roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hazır bi arkadaşa uğraşıp anlatmışken buraya da yapıştırayım, bi konu açayım, yalnız mıyım öğreneyim dedim. http://img710.imageshack.us/img710/1958/bamllk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 İnterneti ne kadar kullanıyorsunuz anketine katıldım b şıkkını işaretledim desen biz anlardık. niye uğraştın ss paragraf falan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Deli misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 merhaba ben cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 peki uzun uzun anlattigin arkadasin ne dedi bu ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Senin durum da çok vahimmiş be abi :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "hıhı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Evet basindan kalkmasi genel olarak zor. İlk teoremlerden fekat destekliyorum sosyalligi olduruyor, yani nette ne kadar kendini iyi anlatmaya baslarsan r33lde o kadar anlatamamaya basliyorsun, yalnizlasiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya bu genelde vize, final, büt haftası gibi veya hasta olduğum zamanlar gibi evde oturma zorunluluğu olan zamanlarda olan bişi zaten. normal zamanda direkt dışarı fırlıyorum, her dakka olan bi durum değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Cuce said: merhaba ben cuce Merhaba Cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Türkiyede internet deyince sırasıyla google msn facebook diyen toplumu ele alırsak 10 kişiden 8 i senin gibi takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 OF AYDINLANDIM YA SÜPER TEOREM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben bilgisayarda zaman harcamamak için sevişiyorum mesela. bir çözüm olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ad3m daha fazla saçmalayamazdı yalnız 2 cümlelik postta giriş gelişme sonuç falan birbiriyle alakasız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kıza niye loser iç yapını döküyorsun ayrıca her gün 2 saat kitap okuyorum falan desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 teorem falan değil bu abi naptınız asdjkasşld. öyle bi durum yani. öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Aslında soruna cevap atan hemen herkes senin modunda şuanda =P @yav Giriş gelişme sonuç nedir ya rofl Türkiyede bilgisayar ve internet kullanımının genelinin roketin dem vurduğu kısımla bağlantısına dikkat çekmek istedim.Bilgisayar şuan kişisel kullanımda özellikle gençler arasında zaman öldürme makinası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 teorem kismini attim, misal yani, salladim. yalan soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gençler bu loserlığınızı kara dönüştürmek istiyorum. aklımda bi fikir var. feysbuk gibi bi site böyle, insanlar oturdukları semti ve ilgi alanlarını falan yazacaklar. birbirinin hayat koçu olmak için. yani mesela ben maçkada oturuyorum, politik görüşüm liberal, fantastik kitaplar okumayı severim, en sevdiğim yönetmen james cameron falan (ıyy ne iğrenç bi yaşam stili) sonra hep isteyip de yapamadığım şeylerin bi listesini çıkarıyorum. yani diyelim her sabah spor yapmak istiyorum ama geç kalkıyorum kıçımı kaldıramıyorum. yazıyorum hemen oraya -her sabah spor yapmak istiyorum mekan: maçka parkı diye. sonra efendim her gün 2 saat kitap mı okumak istiyorum. hemen yazıyorum oraya. ders mi çalışmak istiyorum hoop. sonra bana yakın oturan ve ilgi alanları benzeyen insanlar mesaj atıyo o etkinliklerle ilgili. (yakın oturması burada anahtar kısım) sonra birbirlerinin motive edicisi oluyorlar. sorumluluk hissiyle iki insan kolektif bi şekilde istediklerini yapıyolar. nası fikir lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o fontun ismini alabilir miyiz plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 comic sans şerif 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sevcili cimacı, fikrini şöyle değiştir. o gün koşu yapılıcaksa, o kişiye katılıcak x kişi olsun, ne biliym ders çalışma aktivitesi bilmemne kütüphanesi, katılın tarzı bi platform olsun, gelelim. ama tut-maz. türkiye'de sosyal ağlar karı için kullanılıyor. o siteye kız gelmez. gelse de etkinliklere katılmaz. karı yoksa erkek te yok. patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o senin dediğin zirve muhabbeti ya. ayrıca öyle abazan gençlik gelmeyecek siteye. hafif asosyal, kendince loser ama bişeyler yaşamış, ilgi alanları olan ama hepsiyle derinlemesine ilgilenmeyen, istediklerini yapamayan kendinden memnun olmayan tembel metropol tipi olacak işte senin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 burç yorumu gibi yazmışsın. beynim mavi ekran verdi "ulan bu herif pozitif mi negatif bişi mi diyo" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar