Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu size de oluyor mu?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Aslında soruna cevap atan hemen herkes senin modunda şuanda =P

@yav
Giriş gelişme sonuç nedir ya rofl
Türkiyede bilgisayar ve internet kullanımının genelinin roketin dem vurduğu kısımla bağlantısına dikkat çekmek istedim.Bilgisayar şuan kişisel kullanımda özellikle gençler arasında zaman öldürme makinası yani.
Sosyal ağlarda paylaş

gençler bu loserlığınızı kara dönüştürmek istiyorum.
aklımda bi fikir var. feysbuk gibi bi site böyle, insanlar oturdukları semti ve ilgi alanlarını falan yazacaklar. birbirinin hayat koçu olmak için. yani mesela ben maçkada oturuyorum, politik görüşüm liberal, fantastik kitaplar okumayı severim, en sevdiğim yönetmen james cameron falan (ıyy ne iğrenç bi yaşam stili) sonra hep isteyip de yapamadığım şeylerin bi listesini çıkarıyorum. yani diyelim her sabah spor yapmak istiyorum ama geç kalkıyorum kıçımı kaldıramıyorum.

yazıyorum hemen oraya -her sabah spor yapmak istiyorum mekan: maçka parkı diye.

sonra efendim her gün 2 saat kitap mı okumak istiyorum. hemen yazıyorum oraya. ders mi çalışmak istiyorum hoop.

sonra bana yakın oturan ve ilgi alanları benzeyen insanlar mesaj atıyo o etkinliklerle ilgili. (yakın oturması burada anahtar kısım) sonra birbirlerinin motive edicisi oluyorlar. sorumluluk hissiyle iki insan kolektif bi şekilde istediklerini yapıyolar. nası fikir lo?
Sosyal ağlarda paylaş

sevcili cimacı,
fikrini şöyle değiştir. o gün koşu yapılıcaksa, o kişiye katılıcak x kişi olsun, ne biliym ders çalışma aktivitesi bilmemne kütüphanesi, katılın tarzı bi platform olsun, gelelim.

ama tut-maz.

türkiye'de sosyal ağlar karı için kullanılıyor. o siteye kız gelmez. gelse de etkinliklere katılmaz. karı yoksa erkek te yok. patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

o senin dediğin zirve muhabbeti ya. ayrıca öyle abazan gençlik gelmeyecek siteye. hafif asosyal, kendince loser ama bişeyler yaşamış, ilgi alanları olan ama hepsiyle derinlemesine ilgilenmeyen, istediklerini yapamayan kendinden memnun olmayan tembel metropol tipi olacak işte senin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...