur

ama onun yanında karin var, karinin alt katında da böyle herkesin birbirini görebileceği güzel bir alan var oraya da geçebiliriz.

şelale pek bize uygun bir ortam değil ya aile oluyor genelde orda =)
Mesaj tarihi:
benim "belki"yi yalan oldu olarak değiştirebilirsiniz. casual gelmeye çalışacağım, 8 gibi gelir 10.30 gibi kalkarım, ders mers hardcore takılıyorum şu aralar. levent ara lan beni allahsız.
Mesaj tarihi:
Olm ben 4-5 gibi anca dirilirim, sonra arayacam işte arayabildiğim kadar sdf.
Ödemeli atıcam yani. İnatla kontör yüklemiyor türksel çünkü, otomatik ödeme dalgası yüzünden alamıyorum da. Kısmet
Mesaj tarihi:
Gangren said:

İçeri yiyecek sokmak yasak mı şimdi?
Birkaç tane Redbul sokuşturmak lazım, uyurum valla :p
abi ben her lan party e biskuviler sular sigaralarla giriyorum hersey cantada bisey olmuyo yoksa o gece bitmez sdf :P

custodem in msj ını gormedim.. euheuh daha gizli sokarız :P
Mesaj tarihi:
Zeppelin said:

benim "belki"yi yalan oldu olarak değiştirebilirsiniz. casual gelmeye çalışacağım, 8 gibi gelir 10.30 gibi kalkarım, ders mers hardcore takılıyorum şu aralar. levent ara lan beni allahsız.
sen de gel bebisim
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

benim tavsiyem liman kahvesinde giriş katındaki bahçeye bakan bölümü kapatalım herkes birbirinin yüzünü gmözünü görsün kopukluk olmasın bir espri yapıalcaksa ortaya yapılsın

süper fikir,
ben geç gelicem gerçi.
şehir dışından gelicem istanbul'a.
Mesaj tarihi:
o degil de ben wow dısında hic bisey oynamadım 3 aydır falan cok agır elime alıcam neyse.. HoN da oynamadım hic.. nası ucak ucurmayı ogrendiysem lan partilerde HoN oynamayı da ogrenirim heeiyt
Mesaj tarihi:
liman kahvesi, karin ve bina şekliaynı olan diğer herhangi bir yer sonuç ılarak o binaların giriş katında bahçeyi gören bölümleri çok rahat kapatılaiblir duruyor ve geniş geniş oturaibliriz

hani o binalardan biri olsun da :)

@serhat
aklımda bu sefer daha ilginç sorlar var
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

Liste

Tim
Dreagloth
Helcaraxe (+yancılar?)
Madboi
Madcow
Axedice
Holy
Xunn
Kaede
Cuce
Sparkcaster
Mortis
Cthulhu(kesin değil)
Spidee
Phyxantar
Custodem + 2 yancı
Screwy
Gangren
Asteroth the man.
Kermit
trix(nasipse)
Mulgear(yeto)
Starforsaken
Zheld
Aiko(Yancıları olabilir)
viktor
Zaugnakhaldun
Ferrero (yancılar)
Senarious
Ardeth
BabacumMostors (ihtimal dahilinde)
Elesso (belki)
Dunkelzahn (belki)
Jacabo (belki imiş ama gelir gelir)
Zeppelin (belki)
Mesh (düşük ihtimal)
Dworgian?
Masakari
Iluvatar (büyük ihtimal)
HatoriKenji
çastiz (belki)
Griswold
Kitana

Liste şu anda böyle, 40 kişiyi geçiyoruz tabi; ama çok fazla belki var.

Belki yazan arkadaşlarım, şunu düşünün: Yılda topu topu 2 defa falan lan parti yapıyoruz ve şugüne dek gelip de pişman olan, "allah belamı versin niye böyle bir şey yaptım" diyen yok. Aksine herkes memnun, deli gibi de eğleniyoruz. Dolayısıyla, bir gün için normal hayatınızı bir kenara bırakıp gelin, hep beraber çılgınlarca eğlenelim.

Hadi.

ben çok pişman olmuştum son geldiğimde, işkembeden salamayalım lütfen. belki diyen arkadaşlara da hiç tavsiye etmiyorum, ebem şeyoldu lan uykusuzluktan :D yaşlandık..
  • Yeni Oluştur...