Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mission Impossible 3


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Önümüzdeki sene bir Görevimiz tehlike ile daha karşılaşacağız. Zamanının bizi televizyona bağlayan dizisi bir seri olarak sinemaya aktarılıyor. Bu serinin ilkini 1996 da Brian de Palma' nın elinden seyretmiştik. Aman güzelim dizi elden gidiyor m diye düşünürken bu sefer JOhn Woo isminden ümitlendik ki bu sefer ilkinden de kötüsünü seyrettik. Şimdi 3. film geliyor. Bu sefer 35 yaşında Joe Carnahan diye yeni yetme bir yönetmenin elinden izleyeceğiz filmi. Bu film onun için dönüm noktası tabi. Umarım bu film serisi için de bir dönüm noktası olur(İster iyi ister kötü olsun. Yeterki olsun)

Bu sefer de kadro ünlü isimlerden oluşuyor. Yine Tom Cruise başrolde. Onun yanında Eileen Atkins, Kenneth Branagh, Scarlett Johansson, Carrie-Anne Moss gibi güzel isimler de yer alıyor kadroda.

Eh ne yapalım bekleyelim bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci filmdeki aksiyon bişiye benziyordu, ilkindeki gibi patlayan helikopterden kaçmak durumları yoktu.. :-p tam john woo tarzı idi ki herif yakalamış bir formül..

ha ben dizideki entellektüel yaklaşımı iki filmde de göremedim. normalde o yaşlı arkadaş esas elemandır dizide ki jon voight gibi erol taş modeli birini koyup baştan .ok etmişlerdi filmi. görevimiz tehlike bond'un dizi hali değildir ki bond'a rakip yapmışlardı resmen tom cruise'u.. (ki dizide etkisiz elemandı neredeyse, maskeli tetikçi :-p )

görevimiz tehlike commandos oyunu nasıl birkaç karakterin iş çevirmesinden oluşuyorsa öyle olmalıydı ama one man show haline getirdiler..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
2 filmdeki gibi bir final olursa izlemem ben filmi


lol yalnız finalini izledikten sonra mı buna karar vereceksin orasını pek anlayamadım :horace: :horace: :horace:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...