Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Müzik arşivim düzenli, "tarzgrupyıl - albüm" şeklinde klasörlenmiş hepsi. Ama çok müzik var diye az müzik dinliyorum. o anda canımın istediği müziği bulmak için uğraşmam gerekiyor çünkü. Az dinlediğim veya dinlemediğim grupları silsem, çok dinlediklerimin içinde de hoşlanmadığım müzikler var. Onları da silsem tek mp3 dosyalarından arşiv mi yapacam? Yüzlerce dizilmiş albüm albüm sanatçı sanatçı klasörlenmiş arşiv bozulur mu? Böyle bir soruna sizin çözümünüz var mı? Sanırım bunu yaşayan tek kişi ben değilimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yıl 2010 olmuş hala insanlar klasörden müzik açıyor. abicim yükle hepsini itunes'a dinlemek istedigini arat, dinle, playliste koy. abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2012de hepimiz ölücez nasılsa boşver uğraşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 @varlok çok akıllısın hiç düşünememiştim. foobar folder structure'dan playlist yaratıyor otomatik olarak. ondan dolayı böyle tutuyorum. arat dinle diyosan o zaten basit ama o an "x müziğini" dinleyecem olmuyor ki o an "coşkunluk" "romantik" "üzgünlük" vs... müzik istiyor insan tek tek her şarkıyı beynimde mi tutacam ben? şarkıların isimlerini bile hatırlamıyorum "şöyle şöyle bir şarkı vardı adı neydi neredeydi" diye düşünüyorum çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 grooveshark.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Brigand said: @varlok çok akıllısın hiç düşünememiştim. foobar folder structure'dan playlist yaratıyor otomatik olarak. ondan dolayı böyle tutuyorum. arat dinle diyosan o zaten basit ama o an "x müziğini" dinleyecem olmuyor ki o an "coşkunluk" "romantik" "üzgünlük" vs... müzik istiyor insan tek tek her şarkıyı beynimde mi tutacam ben? şarkıların isimlerini bile hatırlamıyorum "şöyle şöyle bir şarkı vardı adı neydi neredeydi" diye düşünüyorum çoğu zaman. o yüzden itunes önerdim zaten. itunesun özelliklerini biraz karıştırırsan tam istedigin gibi oldugunu göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 100 GB kadar arşiv var bende. Tüm grupları, tarzlarını, şarkılarını hatırlarım. İstediğim zaman istediğimi dinlerim Amarok'da adını yazıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Rehber - Arşivimde Şarkıları Nasıl Taglarım? (Tüm İşletim Sistemleri İçin) Tag sorunun varsa rahatça halledersin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 itunes? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 xaty said: grooveshark.com(tu) GERGE said: Rehber - Arşivimde Şarkıları Nasıl Taglarım? (Tüm İşletim Sistemleri İçin) Tag sorunun varsa rahatça halledersin böyle. bunada + repi bastım.tüm arşivim gitmeseydi işime yarayabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 araştır: itunes genius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Cuce said: itunes? ahahaha itunes gayet iyi. bir de winampdaki queue olayı olsa tadından yenmez. genius olayı da zaten güzel. sen sevmiyorsan da sevmiyorsundur, umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 iTunes cidden müzik dinlemek için kullanılmaz ama. Müzik programı iş yaparken arkada çalışmalı benim için. Ne zaman ne dinlemek istediğimi bilirim zaten. iTunes gibi manyak ram harcayıp asıl iş yapan programların önüne geçmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ha bi de, grooveshark denmiş, onu ayrı tutuyorum. bence artık müzik arşivi yapmak inanılmaz gereksiz ötesi bişi. grooveshark'ı keşfettiğimden beri itunes'ı birkaç sefer açtım ki rahat 6 senedir falan kullanırım itunes'ı, o derece fanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 itunes baya geliştirdi kendini bu arada, bok atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 GERGE said: iTunes cidden müzik dinlemek için kullanılmaz ama. Müzik programı iş yaparken arkada çalışmalı benim için. Ne zaman ne dinlemek istediğimi bilirim zaten. iTunes gibi manyak ram harcayıp asıl iş yapan programların önüne geçmemeli. valla hayvan gibi ram'im var, yesin kullansın itoğlu, onun için aldık ya. 40 gb müziğin tagleri aklında tutup, search box'a A yazdığım anda isminde, sanatçısında, albüm isminde, tür isminde A yazan bütün şarkıları 0.2sn de sıralayan bir programda bu kadar olucak yani, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 itunes'un tek kötü yanı fazla ram kullanması zaten. ama dual-core işlemci ve 2 gb ram ile pek sorun çıkartmıyor arkada. ha bir de last fm var onu da unutmayalım. ufak bir ücret verip last fm radyolarını da kullanmak mümkün. groovesharkdaki gibi liste yapmana gerek de yok, beğendiğin bir tarzın ya da sanatçının radyosunu açıosun, hem o sanatçının hem de benzer sanatçıların şarkıları sürekli çalıyor. tek gereken şey de last fm scrobber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 groovesharkı keşfettiğimden beri bende de ne arşivcilik ne lastfmcilik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 "roket adam" said: GERGE said: iTunes cidden müzik dinlemek için kullanılmaz ama. Müzik programı iş yaparken arkada çalışmalı benim için. Ne zaman ne dinlemek istediğimi bilirim zaten. iTunes gibi manyak ram harcayıp asıl iş yapan programların önüne geçmemeli. valla hayvan gibi ram'im var, yesin kullansın itoğlu, onun için aldık ya. 40 gb müziğin tagleri aklında tutup, search box'a A yazdığım anda isminde, sanatçısında, albüm isminde, tür isminde A yazan bütün şarkıları 0.2sn de sıralayan bir programda bu kadar olucak yani, normaldir. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 varlok said: itunes'un tek kötü yanı fazla ram kullanması zaten. ama dual-core işlemci ve 2 gb ram ile pek sorun çıkartmıyor arkada. ha bir de last fm var onu da unutmayalım. ufak bir ücret verip last fm radyolarını da kullanmak mümkün. groovesharkdaki gibi liste yapmana gerek de yok, beğendiğin bir tarzın ya da sanatçının radyosunu açıosun, hem o sanatçının hem de benzer sanatçıların şarkıları sürekli çalıyor. tek gereken şey de last fm scrobber. lastfm'in o dediğin paralı özelliği grooveshark'taki parasız özellikten ne kadar farklı? aramada başkalarının yaptığı listeleri bulabiliyor veya türe göre arama yapabiliyorsun. bunun dışında radyo özelliği ile seçtiğin şarkının arkasından benzer şarkıları da çaldırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben groovesharkda sadece kendin bir liste yapıp onu dinliyorsun diye biliyordum. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 grooveshark'ın radio özelliği de bayaa işe yarıyo, kullanıyorum yani. last fm'i aramaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 last fm'in bir artısı da playerından skropladığın müziklerden ve benzerlerinden oluşan bir radyo da dinleyebiliyorsun. zaten grooveshark yokken lastfm vardı yani. ben değişmem grooveshark'a şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 last.fm ile grooveshark'ın radio yu karşılaştırırsak, last.fm ezer. ama genel olarak bakarsak grooveshark alır diyorum ben. ki ben burda niye ufak çocuk kapıştırır gibi müzik sitelerini kavga ettiriyorum onu da anlamadım şu an askdjh ikisini de kullanıyom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar