Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya ben mahsunun sonda "herşey benim yüzümdendi heyoo" diye çıkıp öyle değilmiş meğersem böyleymiş konseptine şaşırmakla meşguldüm, ana fikri kaçırmışım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 mahsun olmamış, tmm uğraş film çek flnda, sen oynama ya hep aynı yüz, hep aynı mimikler, hiç olmamış haluk bilginer'in yanında, haluk bilginer'de tam aksine müthiş ya, farklı farklı rollerde izleyip izleyip şaşıyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oha filmin konusu mu vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Arkadaşlar ile gittik hepimiz çok beğendik. Hatta zamanımız olsaydı bir kez daha izleyecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hay edeyim size, biri över diğeri söver, sövenleri haters olarak algılamayı tercih ederim çünkü biletler alındı, gece yorumumu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Simdiye kadar hollywood kalitesinde yapilmis tek turk filmi. Simdiye kadar izledigim en iyi turk filmerinden biri. Haluk bilginer inanilmaz oynamis Filmin senaryosunuda cok begendim Cekimler harikaydi bir daha da vizyonda yazan kimseden film tavsiyesi almiycam iyikide etkilenmemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sen bizden tavsiye alma ama biz senden ibret aldık dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 goldbären said: sen bizden tavsiye alma ama biz senden ibret aldık dostum. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 balon said: Gidelim mi bu filme şimdi evde canımız sıkılıyorsa ve yapıcak bir şey bulamıyorsak? 1 ay önce gittim. Tek gittim. Aile filmi olabilir, kız arkadaşıyla gidilir. Gidilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar