mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bjk maçı ertelenmiş ileri bi tarihe. bakalım diğer maçlar oynanabilcek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bursa maçıda ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 MAÇ YARINA ERTELENDİ Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile Bursaspor arasında bugün saat 14.00'de başlaması gereken karşılaşma, İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve olumsuz saha koşulları nedeniyle hakem Yunus Yıldırım tarafından yarına ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bizim maçı da ertelesinler çok sakatımız falan var iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ne demek. bizim futbolcular yağmurda çamurda oynadılar. oynanacak arkadaşım o adamlar sakatlanıcak ben anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 baroş iyileşene kadar ertelesinler maçları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 arkadaşım bu adamlar modern gladiator değil mi? eşşek yüküyle para almıyolar mı? en güzel hatunları götürmüyolar mı? gol atarken orgazm olmuyolar mı? bu ne şimdi. kar yağdı diye.... çok ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kar yağarken zevkli oluodu maç izlemek yahu. turuncu top vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya karda kötü , biri gidicek yine uğur gibi 1.5 yıl oynarsak. zaten becerikli bir sağlık ekibimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mokoko said: kar yağarken zevkli oluodu maç izlemek yahu. turuncu top vs.GS'nin turuncu formalı zamanı geliyordu aklımıza =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bütün maçlar iptal edilir bitek gs oynar onda da jo sakatlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 zenciye bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bizde suyun içinde oynadık anasını satim güiza 3. golden sonra gol sevincinde suyun içinde kulaç atıyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yarın g.antep yerine galatasaray a2 yi cıkartıp kendi kendimize mac yaptırırlar bize başka takımlara aman zarar gelmesin . de gs ye nolursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 prda saha kötüydü ama hava değildi katleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkasokak said: ne demek. bizim futbolcular yağmurda çamurda oynadılar. oynanacak arkadaşım o adamlar sakatlanıcak ben anlamam.çamur sizin zemininizin rezilliği. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dinime küfreden bari müslüman olsa ahah sami yen adeta bir hyde park kalitesinde halbuki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fasdasddf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben bilmem. saracoglu pirinc tarlası olmus, niye biz oynadık diyonuz. fsdgjhfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 saha yine iyiydi. hava aşırı kötüydü. tirbünlerde binler dondu, devre arası içeri girerken kapılarda izdiham yaşandı. kıskanmayın olm sahamızı, stadımızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Noyanh said: yarın g.antep yerine galatasaray a2 yi cıkartıp kendi kendimize mac yaptırırlar bize başka takımlara aman zarar gelmesin . de gs ye nolursa olsun i loled =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Maçlar ertelenirse ben napıcam abi haftasonu evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dün anadolu yakasında nerdeyse sadece yağmur vardı abi , yağmurdan maç mı tatil edilir. bugünse sırf kar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dün stattaydım fener maçında da çok kötüydü rüzgarla birlikte ilk yarının sonuna kadar dayandım cunku pantolonumun su alma kapasitesi dolmustu ve donmak üzereydim bacak kısmından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkasokak said: ne demek. bizim futbolcular yağmurda çamurda oynadılar. oynanacak arkadaşım o adamlar sakatlanıcak ben anlamam. ahahaaha süpersin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar