Krusty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aquila said: KIZ MISIN BIRADER? ASKI MEMNU NE YAAAA ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yav said: imlala ilgisi yok onun yav, sen yat uyu en iyisi. +3 bence herkes yatıp uyumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben de uyumak istiyorum artık yaaaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aynı frekansta olsanız cok iyi anlasırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 don't speak i know what you're thinking i don't need your reasons don't tell because it hurts.... ne güzel şarkı be. tek şarkılık grupsun ama, cansın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 [b][b]Don't tell me 'cause it hurts[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "roket adam" said: yav said: imlala ilgisi yok onun yav, sen yat uyu en iyisi. +3 bence herkes yatıp uyumalı. +33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bakbazerin ne oldugunu simdi annadim ya ahahahahahaha hay allam ya. AHAHAHAHAAH of aklima geldikce. e biyter ölüyo mu? cidden böle mi bitcek lan? izlemiyorum da dün denk geldim yine. pic behlül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sinirinden Adnan'a her şeyi itiraf edicek sonra da intihar edicek, evet. Bakbazer de baya iyiymiş sdfghjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 diziyi izlemedim. anlamadım da komikliği. gülemiyorum ve kendimi eksik hissettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Matmazel yazıcağına bakbazer yazmış çocuk işte. Diziyi izlemeye gerek yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sipeyskeyk said: Yazan : Göksu Gökşen |Tarih : 21.01.2010 Ben onun Kiyabını Okudum Bihter İntar Ediyor Sinirden Adnan vs Bakbazer Evleniyor Nihal Vs Behlüh Evleniyor Sonra Mutlu Son Bu arda Kötü Hilmi Yeniyorlar Adnan Gil ne kadar kız olduğunu beyan etsede, tam bi uocu postu, her kelimenin baş harfi büyük ve noktalama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 apaçinin dişisi çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o diilde adnan'ı oynayan sanatçıya halkımız yolda gelip "karın seni aldatıo" die not fln veriomuş ya iq kaç acaba yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 göksu unisex bir isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 DAZD!NGO said: sipays mortisin feyki mi? niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar