mani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben bu taraftarları binicilik yarışmalarında görmek istiyorum hahaha. alkışlamak bile yasak jokey atıyla birlikte piste çıktığı zaman. bizimkiler atı 3 lüye çağırıp attan dayak yiyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 3-6 4-6 5-7 setlerle kaybetmiş zaten :( ulan kesin bizim seyirci yüzüdnen kaybetmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 of ahahaha muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Şili şili sen kimsin o tuttuğun raket hınıhını hın demişler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu haber biraz abartı olmus yav. şilili taraftarların da pek aşağı kalır yanı yoktu maçı izlediyseniz. ^^ bi de eurosport diğer maç bitmediği için yayına geçmedi galiba. çünkü son 10-15 dakikasında falan dönebildiler ancak maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ohaha epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahaha, cesit olmus iste tenis dunyasına. satasma olmasaymıs destek cıakrdık burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Virus said: Şili'lilerin Es es es ki ki ki'ye benzer tezahüratlarından sonra bizimkiler "Şili Şili al al al". ahahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sCcwdaoXps8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 APAÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ALERT sadfAFDSADSASADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yav gülüyonuz da ben okurken çok üzüldüm lan bildiğin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi video u izledim oturduğum yerde utandım lan yüzüm kızardı haha. harbiden her sayı aldığında tezahurat yapmışlar haydi bastır falan diyorlar. sanki güreşiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hakeme küfür yok olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok değişik bir milletiz :) meşale olayı olmasa bence taktir edilecek birşey aynısını bilardo turnuvalarındada görmek isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 satrançta yapmak daha da hoş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 AHHAHAHAHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yabancı bir yerde haberlerde 35 kişinin çıkarıldığını falan yazmışlar ama bunların Türk taraftarlar olduğundan bahsetmemiş. Sarhoş taraftarlar olduğunu söylemiş, haberin geneline bakınca iki taraftan da birileri çıkarılmış, taşkınlık tek taraflı olmamış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi hayır hiçbiriniz mi marsel in yerine komadı la kendini? düşünsenize, bu kadar prestijli bi turnuvada maça çıkıyosun, her sayıdan soora tezahürat saçma sapan, konsantrasyon falan kalmamıştır elemanda. ben maçı bırakır jübilemi yapardım şahsen. hayır sie çekse taraftarlara bu defa da vatan haini olucak, iki ucu boklu değnek. harbi yazık elemana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bozuntuya vermeyip ortamın gazına bıraksaymış kendisini, maçı kazanıp raketi kafalarına fırlatabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 eee sonuç ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BabacumMostors said: 3-6 4-6 5-7 setlerle kaybetmiş zaten :( ulan kesin bizim seyirci yüzüdnen kaybetmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aquila said: mesale atip rakibe taraftara satasmis olmasalar ben de helal olsun dicektim, ama abartmislar. meşaleyi şilililer kendileri yakmışlar, haber yanlış. http://www.youtube.com/watch?v=YgEsedZQgPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BabacumMostors said: BabacumMostors said: 3-6 4-6 5-7 setlerle kaybetmiş zaten :( ulan kesin bizim seyirci yüzüdnen kaybetmiştir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Uzunkulak said: aquila said: mesale atip rakibe taraftara satasmis olmasalar ben de helal olsun dicektim, ama abartmislar. meşaleyi şilililer kendileri yakmışlar, haber yanlış. http://www.youtube.com/watch?v=YgEsedZQgPw Muhtemelen dışarı atılanlar da onların taraftarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar