LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://oyun.thgtr.com/haber/oyun/starcraft-ii-betasina-hosgeldiniz Elleri ısıtmaya başlayın arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yıllar oluyo zaten starcraft'ın betasının varlığı, olay open beta olmaması, yanı pek bi haber değil o bayadır gelicek diye bekliyoruz. 6 battle net accından bekliyorum gelmesini, birine gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AHA OPEN BETA !!! umuduyla gelmiştim... gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben artık bir open beta olacağından bile şüpheliyim. hatta olmasa daha iyi, iyice sarktı zaten oyun. bi de open betayla vakit kaybetmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ulan güncel başlıklarda görünce çok heyecanlandım ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Pıff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 internal betasına bugün başlanmış yakındır keyler dağıtılır beta için bnet hesaplarına muhtemelen belli adet gönderilecek yine ama umut dünyası beklicez ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Burada Beta bekleyen arkadaşlar vardı, eğer beta ellerine geçerse mutlaka yorum, ekran görüntüsü vb. bekliyorum. Forumca Beta duasına çıkmamız işe yarar mı bilemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Az once Blizzard aciklama yapti; bu ay baslayacakmis beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 herhalde şu wow expten sonra gelecek bu scII. bu sene gelecek diyor wow severler ve iddialılar. wow exple birlikte bir scII çıkartmazdım ben olsam. balansla ilgili haber veren podcastler de çok geri de kaldı. aga bu oyun ya çoktan bitti, ya da çok ciddi sorunları var. her iki türlü de beklemeye devam edeceğiz gibi geliyor bana. ekleme: haziranda catalysm midir nedir o, sene sonu da scII işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 blizzard'ın artık oyun çıkarırken diger oyunlarını pek takmaması lazım bence. mesela şimdi sc2 bekliyoruz onla çakışacak gibi duran cataclysm var sonra arkadan diablo 3 koşuyor üstüne starcraft 2 exp onun üstüne wow yeni exp bi de yeni next-gen mmo iddaları falan var. böyle giderse her haziranın 29'u aksiyon dolu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tunca said: kaynak ? Kaynak, Activision-Blizzard'in birkac saat once canli olarak yayinlanan konferansi. Beta bu ay baslayacagina gore, oyunun cikmasi da sene sonunu bulmaz.Bence bu yaz cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 haber doğru, gosugamers.net te gördüm ama açıkcası detaylara bakmadım. openm beta mı closed beta mı bilmiyorum. bence en az 3 ay boyunca closed beta olacak. hepsi tahmin tabii, ne desek boş. sadece battle.net acclerinize girip ne var ne yok sık sık kontrol edin diyeceğim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gel bi yatmadan önce oyun atalım 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hayır abi daha teeeee aylar önce diablo 3 postunda dediim gibi yıl başında 2010 (first q) starcraft 2 - ki summer 2010 diye açıkladı blizz beta gecikince ertelenmiş oldu second q ya ama artık kesin gibi bişi - cataclysm de aynı wotlk-tbc-wow us releaseleri gibi kasım gibi cıkacak ;p en azından SC çok daha kesin bi tarih verildi summer 2010 diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tbc ocakta cikmisti, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hıc bı zaman summer 2010 denmedı 2010 bıle benmedıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şubat wow - yeni boss Haziran wow - catac Thanksgiving sc2 Ben Blizz olsam böyle çıkarırdım. Ki ilk hamleyi yaptılar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 SC2 ile WoW'un yerini değiştir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok konuşulmaya başlandı, bu senenin ikinci yarısına sarkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 starcraft 1 oynamadım doğru düzgün 2 oynasam her türlü kötü mü oynarım 1 oynamadığımdan dolayı? canım RTS oynamak istio da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mayıs'ta gelecek denmedi mi SC2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi starcraft 1 oyna zaten, cok guzel oyun yanı.. campaigni falan sahanedir, yükle oyna. grafikleri falanda eski değil sonucta 2d art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar