Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bella said: kızın erkeğe laf atmasıyla,erkeğin kıza atması arasında ve yaşanan korku miktarı arasında dağlar kadar fark var. Asıl olay burda işte, bizim hoşumuza gidiyor bir kızın laf atması sıkıştırması, ama kızlar tırsıyor haliyle iri fizikli bir yabancıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @vanille onu seviyorum ki ben? aynı şey değil temelde. sevmediğim insanla seks yapacaksam bar gibi eğlenmeye müsait bi ortamda gider teklif ederim. bunda bi yanlışlık yok bence demek istediğim o. gidip genel kültürle hava atıp sonra yatağa atmaktansa, herkes delikanlı gibi söylesin yani. "bize gidip kahve içelim mi" kalıbı da aynı kapıya çıkıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bunların hepsi kişiye göre değişebilen şeyler tabii. Yani ben bana yaklaşıp "yalarum" deyip geçen adama döner gülerim. Başarılı bile derim yani, çok komik çünkü. Ama demin anlattığım gibi bir olayda kalp krizi geçiriyorum zannetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4rKHeN69r_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 mmm iri fizikli yabancı,en sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 -alatariel- said: mmm iri fizikli yabancı,en sevdiğim. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: Bella said: kızın erkeğe laf atmasıyla,erkeğin kıza atması arasında ve yaşanan korku miktarı arasında dağlar kadar fark var. Asıl olay burda işte, bizim hoşumuza gidiyor bir kızın laf atması sıkıştırması, ama kızlar tırsıyor haliyle iri fizikli bir yabancıdan. http://www.freakingnews.com/pictures/4500/Fat-Women--4944.jpg Hoşuna gider miydi sorarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Seks denilince topaçlar 20 sayfa oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: @sesu ya sesu, o ayrı bi durum. benim dediğim ayık kafayla, düzgün bi adam gelip bunu sorabilir, sen de hayır diyebilirsin. ne mahsuru var bunun? zaten türkiyedeyiz madem, sen desen devhochi bana şurda tecavüz etti, polis o dayakla itiraf ettirecek zaten bana onu, bi de öyle bi durum var. @zaugna abi lütfen, yapma. ciddiyim, yapma. @vanille hayır bunun nerede olup olmadığı değil anlatmak istediğim, çiftleşmek ayıp bir şey değil, olmamalı da. bunu söylüyorum ve diğer el falan abazan falan benzetmeleriniz için kişisel ayrıntıya da gireyim, merak eden varsa öğrenir hem; 1 yıldır çok ciddi bi ilişkim var, öncesinde yılda ortalama 1-2 sevgilim falan olurdu, onlar da ilgisizlik nedeniyle terk ettiler hep çünkü evet, kadınlara genel olarak saatlerce mesaj at, istediği yere git, şunu al bunu yap tarzında kendimden ödün vermem. şimdiki sevgilim ile ortak düşünce yapısında ve mutluyuz. godoş diyecekler için, aldatmıyorum, aldatmıyor(bi kaç zeki çıkıp akşam simidi der şimdi), başka kadınlarla beraber olmayı da düşünmüyorum. ha dip not, selam ben sevişiyorum. haftada 3-4 kez az gelebilir size ama bana yetiyor ve hatta çok bence. sen tecavüz etmiş olacaksın ama? o kadının duyguları psikolojisi ne olacak? hakkı var mı yani cezasını cekecek diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dartanian said: "Tatar Ramazan" said: Bella said: kızın erkeğe laf atmasıyla,erkeğin kıza atması arasında ve yaşanan korku miktarı arasında dağlar kadar fark var. Asıl olay burda işte, bizim hoşumuza gidiyor bir kızın laf atması sıkıştırması, ama kızlar tırsıyor haliyle iri fizikli bir yabancıdan. http://www.freakingnews.com/pictures/4500/Fat-Women--4944.jpg Hoşuna gider miydi sorarım! :( öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://rlv.zcache.com/you_want_sex_tshirt-p235701259469169482y4tc_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gitmeseydi onun kulu olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Rynza said: gitmeseydi onun kulu olurdum şuna sesli güldüm ya ahahahha alemsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @queen /facepalm lütfen bi daha oku yazdığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Gkgokhan said: Seks denilince topaçlar 20 sayfa oluyor. bu her forumda böyle buraya özel değil sex din siyaset uzar gider her daimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kilit ne zaman gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 demand etmezseniz, KAN KAN KAN KAN diye bağırmazsanız arenanın etrafında, gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şu 20 sayfa içinde en güzel yorum ezelden geldi hadi byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bir de tecavüz olaylarında hep kadınları haksız çıkarıyorlar, bu da bir gerçek. Onunla ilgili bir belgesel izlemiştim bulabilirsem linkini atayım. Sen kesin adamı ayartmışsındır diyorlar yani kısaca. Bir yudum alkol falan aldıysa direk sarhoş oluyor zaten kadın. Bu da böyle gereksiz ayrıntı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aman sex kitlenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 üç kişi üçlü seks seks seks kombosu yaparsa gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 /signout :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tartışma bitmiş mevzi trolle kaymaya başlamıştır , kilit yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kilit filan gelmez cunku insanlar şlk defa birbirine satasmadan duzgun tartısıyorlar. arada bi iki satasma oldu da onlar da cok deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: @vanille onu seviyorum ki ben? aynı şey değil temelde. sevmediğim insanla seks yapacaksam bar gibi eğlenmeye müsait bi ortamda gider teklif ederim. bunda bi yanlışlık yok bence demek istediğim o. gidip genel kültürle hava atıp sonra yatağa atmaktansa, herkes delikanlı gibi söylesin yani. "bize gidip kahve içelim mi" kalıbı da aynı kapıya çıkıyo yani bari ''bana cikar mising'' de de, cok yadirgamasin kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar