Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En Güzel Kedisi Öldü [sulugöz topiği]

Dorn

Öne çıkan mesajlar

Bugün eve girdiğimden beri kendime gelemedim. Bekar yaşadığım evim şimdi pek bi sesiz.

Sevgili kedim Efe 3 gün önce 7. kattan atlamak suretiyle 9. canını verdiğinden beri ilk kez geliyorum eve..

Eski paintball arazimde tanıştığım, önüne gelene artizlik yapan, çoban köpeklerini kovalayan siyah beyaz kedi Efe efendi birgün kaçmaya gönüllü olmayan bir köpek tarafından arka bacağından ağır yaralanmıştı. Buna müteakip 2 ameliyat eşliğinde geçen 3 aylık tedavisi boyunca evimde konuk olmuş, akabinde de yerleşmeye karar vermişti.

Gerçi benim ona git diyecek halim zaten kalmamıştı ama belki sokağı özlüyodur diye onu kapının önüne koymalarım hep aynı hızla geri eve kaçmasıyla sonlanmıştı.

Dünyanın en zeki ve geveze kedisiydi kendisi zannedersem. Ne dersen cevap verir resmen konuşmaya çalışırdı senle. Gel diyince gelir git diyince de işine geliyosa giderdi. Canı sıkılınca da başlardı geyiğe meuvvv gavvv diye.

Zaman zaman sesini duyuyorum evin içinde. Evladımı kaybetmiş gibiyim. Beraber geçirdiğimiz bu 3 seneyi çok özlicem. Elveda Efe efendi...[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

basın saolsun[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OguzAmca, 20 Temmuz 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
Sevgili kedim Efe 3 gün önce 7. kattan atlamak suretiyle 9. canını verdiğinden beri ilk kez geliyorum eve..

başın saolsun :(

şu olay yüzünden eger ilerde yüksek bi apartmanda oturursam kedi beslemeyi düşünmüyorum

ne kıl hayvandır ya
kendine ettigi yetmiyomuş gibi bizide perişan ediyor

biz 5inci katta oturuyoruz bizim kedi de 2 kere düştü :( bir yavruyken bir de büyüdügünde balkondan düşmüştü

neyse ki ölmedi ama insanın ömrünün yarısını elinden alıyor öyle bi olayı yaşamak :(

tekrar başın saolsun az da olsa durumunu anlayabiliyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

olamaz büyük geçmiş olsun bu efe
bizim görüğümüz efemi fotoğrafı vardı köpeklere dayılanıyodu sahada hani
başın sağolsun[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...