Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yada sormiyacam vazcaydim banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: ben hiç bi erkeğe laf atan kız görmedim? bir erkeği taciz eden kız görmedim? bir erkeği otobüste sıkıştıran görmedim? bir erkeği kalabalıktan faydalanıp kötü bir tabir olcak ama elleyen kız görmedim? sen görmediysen yoktur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Anelor said: yada sormiyacam vazcaydim banane belli etmesine gerek yok zaten kafasının bi tarafında onun olduğunu biliyorsun :) istemeyen çıkar mı allasen :) edit: silmeden yakaladım sorunu duyrulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: barbu kızlarda da vardır genel olarak insanları rahatsız edici birşey bu. yani azcık adab-ı muaşeret kurallarını bilen adam,kibar olan adam böyle yapmaz yani. benim bahsetttiğim şey farklı. ben hiç bi erkeğe laf atan kız görmedim? bir erkeği taciz eden kız görmedim? bir erkeği otobüste sıkıştıran görmedim? bir erkeği kalabalıktan faydalanıp kötü bir tabir olcak ama elleyen kız görmedim? ama anlamamanız normal. ve nasıl inanılmaz kötü bir duygu olduğunu biraz empati kurarark anlamak da zor değil bence. başıma böyle birşey gelmedi en fazla resmimi çekip laf attılar ama gelip biri taciz etse cidden kendımı ne kadar kötü hissederim bilemiyorum.Dediklerini anlıyabilmemle birlikte bu konuda aşırı hassas olduğunu söylemeden geçemiyecem hayır yani küçükkün başından kötü bi tecrübe mi geçti nedir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Modern olmak: sokakta gelen seks teklifine gülümseyerek hayır diyebilmektir. Bence kafanızın en derin yerine boardmarkerla yazın bunu. bambaşkasın sen ya cidden. emin ol böyle hiç tanımadığın adamın gelip sana saçma sapan şeyler söylemesi ruhumuzda küçük esintiler yaratıyor. böyle içimiz pır pır oluyor. gülümseyerek ve aynı anda yanağını sıkarak " ah tatlım,çok şekersin ama teşekkür ederim sağol.." deriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Seksi kadının erkeğe bir lütfu olarak gören arkadaşlar var aramızda. Yanlış yapıyorsunuz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Genç nesli bilmiyorum belki bazı şeyler aşılmıştır çok sanmasamda ancak Türk kadınlarının cinsellik konusunda acınacak durumda olduğu ortada. kendinizi çok kandırmayın. Istisnalar var ama kişiliği çok kuvvetli olanlar haricinde çoğu ya ege bölgemizin nadide ve sevgili ürünleri ya da toplum baskısı yüzünden kafayı yemiş/yemek üzere. bu konuda garip, iğrenç bir toplumumuz var. kızın bu olayda verdiği tepki de biraz bu toplum yapısından kaynaklanıyor sanırım. etek isyan olarak giyilmiş belki ama toplum ne der baskısı yüzünden abuk tepkiler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: ben hiç bi erkeğe laf atan kız görmedim? bir erkeği taciz eden kız görmedim? bir erkeği otobüste sıkıştıran görmedim? bir erkeği kalabalıktan faydalanıp kötü bir tabir olcak ama elleyen kız görmedim? valla ben laf atan kiz cok gordum cok basima geldi sozlu taciz edende oldu skstrilmaya fizik yetmez ellenmedim ama elleyende biliyorum club ortaminda kiz tarafindan pipisi avuclanmis tanidigim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @gayip, yarım okuyup çeyrek anlıyosun. yukarda yazmışım sorunun cevabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: Seksi kadının erkeğe bir lütfu olarak gören arkadaşlar var aramızda. Yanlış yapıyorsunuz dostum Hahahaha hakikatten ha. hahahaha Dinan abi bu bellaya bişey de ya, DAHA ÇOK ZEVK ALIYOR ALLAHSIZLAR Bİ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: barbu kızlarda da vardır genel olarak insanları rahatsız edici birşey bu. yani azcık adab-ı muaşeret kurallarını bilen adam,kibar olan adam böyle yapmaz yani. benim bahsetttiğim şey farklı. ben hiç bi erkeğe laf atan kız görmedim? bir erkeği taciz eden kız görmedim? bir erkeği otobüste sıkıştıran görmedim? bir erkeği kalabalıktan faydalanıp kötü bir tabir olcak ama elleyen kız görmedim? ama anlamamanız normal. ve nasıl inanılmaz kötü bir duygu olduğunu biraz empati kurarark anlamak da zor değil bence. başıma böyle birşey gelmedi en fazla resmimi çekip laf attılar ama gelip biri taciz etse cidden kendımı ne kadar kötü hissederim bilemiyorum. ben gördüm. ben ettiler bi kere. gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: Seksi kadının erkeğe bir lütfu olarak gören arkadaşlar var aramızda. Yanlış yapıyorsunuz dostum ahahahahah bu cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Evet sokaktan geçen kıza sorarım, ne olacak? Ne değişecek? İstemiyorsa hayır der biter. Niye komplike yapıyorsunuz anlamadım. Gerici dinci kültürle yoğrulmuş bir Türkiye'de yaşadığının farkında mısın? Newyork ya da Amsterdam değil burası, sokaktan çevirecekmiş direk ha oldu. O ülkeler bile Protestan devrimi 300 senede yaşamış, zart diye insanların önyargıları, düşünce kalıpları değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fede said: Bella said: barbu kızlarda da vardır genel olarak insanları rahatsız edici birşey bu. yani azcık adab-ı muaşeret kurallarını bilen adam,kibar olan adam böyle yapmaz yani. benim bahsetttiğim şey farklı. ben hiç bi erkeğe laf atan kız görmedim? bir erkeği taciz eden kız görmedim? bir erkeği otobüste sıkıştıran görmedim? bir erkeği kalabalıktan faydalanıp kötü bir tabir olcak ama elleyen kız görmedim? ama anlamamanız normal. ve nasıl inanılmaz kötü bir duygu olduğunu biraz empati kurarark anlamak da zor değil bence. başıma böyle birşey gelmedi en fazla resmimi çekip laf attılar ama gelip biri taciz etse cidden kendımı ne kadar kötü hissederim bilemiyorum. ben gördüm. ben ettiler bi kere. gerçekten Gerçek olduğu fedenin o anı bir kez daha yaşayıp "beni ettiler" yerine elleri titreyek "ben ettiler" yazmasından anlaşılabilir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: Seksi kadının erkeğe bir lütfu olarak gören arkadaşlar var aramızda. Yanlış yapıyorsunuz dostum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Dynun said: Seksi kadının erkeğe bir lütfu olarak gören arkadaşlar var aramızda. Yanlış yapıyorsunuz dostum Hahahaha hakikatten ha. hahahaha Dinan abi bu bellaya bişey de ya, DAHA ÇOK ZEVK ALIYOR ALLAHSIZLAR Bİ DE ya sen manyak mısın nesin? sen tanımadığın etmediğin adamın tekinin sokakta gelip sana sevişelim mi demesinden bahsedıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 QueenofSpades said: Anelor said: yada sormiyacam vazcaydim banane belli etmesine gerek yok zaten kafasının bi tarafında onun olduğunu biliyorsun :) istemeyen çıkar mı allasen :) edit: silmeden yakaladım sorunu duyrulur :P busted :( ama su altini cizdigim kisim beni gercekten cok rahatsiz ediyor bi kizla konusrken ya bole dusunmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o memeler kukular pipiler filan hep çürücek ilerde. toprak olcak.sonra bir çiçeğin kalbine yürücek filan. sevişin,seviştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ulan kız mı yok taciz eden laf söyleyen gözleriyle sevişmek istiyorum dercesine bakan yapmayın alla aşkına aasdada İzmir'de kendimden de başkalarından da çok şahit oluyorum Ayrıca ben kız arkadaşlarım mutlu olsunlar diye sevişiyorum diyen olmadıysa ben diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: Devokai said: Evet sokaktan geçen kıza sorarım, ne olacak? Ne değişecek? İstemiyorsa hayır der biter. Niye komplike yapıyorsunuz anlamadım. Gerici dinci kültürle yoğrulmuş bir Türkiye'de yaşadığının farkında mısın? Newyork ya da Amsterdam değil burası, sokaktan çevirecekmiş direk ha oldu. O ülkeler bile Protestan devrimi 300 senede yaşamış, zart diye insanların önyargıları, düşünce kalıpları değişmez. Ya onu biz de biliyoruz hocam, kız rahatsız oluyosa bu onun sorunudur onu demeye çalışıyorum ben. Rahatsız olunacak bişey değil. Aynı şekilde, elinde bi konser biletiyle random kız çevirip sorduğunda da rahatsız mı oluyor yani? Oluyorsa aynı problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi benim bi arkadaşa kızlar iki kere tecavüz etti . Trendeydik bu uyukluyordu (bende yarı uyur gibiydim) Bu geniş belli pantalon giyiyodu biraz düşmüştü belinden.Turist bi kızın biri gelip buna blowjob yapmaya başladı , çocuk uyanıncada gülümseyip gitti. (Ben uyuyormuş gibi yapıyorum bu sırada sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 -alatariel- said: o memeler kukular pipiler filan hep çürücek ilerde. toprak olcak.sonra bir çiçeğin kalbine yürücek filan. sevişin,seviştirin. ahaha yürü be ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Evet sokaktan geçen kıza sorarım, ne olacak? Ne değişecek? İstemiyorsa hayır der biter. Niye komplike yapıyorsunuz anlamadım. ahahaha. gözümde direkt su canlandi. bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: @gayip, yarım okuyup çeyrek anlıyosun. yukarda yazmışım sorunun cevabını.arkadaşım bunun şu an yazdıklarınla alakası yok genel izlenimim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: Devokai said: Dynun said: Seksi kadının erkeğe bir lütfu olarak gören arkadaşlar var aramızda. Yanlış yapıyorsunuz dostum Hahahaha hakikatten ha. hahahaha Dinan abi bu bellaya bişey de ya, DAHA ÇOK ZEVK ALIYOR ALLAHSIZLAR Bİ DE ya sen manyak mısın nesin? sen tanımadığın etmediğin adamın tekinin sokakta gelip sana sevişelim mi demesinden bahsedıyorsun. Hayır yani, eee? Üstüne yürürse, tehdit ederse, tecavüz ederse bunlar başka şeyler. Sormasında bir sakınca göremiyorum. Sen görüyorsan, kafanın içine elektrikli süpürge tut da örümcek ağlarını bi temizletiver. Tabular oturmuş yani gitmiyor, otur bi objektif düşün bakalım bunu sormanın nesi yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar