Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tenis böyle zulüm görmedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu taraftarları binicilik yarışmalarında görmek istiyorum hahaha. alkışlamak bile yasak jokey atıyla birlikte piste çıktığı zaman. bizimkiler atı 3 lüye çağırıp attan dayak yiyebilirler.
Mesaj tarihi:
bu haber biraz abartı olmus yav.
şilili taraftarların da pek aşağı kalır yanı yoktu maçı izlediyseniz. ^^

bi de eurosport diğer maç bitmediği için yayına geçmedi galiba. çünkü son 10-15 dakikasında falan dönebildiler ancak maça.
Mesaj tarihi:
abi video u izledim oturduğum yerde utandım lan yüzüm kızardı haha. harbiden her sayı aldığında tezahurat yapmışlar haydi bastır falan diyorlar. sanki güreşiyor adam.
  • Admin
Mesaj tarihi:
çok değişik bir milletiz :) meşale olayı olmasa bence taktir edilecek birşey aynısını bilardo turnuvalarındada görmek isteriz :D
Mesaj tarihi:
Yabancı bir yerde haberlerde 35 kişinin çıkarıldığını falan yazmışlar ama bunların Türk taraftarlar olduğundan bahsetmemiş. Sarhoş taraftarlar olduğunu söylemiş, haberin geneline bakınca iki taraftan da birileri çıkarılmış, taşkınlık tek taraflı olmamış gibi geldi.
Mesaj tarihi:
abi hayır hiçbiriniz mi marsel in yerine komadı la kendini? düşünsenize, bu kadar prestijli bi turnuvada maça çıkıyosun, her sayıdan soora tezahürat saçma sapan, konsantrasyon falan kalmamıştır elemanda. ben maçı bırakır jübilemi yapardım şahsen. hayır sie çekse taraftarlara bu defa da vatan haini olucak, iki ucu boklu değnek. harbi yazık elemana...
Mesaj tarihi:
aquila said:

mesale atip rakibe taraftara satasmis olmasalar ben de helal olsun dicektim, ama abartmislar.

meşaleyi şilililer kendileri yakmışlar, haber yanlış.

http://www.youtube.com/watch?v=YgEsedZQgPw
Mesaj tarihi:
Uzunkulak said:

aquila said:

mesale atip rakibe taraftara satasmis olmasalar ben de helal olsun dicektim, ama abartmislar.

meşaleyi şilililer kendileri yakmışlar, haber yanlış.

http://www.youtube.com/watch?v=YgEsedZQgPw

Muhtemelen dışarı atılanlar da onların taraftarları.
  • Yeni Oluştur...