Kharon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 baglantina ait olarak dns kullan veya aradaki router inda kullan direk. niye browser a ait istiyorsun ki? birde options da bulunan dns pre fetching sorgulari hizlandirmaya yonelik bi uygulama. eger internet security programlari kullaniyorsaniz problem cikarabiliyor. sayfa gostermemezlik etmesi gibi seyler oluyorsa chrome da bunu kaldirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adres bar akıllanmış mı? 1-2 denedim ama hala arama önerileriyle işgal ediyor satırları sanırım? ff'teki gibi history ve bookmark'lardan arasın ve sadece 4 satırdan ibaret olmasın istiyorum. search bar da yok sanırım hala? adres bara tıkıyorlarsa herşeyi kullanılmaz bu. sırf bunun için ie'yi bırakıp ff'e geçtim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha sam n'aaptin? iki ayri bar mi istiyorsun sen simdi? bana cok anlamsiz geliyor ikinci bar. bildigin is gucu kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Söyle ki bookmark ve history kullanmıyorum, adres bar onların yerine geçiyor. Chrome'daki arama onerileriyse benim aradığımı bulmama mani oluyor, esas işgücünü öyle kaybediyorum. Adres bar denen olay zaten aynı satıra sigan birseyken böyle gereksiz minimalizm fonksiyonu ciddi koreltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 CapN said: İyi güzel kurduk ettikte tüm siteler çalışıyor Grooveshark çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ? flash update istedi bende de dün ondan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bende de baya zamandır chrome kurulu ama galiba tam da bu 4 nümero çıktığından beri yaptığı salak bişey var: sayfa üzerinde scroll down menülere, ok butonlarına, bu tip bazı linklere butonlara filan tıkladıkça, linkin işlevini göreceğine gidip yeni bir pencerede homepage açıyo nedense. var mı böyle bir durumu olan? solucan mıdır öcü müdür, böcük müdür? twilight zone oldum burda ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tıklarken kaydırıyorsan mouseu ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yok kaydırmıyorum. bugün iyice denedim, öyle bir şey değil. bugün fark ettiğim bir başka şey: açtığı yeni sekme bazen blank oluyo, bazen de www.upperup.com/1 diye bi adrese gitmeye çalışıyo (yukarıda sekmenin adında yazıyo bu adres). truvalılar bastı bilgisayarı amanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Chrome'da dns ayarlamak nedir ben onu anlamadım. dns adresi network konfigürasyonunu bir parçası, uygulamaladan uygulamaya değişmez (imkansız değil tabi ama olmaz işte :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://i39.tinypic.com/fembyg.jpg ayıp yahu. zırt pırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hakkaten ya bayiyo bi sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Buyse said: http://i39.tinypic.com/fembyg.jpg ayıp yahu. zırt pırt. Buna ilk başta çok söylenmiştim ama o dil için bir daha çeviri önermemesini söylediğinizde ihtiyacınız olmadığı zaman öyle bir şey sormuyor. Bilmediğiniz bir dil içeren websitesindeyken çıktığında da genelde çeviriyle uğraşmaktan kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 "Bu dili bir daha çevirme" diyeceksiniz, bi dah açıkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben begendim acikcasi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 smooth scrolling eklesinler default gelsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adblock adam gibi çalışsın başka bir şey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yahu benim facebookta tüm butonların yeri kaydı sayfalar açilmiyor hiç bişi göstermiyor. ama explorer ile girince herşey normal chrome niye böle bişi yapar bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 cache'i sıfırla. chrome ile ilgili bir sorun değildir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar