ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hay deliricem, 21 yıldır bir kere olmadı; 3 günde 2 tane uçuk çıktı dudağımda. Ne yapıcaz, ne sürücez, bir yardım eli lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 T ile başlayan bi uçuk kremi vardı mavi kapaklı, onu kullan bi süre hemen iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bak şimdi çok koca karı olucak ama konservatuarda nefesli çalgılarda arkadaşlarım var, onlar için kabus uçuk olayı taktikleri günde 3 kere asetonu oraya sürmek 1 günde kurutuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kocakarı ilacı önerisi tahta kaşık al ocakta iyice ısıt kaşığı sonra ucuğun üstüne bas sıcak sıcak oh mis edit:tahta yerine kahve yazmışım neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eczaneden bi ilaç al, uçuk için ilaç diyince bişiler veriolar zaten. 1 günde falan geçirio o ilaçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aseton en kısa çözüm. Sürdüğün an fark ediceksin değişimi sdf Çok canın yanar ama pamuğa bol bol dök asetonu sonra bastır ucuğa gözünden yaş gelicek filan katlan biraz o acıya. 1 güne filan geçer kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Flassh said: kocakarı ilacı önerisi kahve kaşık al ocakta iyice ısıt kaşığı sonra ucuğun üstüne bas sıcak sıcak oh mis bunu yapma çünkü işe yarıyor, aynı zamanda yaramıyor yani şöyle, ilk kez yapığımda gayet işe yaradı, ikincide fazla tuttum sanırım, yaktı orayı yara oldu merhemi var aklovir diye aha bu, birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Geçmiş olsun, uçuk bir virüstür. Ve düzenli olarak çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 uçak nasıl geçer diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 zovirax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Adını hatırlamıyorum kremin ama kaşıntı başladığı sırada (sulu, vıcık hale gelmeden uçuk) sürersen %100 geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oha oluyo mu öyle benim de hiç uçuğum çıkmadı çok mutluydum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Red said: uçak nasıl geçer diye okudum ben de böyle okudum ve ne alaka diye düşündüm topiği de açmadım bi süre skdjjf ayrıca benım de hiç uçuğum çıkmadı ya herkes de çıkmıyor öyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 herpes bulaşmamış işte.. bulaşsın elbette fırsattan istifade çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 diş macunu sür hiçbşey yoksa, faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bele illet bi virüs bu, bağışıklık sisteminin zorda kaldığı anları kolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aklovir kullan, diğer kremin adını hatırlayamadım. doğru düzgün tıbbı ilaçlar varken kocakarı ilaçları kullananları anlayamıyorum, basit bir uçuk bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 artık her bağışıklık sistemin her zayıfladığında çıkacak. aslında güzel bişi hasta olacağımı anlayıp ona göre davranıyorum ben. her neyse yöntem şu: uçuk çıkmaya yakınken kolonyayı bi pamuğa döküp uçuğun üstünde tutuyorsun ama bi yarım saat filan. arada tazele alkol uçuyor malum. yanıyor orası, hissetmez hale geliyorsun. ama ortada uçuk filanda kalmıyor. eğer o dönemi kaçırdıysan gg. ilaç kullanırsan 7 günde serbest bırakırsan bir haftada geçer. ilaç bulaşmasını önlüyor. aynı işi ruj veya bol yağlı dudağa sürülen benzeri şeyler de yapıyor. önemli olan üstünde bi tabaka oluşturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu arada o tıbbi ilaçların hiçbiri bi halta yaramıyor. en azından ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 rahatsiz said: ilaç kullanırsan 7 günde serbest bırakırsan bir haftada geçer. şu da ne artist bi laftır nezle için de böyle diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 nezleyi bilmem. ilaçla gayet rahat ediyorum nezle de. ama uçukta doğru bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 rahatsiz said: bu arada o tıbbi ilaçların hiçbiri bi halta yaramıyor. en azından ben de. uçuğun ne zamandan beridir çıktığına bağlı, hemen müdahale etmezsen çabuk büyür. bağışıklık sistemi ile alakalı birşeydi bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 uçuk 2-3 yaşında falan kapabileceğin bi virüsmü bildiğim kadarıyla. güçsüz kaldığın zamanlar (üzüldüğün, rüyanda korktuğun hatta) çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 her bağışıklık sistemi çöktüğünde çıkmıyor. En azından bende öyle olmadı. Bundan 4 yıl önce falna bi iki kere çıktı bi daha da hiç çıkmadı. Bu süre içierisinde pek çok kez hasta falanda oldum ama uçuk hiç çıkmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tip tip olması lazım virüsün.. bende liseye kadar fazla çıkmazdı. sonra bi uçuk kaptım. dudaklarım pörtledi direk.. o zamandan beri dikkat ederim zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar