Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft 2 Beta geliyor....

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
herhalde şu wow expten sonra gelecek bu scII. bu sene gelecek diyor wow severler ve iddialılar. wow exple birlikte bir scII çıkartmazdım ben olsam.

balansla ilgili haber veren podcastler de çok geri de kaldı. aga bu oyun ya çoktan bitti, ya da çok ciddi sorunları var.

her iki türlü de beklemeye devam edeceğiz gibi geliyor bana.

ekleme: haziranda catalysm midir nedir o, sene sonu da scII işte.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard'ın artık oyun çıkarırken diger oyunlarını pek takmaması lazım bence.

mesela şimdi sc2 bekliyoruz onla çakışacak gibi duran cataclysm var sonra arkadan diablo 3 koşuyor üstüne starcraft 2 exp onun üstüne wow yeni exp bi de yeni next-gen mmo iddaları falan var. böyle giderse her haziranın 29'u aksiyon dolu olur
Sosyal ağlarda paylaş

haber doğru, gosugamers.net te gördüm ama açıkcası detaylara bakmadım. openm beta mı closed beta mı bilmiyorum.

bence en az 3 ay boyunca closed beta olacak.

hepsi tahmin tabii, ne desek boş. sadece battle.net acclerinize girip ne var ne yok sık sık kontrol edin diyeceğim hehe
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi daha teeeee aylar önce diablo 3 postunda dediim gibi

yıl başında 2010 (first q) starcraft 2 - ki summer 2010 diye açıkladı blizz beta gecikince ertelenmiş oldu second q ya ama artık kesin gibi bişi -

cataclysm de aynı wotlk-tbc-wow us releaseleri gibi kasım gibi cıkacak ;p en azından SC çok daha kesin bi tarih verildi summer 2010 diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...