smarthan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Helcaraxe said: tabiki CADILLAC AND DINOSAURS http://3.bp.blogspot.com/_hVkJhPN4gyk/Sx47NJcK8fI/AAAAAAAABJA/4Qdi8oUjQSA/s400/cadillacs_and_dinosaurs01.png bu oyunun adını hep mustafa sanırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Saeros said: expert konuştu expert tabii ne sandın. fede said: fps var fps var bone. call of duty de fps ama öyle istemiyorum, serious sam gibi istiyorum. fark var aralarında ben "sıka sıka ilerlemeli" kelimesine takıldım. ha "ateş ede ede ilerlemeli" diyorsan niye direk "FPS" dememişsin onu anlamadım. hevesini kıracak ama istediğin tarz oyunların çoğu içinde zombi, eciş bücüş fantazi yaratıklarla dolu oluyor. Serious Sam de öyle bir oyundu zaten ama onu include etmişsin. zaten buraya yazılan oyunlar da eciş bücüş yaratıklarla dolu. Anladığım kadarıyla temposu yüksek FPS'ler arıyorsun. O tip oyunlar arasında Unreal/Unreal Tournament serisi, Quake serisi, Doom 3 hariç Doom serisi, Duke Nukem 3D, Halo serisi, Painkiller var. Normal silahlar, normal insanlar, normal akış diyince o tip oyunlar da daha yavaş oluyor, Call Of Duty, Medal Of Honor, Rainbow Six vs gibi... Zombiden, fantastik yaratıklardan kaçış yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bone said: sıka sıka ilerlemek dediğiniz FPS ise FPS deseydiniz ya baştan. sıka sıka ne ya, öyle ulu orta söyleme dalga geçerler. yemin ediorm şu msg a kadar oyunun sıkılarak bayarak ilerlenen zaman öldürücü bir oyun olduğunu sanıyordum. huhuhuz kendime güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 söylendi mi bilmiyorum da max payne serisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sıka sıka diyince ben bi taraflarını sıkarak, zorla ilerlenen oyun sandım ilk başta. Sonra anladım ki Memati stili sıka sıkaymış o sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oyleyse eger cok var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 smarthan said: Helcaraxe said: tabiki CADILLAC AND DINOSAURS http://3.bp.blogspot.com/_hVkJhPN4gyk/Sx47NJcK8fI/AAAAAAAABJA/4Qdi8oUjQSA/s400/cadillacs_and_dinosaurs01.png bu oyunun adını hep mustafa sanırdım :(harbi lan bende hep mustafa sanardım :D.ama güzel oyundu lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bone said: hevesini kıracak ama istediğin tarz oyunların çoğu içinde zombi, eciş bücüş fantazi yaratıklarla dolu oluyor. Serious Sam de öyle bir oyundu zaten ama onu include etmişsin. NE ETMİŞ NE ETMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 inkuluud etmiş allahın köylüsü cahil herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 allahta benim belamı versin ya okumadık hep böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Eklemek desek daha "short" daha "compact" olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 inkluud we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 "sıka sıka" tabirine niye takılmışsınız anlamadım. her fps'de sıka sıka ilerleyemiyoruz işte. görev mörev istememiş adam. yok git şunu bul buraya götür falan olmasın diyor. düz oyun istiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 aşiret düğünlerine git, sıka sıka ilerlersin oyun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 call of juarez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Stranglehold mu ne vardi max payne gibi sadece mouse 1 re basip kosuyuyordun ve arada slow motion tuşuna basiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 wolf3d :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar