Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 selam; abimle bi iddaaya girdik az önce, ve kazandım. saçlarını kendi ellerimle 3 numaraya vurucam ama şu an imkanlarımız oldukça kısıtlı şu tıraş makinesinden var kullanım şeysinde saç filanda keser diyo sizce başarabilir miyim işe yarar mı yoksa sadece ense filan düzeltmek için mi var mı braun cruzer kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 başarabilirsin, do it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abin o senin abin taş olursun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Zor olur ama başarırsın, yap bence. Ayrıca çok süfer bi ailesiniz seviyorum sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha bunu ben de yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yamuk kesersem yamultur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben de kendi saçını 3 numara yapıcan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 öyleyse sen önceden yamul http://www.youtube.com/watch?v=sonZq6ZnF90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 DoruK said: ben de kendi saçını 3 numara yapıcan sandım Bi an korktum, geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yoo dostum yoo iddaaya saçlarımı koycak kadar aptal ve gaz bir insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ee hadi yok mu hiç kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 önce makasla kes biraz sonra makinayı tıkar saçlar çok uzun ise.. makasla gelişine kısalt, ondan sonra makina ile gir, aleti bozma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 brAun sa kes bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ha bu arada onun üst kısmında ekstra düzeltici bi kısım var ya, onu saçın dibine sokup daha rahat kesebilirsin. Normal kısımdan daha etkili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sakal makinesiyle olmaz o iş. direk bir makas al başla kesmeye. uzun sakalları bile alırken zorluyor o tip makineler, uzun saç daha da zorlar. şu berberlerde kullanılan makinelerden olsa onu kullan diycem de kız olduğun için bilmezsin şimdi (ne alaka lan yuh). en iyisi makasla kesmek. uzunları makasla al, kısaldıktan sonra da traş makinesiyle kafayı kesip düzeltirsin. daha kolay olur diye düşünüyorum. haaydi hayırlı traşlar. (sanırım) QueenofSpades said: önce makasla kes biraz sonra makinayı tıkar saçlar çok uzun ise.. makasla gelişine kısalt, ondan sonra makina ile gir, aleti bozma :) ben yazana kadar yazmış zaten.. Böjeek said: ee hadi yok mu hiç kullanan hep saçımı sakal makinesiyle keserim, tavsiye ederim, cilde de iyi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Onda sadece favori düzeltme bıçağı var sanırım, öyle 3 numara falan olmaz yani onlan. Sağlam saç kesme makinası lazım sana, mümkünse Alman malı olanlardan berberlerde olandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 saçlarını kopartırsın traş makinasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi üstündeki düzeltme kısmı gayet güzel alır saçı, rahat olun Ama bikaç kere aynı yerden geçmek gerekir, zahmetli iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 keşke böyle bi kardeşim olsa berbere gitmekten kurtulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla biz yaptık ondan var bende de başlığını çıkarıp komple kestik olmadı pek güzel tabi baya uğraşmak lazım başlığı olsa bile baya kastırır söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kötü olursa gider düzeltir berberde =) çok kısaltmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ödül ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sana ekmek cikmaz burdan aga, baska kapiya. ha belki kestigi saclarini sana hediye edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 asdasjkhdlşas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar