Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 4.0 çıktı

kozalak

Öne çıkan mesajlar

baglantina ait olarak dns kullan veya aradaki router inda kullan direk. niye browser a ait istiyorsun ki?

birde options da bulunan dns pre fetching sorgulari hizlandirmaya yonelik bi uygulama. eger internet security programlari kullaniyorsaniz problem cikarabiliyor. sayfa gostermemezlik etmesi gibi seyler oluyorsa chrome da bunu kaldirin.
Sosyal ağlarda paylaş

adres bar akıllanmış mı? 1-2 denedim ama hala arama önerileriyle işgal ediyor satırları sanırım? ff'teki gibi history ve bookmark'lardan arasın ve sadece 4 satırdan ibaret olmasın istiyorum.

search bar da yok sanırım hala? adres bara tıkıyorlarsa herşeyi kullanılmaz bu. sırf bunun için ie'yi bırakıp ff'e geçtim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Söyle ki bookmark ve history kullanmıyorum, adres bar onların yerine geçiyor. Chrome'daki arama onerileriyse benim aradığımı bulmama mani oluyor, esas işgücünü öyle kaybediyorum. Adres bar denen olay zaten aynı satıra sigan birseyken böyle gereksiz minimalizm fonksiyonu ciddi koreltiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de baya zamandır chrome kurulu ama galiba tam da bu 4 nümero çıktığından beri yaptığı salak bişey var:
sayfa üzerinde scroll down menülere, ok butonlarına, bu tip bazı linklere butonlara filan tıkladıkça, linkin işlevini göreceğine gidip yeni bir pencerede homepage açıyo nedense.

var mı böyle bir durumu olan?
solucan mıdır öcü müdür, böcük müdür? twilight zone oldum burda ?¿
Sosyal ağlarda paylaş

yok kaydırmıyorum. bugün iyice denedim, öyle bir şey değil.

bugün fark ettiğim bir başka şey: açtığı yeni sekme bazen blank oluyo, bazen de www.upperup.com/1 diye bi adrese gitmeye çalışıyo (yukarıda sekmenin adında yazıyo bu adres).

truvalılar bastı bilgisayarı amanın!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Buyse said:

http://i39.tinypic.com/fembyg.jpg

ayıp yahu. zırt pırt.

Buna ilk başta çok söylenmiştim ama o dil için bir daha çeviri önermemesini söylediğinizde ihtiyacınız olmadığı zaman öyle bir şey sormuyor. Bilmediğiniz bir dil içeren websitesindeyken çıktığında da genelde çeviriyle uğraşmaktan kurtarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...