xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 said: Audi'nin yeni A8 modellerinde kullanacağı gösterge panelinin altındaki imzaya çok şaşıracaksınız. Audi , Nvidia ile yaptığı anlaşma sonucu 2011 yılında piyasaya sürülecek A8 modellerinde Tegra 2 işlemciyi kullanacağını açıkladı. 80.000 dolarlık bu araçta masraftan kaçınılmamış. Audi'nin Nvidia ile yaptığı anlaşma sonucunda 2011 model otomobillerin kontrol panellerinde Tegra 2 çipseti kullanılarak gelişmiş grafikler sergilenecek. Tegra 2'li ön panellerle birlikte A8'lere navigasyon, Google Earth ve internet üzerinden arama yapma özellikleri gelecek. Google Earth'ün düzgün bir şekilde görüntülenmesi bu çipset ile sağlanacak. Resimde de görüldüğü üzere ön panel oldukça dikkat çekici. Direksiyonun bu şekilde olmasının amacı ise ön paneli daha görünebilir ve kullanılabilir hale getirmek. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13540870.asp?gid=229 http://www.chip.com.tr/images/content/20100119233634.jpg bu haber buraya yakışır haber o yüzden buraya geçirdim artık. :) Audi artık iyice hayaldeki araba olmaya başladı. Hiç sevmezdim ama iyice tahrik etmeye başladı beni yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 audi... seriously... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 draenei arabası http://www.chip.com.tr/images/galeri/tmb/20090504161046.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu araçlar en son konsept aracıydı bakalım ne zaman verilecek haberleri. bmw nin de vardı bunun gibi. incelemeler yapılıyormuş en son öyle okumuştum. haberini nisanda vereceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 öyle direksiyon mu olur ya hızlı hızlı nasıl döndürcen ki çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 konsept araba üretmek yasak olsun. mis gibi araçlar üretiyor adamlar sonra bizim de canımız istiyor, hevesimiz kursağımızda kalıyor. "kaç paraysa verelim kardeş" diyorsun, "yok, konsept bu" diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ohyş içim eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yav said: öyle direksiyon mu olur ya hızlı hızlı nasıl döndürcen ki çok sakat hassastır tur atmıyodur zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arkadasım şuanda ekranı gorun diye öle o direksyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 direksiyonun $ahi geldi, hadi daalin $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi o gösterge ya, o gösterge... doğum yılımla aynı yıl model bir arabamız vardı, 3 yaşımda olmama rağmen o gösterge zihnimde kalmış. nostalji mi olsam nefret mi etsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 audi saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 audi saçmalamamışta nvidia nası reklam veririm, audi'de nası ilgi çekerim diye ugrasmıs gibi ama yemezler. danışıklı dövüş gibi kapoitalizmi sömürün anasını satayım helal size büyük firmalar. verin sırt sırta yolun insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 da yalniz zaten bi sirket uretecek bunlari ister amd, ister via, ister arm ister motorola. bu seferde nvidia almis iste ihaleyi. adi biraz daha bilinir oldugu icin digerlerinin yaninda o kadar. ooo ekran kartli konsol gibi dusunce olmasin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oo ekran kartlı araba, ne biçim oyun oynarız bunla... çıksın da alalım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kırmızı ışıkta durup gaz ve frene aynı anda basarsak ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 :D işletim sistemi önemli ama şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mirage said: Kırmızı ışıkta durup gaz ve frene aynı anda basarsak ne oluyor? işletim sistemi unix'miş, hiç bir problem yaşamıyormuşsun o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar