nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Cinayetleri Ocak ortasına mı denk getiriyorlar hep nedir? Daha aydınlık bir geleceğe diyorum...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kendisinin yazdıklarının geçerliliğini bugün bile koruması; aslında ne kadar büyük bir insan olduğunun da göstergesi. Uğurlar olsun.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şimdi analım, bakarsın yarın öbürgün kozmik odadan şuradan buaradan biz öldürtmüşüz cıkar...
Rock Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=A4bq3vNA7ts @ Archangel_ İyi bir temizlik göreceği için ana yasa değişse bile bu saatten sonra bi bok çıkmaz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ZaugnaKhaldun said: Kendisinin yazdıklarının geçerliliğini bugün bile koruması; aslında ne kadar büyük bir insan olduğunun da göstergesi. Uğurlar olsun.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mekanı cennet olsun demiyeceğim cennettir mekanı zaten buna eminim. Türkiye'de yazdıklarına %100 güvenebileceğiniz belkide tek insandı. Doğru bildiğinden şaşmaması, kalemini cesurca savurmasıda ölüm sebebi oldu işte... Uğurlar olsun.
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Uğurlar olmasın, Uğurlar olsun! (anladınız mı olm kelime oyununu. hani bundan sonra başka uğurlar olsun falan demek istiyorum)
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Penthesilea said: ZaugnaKhaldun said: Kendisinin yazdıklarının geçerliliğini bugün bile koruması; aslında ne kadar büyük bir insan olduğunun da göstergesi. Uğurlar olsun.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Viktor said: kendi koymus bombayi arabasina tamam
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ZaugnaKhaldun said: Kendisinin yazdıklarının geçerliliğini bugün bile koruması; aslında ne kadar büyük bir insan olduğunun da göstergesi. Uğurlar olsun. umarim böyle icten agitlar yazmak zorunda kalmayiz bi daha.
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 HocaEfendi said: Allah Mekanını Cennet Eylesin..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hangisi daha acı, ölmesi mi? yoksa şu dönemdeki şarlatanlarla aynı mesleki sıfatı taşıması mı? Uğurlar olsun
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 adam kendini nasıl havaya uçurdu.siyaset yasak.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "ben atatürkçüyüm. ben cumhuriyetçiyim. ben laikim. ben anti-emperyalistim. ben bağımsız türkiye'den yanayım. ben özgürlükçüyüm. ben insan hakları savunucusuyum. ben terörün karşısındayım. ben yobazların, vurguncuların, çıkarcıların, düşmanıyım. öyleyse vurun, parçalayın! her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır." Uğurlar olsun..
Öne çıkan mesajlar