Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Sizce en iyi tarantino filmi hangisi...[signature][hline]Darkness Coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 seçim zor.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 rezervuar köpekleri diyebiliriz. lakin şöyle bir şeyler de varmış: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=#4805398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu arada ben kendi fikrimi sölememişim ahua... Pulp Fiction Ps: Özellikle klasik bir tarntino özelliği olarak inanılmaz müzikleri ile beni sarsmıştı(!)[signature][hline]Darkness Coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tarantinoya öyle büyk hayranlığım yok,ama reservuar köpekleri tatrışmasız çok çok güzel,hayranı olduğum bir filmdir,pulp fictionla birleşince tarantinoya olan saygım büyüktür.ama etrafta tarantinoya tapan süper hayranları varken kendime tarantino hayranı fln demem,diyemem. reservoir dogs yöneir.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 15 Temmuz 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben kill bill ve rezarvuar köpeklerini çok sevdim zaten kaç tane filmi vardır adamın .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 rezervuar köpeklerinin giriş sahnesi çok güzel... adam arabanın arkasında can çekişiyordu ya. hiç unutmam.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 jackie brown'ı izleyemedim :( diğer üç filmi süperdi ayırt edemiyorum da reservoir dogs belki öne çıkabilir[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 jackie brown çok süfer bir film değildi bence. kill bill iyiydi rezervuar fena değildi. Pulp Fiction'in tamamini izleyemedim.. oy oy[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 dunyanin en zor 2-3 sorusundan birisi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İster senaryosunu yazmış olsun ister yönetmiş olsun Tarantino'nun hiç bir filmini ayıramazsın. Kıyamazsın... Zaten Tarantino'nun bir filmini en çok sevmekte Tarantino Hayranlığına yakışmaz :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 adamın hayranı filan değilim, filmlerini de bir bütün olarak değil de sahne sahne ele alabiliyorum aslında. bir filmini olduğu gibi baştan sona aynı keyifle izleyebilmiş değilim henüz.. pulp fiction derim ama ben, özellikle samuel jackson'lı bölümler çok hoşuma gider..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tek bi filmini bile izlemedim. Ama izleyecem nasip kill bill e bakalım[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lahmacun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Pulp Fiction yönetir ;) Rezervuar Köpekleri de çok güzeldir valla ..Tapıyorum bu adama .. [signature][hline]Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall [Bu mesaj Lahmacun tarafından 16 Temmuz 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 pulp fiction super ama maalesef aynı basarısını kill bill de yakalayamadı ayrıca adam sanat yapcam diye filmin olur olmaz karelerinin arka fonunu beyaz yapıp gorunutudeki karakterlerin gorukmesini engellio bi baska deyisle sanat yapcam die filmin icine edio...kısaca pulp fictionda super ama kill bill de deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kill Bill' in DVD seti çıkıp, oturup baştan sona tekrar seyretmeden kararım Pulp Fiction' dur. Ama sonrasında ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bence de Pulp Fiction. Sadece Rezarvuar Köpekleri'ni izleyemedim adamın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pulp Fiction ı tam olarak izleyemedm ama Rezervuar Köpekleri oldukca iyiydi. Kill Bill olayına gelince dedikleri doğru oturup tamamını izlemek lazım daha 2.sini izlemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kill Bill en iyisidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben bir tek jackie brown'i izlemedim, gözümde bütün filmleri çok guzel. bir tek kill bill'i sinemada izledim ondan kill bill beni cok etkiledi bir yerde dev ekranda yada projectionda pulp fiction izleyebilsem icin rahat edecek ama bir turlu olmadı.[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… komurk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bakarım bakarım hala tarantino da yuhh bu kadar da olmazki kıvamında bir şey bulamam anlamsayamıyorum bu tarantino hayranlığını popularite ok[signature][hline]köpüşüm senden tatlısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Seinemaya ilgin sadece hoşça vakit geçirmekten ibaret ise Tarantino' da bir farklılık görmemen normaldir. Ama öyle de bile olsa bir filmi seyrettiğinde tarantino imzası taşıdığını anlaman mümkündür. İşte bu bile sinemada bir farklılık yarattığını gösterir. Sinemada şiddete yeni bir soluk getiren kişidir QT. O ortaya çıktığından beri sinemadaki şiddetin şekli değişmiştir. Onun dışında seyirciye uzn diyalogları seyrettirebilen kişidir QT. 3 dakika bir diyaloğu seyirciye seyrettirebilmek başarıdır. Hele Arnold filmlerinden bu yana bu çok daha zorlaşmıştır. 3-5 saniyelik diyaloglara alışan seyirciye 3 dk. saatler gibi gelir. Fakat gerçek hayatta diyaloglar saatler bile sürebilir. Hem de tam geyik muhabbet denebilecek şekilde sürer. QT filmlerinde bunun filme çok iyi yedirildiğini görebilirsin. Diğer yandan populer sinemanın olmazsa olmazları diye göreülen kuramlarla çok iyi oynadığını da görebilirsin QT' nin. Sözgelimi olay baştan başlayıp sonda bitmesi ve sondan bir girişle başlayıp ondan sonra başa dönerek belli bir sırayla gitmesi kuralını tamamen reddeder. Sözgelimi Pulp Fiction' da sex, şiddet ve uyuşturucu üçlemesiyle çok rahat dalga geçerek farklı bir boyuta götürmesi ve bunu seyirciye sonuna kadar verebilmesi de Tarantinoyu bu noktaya getiren özelliklerinden biridir. QT günümüzün önemli yazar oyuncu ve yönetmenlerinden ve sinemaya yenilikler getiren, ismi es geçilemeyecek kişilerinden biridir. Kameranın arkadsında saklanmayan önüne çıkacak cesareti gösteren sayılı ve ilk yönetmenlerden biridir. NOt: Burada kamera önüne geçen ilklerden derken oyuncu-yönetmen ya da oyunculuktan yönetmenliğe geçmiş kişilerden bahsetmiyorum. QT' nin durumu biraz farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 önce pulp fiction sonra natural born killers (hikaye tarantino'nun oldugundan bu da girer bence bu gruba)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: ghaldszar, 21 Temmuz 2004 19:18 tarihinde demiş ki: Sinemada şiddete yeni bir soluk getiren kişidir QT. çok yerinde bir tespit valla. bu threadi sabah gördüm, o zaman düşünmeye başladım hangisini daha çok seviyorum diye, hala cevap bulabişmiş değilim. pulp fiction çok acayip bişeydi. şu anlamda, pulp fiction'a kadar ona azıcık benzeyen film bile yoktu ortalıkta. şaşırtıcıydı. çok beğenmiştim. jackie brown'u da çok sevdim ben. çok keyifli bir filmdi. geçenlerde yine seyrettim, yine beğendim, pek tatlı bir macera filmi olmuş :) kill bill'leri de sevdim. onlarda da adamın kolaj (ve hatta füzyon lol) yeteneği kabak çiçeği gibi açmış. ayrı ayrı insanların etkilenip ayrı ayrı filmler yaptıkları bir sürü şeyden aynı andan etkilenmesi yine kendisinin bi ilginçliği... üstelik o kadar... ne desem... o kadar çok lezzet aynı filmin içinde olunca, çok tatlı bir rüküşlük yakalanmış, ki ben severim... mesela four rooms'un kendi bölümünde de yine ghald'ın değindiği gibi geyik muhabbetinin dibine vurmuştu. o da sinema adına ilginç bi durumdu. reservoir dogs için ise bişey demiim, bugün-yarın yine seyredicem, belki eklerim sonra dönüp buraya. netÇe itibariyle, hepsi ayrı güzel demeliyim sanırım. demek ki ben seviyorum bu yönetmeni. *!"hi quentin. i'm one of your biggest fans." deyip el sıkışma provası yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Tarantino × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tek bi filmini bile izlemedim. Ama izleyecem nasip kill bill e bakalım[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lahmacun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Pulp Fiction yönetir ;) Rezervuar Köpekleri de çok güzeldir valla ..Tapıyorum bu adama .. [signature][hline]Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall [Bu mesaj Lahmacun tarafından 16 Temmuz 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 pulp fiction super ama maalesef aynı basarısını kill bill de yakalayamadı ayrıca adam sanat yapcam diye filmin olur olmaz karelerinin arka fonunu beyaz yapıp gorunutudeki karakterlerin gorukmesini engellio bi baska deyisle sanat yapcam die filmin icine edio...kısaca pulp fictionda super ama kill bill de deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kill Bill' in DVD seti çıkıp, oturup baştan sona tekrar seyretmeden kararım Pulp Fiction' dur. Ama sonrasında ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bence de Pulp Fiction. Sadece Rezarvuar Köpekleri'ni izleyemedim adamın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pulp Fiction ı tam olarak izleyemedm ama Rezervuar Köpekleri oldukca iyiydi. Kill Bill olayına gelince dedikleri doğru oturup tamamını izlemek lazım daha 2.sini izlemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kill Bill en iyisidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben bir tek jackie brown'i izlemedim, gözümde bütün filmleri çok guzel. bir tek kill bill'i sinemada izledim ondan kill bill beni cok etkiledi bir yerde dev ekranda yada projectionda pulp fiction izleyebilsem icin rahat edecek ama bir turlu olmadı.[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komurk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bakarım bakarım hala tarantino da yuhh bu kadar da olmazki kıvamında bir şey bulamam anlamsayamıyorum bu tarantino hayranlığını popularite ok[signature][hline]köpüşüm senden tatlısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Seinemaya ilgin sadece hoşça vakit geçirmekten ibaret ise Tarantino' da bir farklılık görmemen normaldir. Ama öyle de bile olsa bir filmi seyrettiğinde tarantino imzası taşıdığını anlaman mümkündür. İşte bu bile sinemada bir farklılık yarattığını gösterir. Sinemada şiddete yeni bir soluk getiren kişidir QT. O ortaya çıktığından beri sinemadaki şiddetin şekli değişmiştir. Onun dışında seyirciye uzn diyalogları seyrettirebilen kişidir QT. 3 dakika bir diyaloğu seyirciye seyrettirebilmek başarıdır. Hele Arnold filmlerinden bu yana bu çok daha zorlaşmıştır. 3-5 saniyelik diyaloglara alışan seyirciye 3 dk. saatler gibi gelir. Fakat gerçek hayatta diyaloglar saatler bile sürebilir. Hem de tam geyik muhabbet denebilecek şekilde sürer. QT filmlerinde bunun filme çok iyi yedirildiğini görebilirsin. Diğer yandan populer sinemanın olmazsa olmazları diye göreülen kuramlarla çok iyi oynadığını da görebilirsin QT' nin. Sözgelimi olay baştan başlayıp sonda bitmesi ve sondan bir girişle başlayıp ondan sonra başa dönerek belli bir sırayla gitmesi kuralını tamamen reddeder. Sözgelimi Pulp Fiction' da sex, şiddet ve uyuşturucu üçlemesiyle çok rahat dalga geçerek farklı bir boyuta götürmesi ve bunu seyirciye sonuna kadar verebilmesi de Tarantinoyu bu noktaya getiren özelliklerinden biridir. QT günümüzün önemli yazar oyuncu ve yönetmenlerinden ve sinemaya yenilikler getiren, ismi es geçilemeyecek kişilerinden biridir. Kameranın arkadsında saklanmayan önüne çıkacak cesareti gösteren sayılı ve ilk yönetmenlerden biridir. NOt: Burada kamera önüne geçen ilklerden derken oyuncu-yönetmen ya da oyunculuktan yönetmenliğe geçmiş kişilerden bahsetmiyorum. QT' nin durumu biraz farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 önce pulp fiction sonra natural born killers (hikaye tarantino'nun oldugundan bu da girer bence bu gruba)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: ghaldszar, 21 Temmuz 2004 19:18 tarihinde demiş ki: Sinemada şiddete yeni bir soluk getiren kişidir QT. çok yerinde bir tespit valla. bu threadi sabah gördüm, o zaman düşünmeye başladım hangisini daha çok seviyorum diye, hala cevap bulabişmiş değilim. pulp fiction çok acayip bişeydi. şu anlamda, pulp fiction'a kadar ona azıcık benzeyen film bile yoktu ortalıkta. şaşırtıcıydı. çok beğenmiştim. jackie brown'u da çok sevdim ben. çok keyifli bir filmdi. geçenlerde yine seyrettim, yine beğendim, pek tatlı bir macera filmi olmuş :) kill bill'leri de sevdim. onlarda da adamın kolaj (ve hatta füzyon lol) yeteneği kabak çiçeği gibi açmış. ayrı ayrı insanların etkilenip ayrı ayrı filmler yaptıkları bir sürü şeyden aynı andan etkilenmesi yine kendisinin bi ilginçliği... üstelik o kadar... ne desem... o kadar çok lezzet aynı filmin içinde olunca, çok tatlı bir rüküşlük yakalanmış, ki ben severim... mesela four rooms'un kendi bölümünde de yine ghald'ın değindiği gibi geyik muhabbetinin dibine vurmuştu. o da sinema adına ilginç bi durumdu. reservoir dogs için ise bişey demiim, bugün-yarın yine seyredicem, belki eklerim sonra dönüp buraya. netÇe itibariyle, hepsi ayrı güzel demeliyim sanırım. demek ki ben seviyorum bu yönetmeni. *!"hi quentin. i'm one of your biggest fans." deyip el sıkışma provası yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar