Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Galatasaray - G.Antepspor Saat: 19.00

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Red said:

tamam o zaman verilmeyen karta sayın olsun bitsin

maç izlemeden gelip yorumlar yapmayın artık.sıktınız

ühühü bizim sahamıza su damladı futbolcularımız gölde oynadı

bizimkiler gül bahçeşinde oynadılar

dalgami geciyosun?
otur birdaha izle maci bir kere izlemek yetmemis.
atgozluklerinide bir kenara birak 2 dakkalik.
savunmak icin savunma allaskina.

beni bosver hakem ile ilgili konusmuyacagiz artik diyen kanallar bile dayanamadi su hakemin yonetimine sen hala savunuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

subzero bence senin kafan güzel

olmayan g harfini nerden uydurdun

canere yapılan hareket kırmızı kartlıktı.ona SAY SAYMAK SAYIN dedim eğer adam orda kufur etmeden haksız atıldıysa

pardon yanlış okumuşum.. futbolda onu buna saymak diye bişey yok diye biliyorum. bence canerin pozisyonu topu uzaklaştırmak isterken zürita caner o anda topa dokunduğu için ayağına o şekilde tekme attı.. Tamam pozisyon penaltı kimse bişey demiyor ona , ama direk filan bir tekme yok adama..
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

lol
kartın neyini konuşuyorsunuz yahu? kaç kere yardımcı hakem küfretti at dedi de orta hakem atmadı.. ben hiç şahit olmadım buna

bende olmadım. ben şunu söylüyorum , bir hakem atmak istedi mi attırmak istedi mi her futbolcuyu atar. sadece şunu söyledim i bu tip kitaba uyma konusunda keşke her takıma karşı böyle olsalar , benim lafım gs ye değil sadece şuan örmek o olduğu için onun üstünden gidiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Kırmızı kart için tek birşey der ve giderim. Geçen sene ne halt yaptığı belli olmayan yan hakem sivas-gs maçında ümit karana kırmızıyı verdirtti birşey dedik mi? yalan değil çok şey dedim ama ortam müsait değil.

Hakem kart konusunda rezildi bence. Aha kart verecek sarı derken genelde vermedi. (her iki takım içinde geçerli sarı kart konusu)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne tartıştınız diye bakayım dedim 15 sayfa, sanırım kırmızı karta ağlayanlar olmuş. QQ MOAR demek istiyorum kendilerine. Hakeme hakaret edersen cezası kırmızı karttır. Ağlamayın değmez hayat bu gözyaşlarınıza

Nonda rezaletti. Çok çok çok kötüydü. Keşke maça Jo'yla başlasaymış Rijkaard. Nonda'nın artık kredisi de doldu. Arda da Nonda üzülmesin diye penaltıyı attıracağına Elano'ya falan attırsaydı da rahat olsaydık. Zaten bugün çoğunlukla kötü oynadı.

Caner baya iyi oynadı hatta şahaneydi yani. Caner hep böyle oynasın, Dos Santos gelmesin hiç gerek yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya ne tartıştınız diye bakayım dedim 15 sayfa, sanırım kırmızı karta ağlayanlar olmuş. QQ MOAR demek istiyorum kendilerine. Hakeme hakaret edersen cezası kırmızı karttır. Ağlamayın değmez hayat bu gözyaşlarınıza

sen 15 sayfayı bidaha oku abi istersen , olmamış...
Sosyal ağlarda paylaş

inter-milan maçında şınayder hakemi alkışladı diye kırmızı yedi, sen kalkıp allah senin belanı versin diyip el kol yaparsan hakemin gözünün içine baka baka sen de yersin. ha bu kural herzaman uygulanmıyor ama uygulandığı zamanda hamen yanlış kart verdi diye eleştirmek yerine neden diğer pozisyonlarda vermiyoru konuşmamız lazım bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte tam bu noktada zaten kararın yanlış olduğunu değil , bu kararın her takıma uygulanması gerektiğini söylüyorum. Mesela o hareketi yapan bjk,fb veya gs li bir futbolcu olsa en fazla sarı kart alırdı.. inter maçınıda izledim , istersen yarınki italya medyasını okuyalım bakalım onlar doğru karşılamış mı bu kartı? yoksa ağır mı bulmuşlar. ayrıca orda da adam kural uyguluyor ama bu kuralı intere uygulayabiliyor , bende her takıma bu kadar rahat uygulanmalı zaten diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu derbide Bülent Korkmaz atılmıştı hala büyük takımın oyuncusu olsa olur muydu diyorsun. Ha iyi de diyorsun eyvallah da büyük takımların oyuncularının atılmaaması yanlış zaten, küçük takımın oyuncusu atıldığında bu onlara haksızlık olmuyor kuralın uygulanması oluyor. Yani GS haksız çıkar sağlamadı bugün o kararla. Herkese eşit uygulanması tabii ki gerekir ama, o konuda katılıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

dünkü maçta özellikle üzerinde durulması gereken bir konu var ;

Reykard - Arda ve Nonda

Uzun zamandır söylüyorum, bu takım içerisindeki gruplaşma bize zarar veriyor diye. Bunun dünkü maçta tavan yaptığını gördük. Çömez reykard gönderilmesi an meselesi olan nonda ile oyuna başladı. Fakat nonda Galatasaray'a çoktan veda ettiğini daha 3-4. dakikada önünden geçen topa vurmaya çalıştığı kafa ile gösterdi. İlk yarının son dakikalarında kalecinin ikramını ise nasıl dışarı attığını hiç konuşmayacağım bile.

Fakat buna rağmen bütün maç boyunca arda ve çetesi nondaya gol attırma yarışına girdiler. En sonunda kazanılan penaltıyı da çömez kaptan ardanın nondaya ikram etmesi artık körlerin bile gözünü açmıştır sanıyorum. arkadaşlarının amasız mücadelesi, neredeyse ayağını kırılacakcasına yediği tekme sayeseinde kazanılan bir fırsatta nondanın topa vuruşundaki isteksizlik ve lakayitlik bu takımda yeri olmadığını uzaya kadar çıkardı. fakat bu bile saha içerisindeki üç beş futbolcumuza yetmedi, anlaşılamaz ve kabul edilemez bir ısrarla ortaları bile 2 m lik taptaze ve istekli bir forvet durur iken arka direkte sünmüş pünemiş şabaniye yapmayı tercih ettiler.

peki çömez reykard sahada bütün bunlar olur iken ne yaptı ? televizyondan gördüğüm kadarıyla 1-2 pozisyonda ağız burun kıvırdı, onun dışında bizim gibi oturdu maçı seyretti. fakat bu da yeterli gelmemiş olacak ki reykard efendiye, takımın neredeyse en istekli ve çalışkan adamlardan biri olan Elanoyu , sahada onlarca ruhsuz ve " aman ayağıma bişey olmasında giden puan olsun " düşüncesiyle gezinen adam varken oyundan çıkardı. Hemde bunu ne zaman yaptı, rakip henüz 30. dakikada 10 kişi kalmış iken çömez reykard bunun 65. dk da farkına vardı.

Şimdi soruyorum size;

* reykardın forma adaletine bundan sonra kim inanır ?
* reykardın takım üzerindeki otoritesine bundan sonra kim inanır ?
* arda ve çetesinin reykard efendinin taktik ve oyun kurallarına saygı duyduğuna kim inanır ?
* böylesine zor hava şartlarında canını dişine takıp takım için birşeyler yapmaya çalışan oyuncunun bu dakikadan sonra reykard ile uyumlu çalışabileceğine kim inanır ?
* bunu yaşayan takımdaki diğer oyuncuların, özellikle de yabancıların ( ki daha önceleri de kewell, baros ve keitaya da benzer şekil davranışları vardı reykard efendinin ) takım için kendilerinden birşeyler vereceğine kim inanır?

ben size söyleyeyim ; kadir inanır
Sosyal ağlarda paylaş

Çömez HarryKewell =)
Bi yandan diyorsun ki kimse rijkaard'ı sallamıyor bi yandan da diyorsun ki Rijkaard da futbolcuların yaptığını yapıyor. Sakın sahadakiler Rijkaard'dan aldıkları taktikleri yerine getirmeye çalışıyor olmasın belki ondan olmuştur böyle bi kordinasyon.
Tamam Nonda'yı sevmiyoruz artık gol kaçırıyor falan da 3 gün sonra oynanıcak avrupa liginde forma giyebilicek tek forvet de Nonda. Bugün Nonda'nın gönderilip gönderilmeyeceği tartışılıyor takımda. Nonda bu maçta 1-2 gol atıp moralini düzeltip takımda kalırsa faydalı olur mu acabayı denedi Rijkaard. Arda da 3 gün önce kupa maçında Nonda'nın elinden alıp Emre'ye verdiği penaltıyı iade etti biyerde.

Elano'yu çıkartması da en doğru kararlardan biriydi. Yorulmaya başlamıştı bence ve bu tarz sahalarda yorgunluklar sakatlıklarla sonuçlanır. Yoksa emin ol Rijkaard futbolu senden iyi biliyor Elano'nun sahanın en iyisi olduğunu görmek için dahi olmaya gerek yoktu dün akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...