Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bolvar iyi kelam ediyor ama orada, "dragonun ateşi kaderimi belledi" gibilerinden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 anti-climactic cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook anti-climactic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu ne be bu muydu yani ana hikayenin sonu şu wow un esas takımı nereye gittiyse geri gelsin artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fena olmamış da çok daha güzel olabilirdi yine de vaşş oldum tabi, 5 yıldır zombi kesiyoruz boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 beğenmedim ya:S çok çocukça geldi bana. dandik dandik diyaloglar falan. cidden hoşunuza gittiyse moonglade rpde takılın her yerde bu tarz diyaloglar dönüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sizde gidin hıncal okuluna yazılın madem bu kadar huysuzsunuz zor beğeniosunuz eleştirmen fln olunda işe yarasın vizyonunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu arada ne çirkin yapmışlar lan arthasın suratını, çıkarmasaymış keşke helmi hiç biz yapardık yeni bi helm verirdik bolvar'a :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Arthas yeni yetme toy gibi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 wrathgate questinin sonunda alexstraszaya questi vermeye geçtiğimizde şöyle bir diyalog geçiyordu. Korialstrasz says: My Queen, do they know? Alexstrasza the Life-Binder says: No, my beloved. Alexstrasza the Life-Binder says: [Draconic] Ashj zila gul kirasath lok ante il lok buras danashj Gul gul Korialstrasz nods. Korialstrasz says: They will not. Alexstrasza the Life-Binder whispers: Come to me, . buradaki draconic konuşmanın açıklamasında aslında bulvarın ne olacağını anlamış oluyorduk "They must not discover the fate of the young paladin" Gangren said: Bolvar iyi kelam ediyor ama orada, "dragonun ateşi kaderimi belledi" gibilerinden :p vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 İcc ye girişte Arthas işkence fln yapıyodu bolvara kafalamış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 maksat WC4 ciktiginda scourge un irk olarak devam etmesi zaten ehueheu bolvar olur iste liderleri bir guzel ikinciye ICC yi dagitir yener kurtaririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Scourge faction olarak gelecel WoW 2'de. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bakkal osman gibi olmuş arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Be bekliyordun brad pitt'in troydaki hali gibi birinimi? heh movie güzel olmuş şahsen ben arthasın böle ölüp gitmesini beklemezdin ama illidanı 25 çapulcuya kestiren adam arthasıda 10 ameleye kestiriyor işte yapacak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Videodaki sözleri Türkçe ye çevirecek hayır sahibi var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 arkadaş bir pipiyide beğenin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 brad pitt olsa iyi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gerçekten ne istiyorsunuz merak ediyorum. Blizz oyuna kesilemeyen bir boss koysa mutlu olacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Olmam ama unique karakterlerinde ölmesini istemiyorum yoksa kesin Lee van cleefleri önemi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 VanCleef'in adına armor seti var, Arthas'ın yok, Arthas işe yaramaz, ölebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 illidan i maiev kesti anca trion gelip bizimle beraber savasip arthasi keserse kabul ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Yahu, Frostmourne'u ben patimle kırmayacağım herhalde, di mi :p Gelir Tirion abi, Heroic Throw yapar Ashbringer'ı, al sana kırık Frostmourne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tirion yüzünü klavyeye sürer öyle keser lich kingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Valla pati bu boru değil. Full buff bir ferocious crit'ine bakar o Frostmourne parça pinçik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Lind3r0th said: Olmam ama unique karakterlerinde ölmesini istemiyorum yoksa kesin Lee van cleefleri önemi yok =) +1 Adamlar algalonu öldürttürmedi illidanı öldürttürdü. İllidanda o kadar bekledim sonunda ölmesin, swe bebelerin rplerinde maskara olmasın, "You are not prepared!" dediğinde raiddeki 16 yaşındaki veletten gelen "O'RLY ROFLMAO? EMO LOLOL" yellerinin altında kalmasın, %1 hpde "yeter lahn çoluk çocukla mı uğraşacam ben her hafta böyle, alın epixlerinizi ben başımı alıp gidiyorum bu diyarlardan" diye bir emote çakıp arkasında bir sandık bırakıp gitsin diye, olmadı, tombaladan çıkan ghostcrawler beyin bir de postu vardı üstüne millet officiallara abanınca "LOLOL GUISE ILLIDAN WAS ONLY A FANTASY CHARACTER, GET OVER WITH IT YOU NERDZ ROFL" imasında ta o zamandan gıcık kaptıydım gc beye. edit: araya kaç mesaj girmiş quote ekledim sdf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar