Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bıktımm stajı okulda yapıorum pas pas yaptırıolarr:(

SpoilSport

Öne çıkan mesajlar

Yeter artıkk!!!Çok SIKILDIM..Okulda hergün paspas yaptırıolar...Bi de yaptığımızı beğenmiolar :/Bu da yetmio bulaşıklarını filan yıkattırıolar.Kundaklıcam en sonunda okulu toptan kurtulucazz.;)Nedir bu yaaa??Rezalettt yanii bu kadar iş yaptırıosunuz bari parasını verinn..Bilseydim temizlik şirketinde filan staj yapardımm...;)
Sosyal ağlarda paylaş

;)) ehueheu yok bilgisayar donanım ama hiç bişee öğretmiolar kiii..Sadece pas pas yapmayı öğrendimmm.Harika pas pas yaparım.Nası bırakimm şimdi yaa.2 haftadır gidiorumm zten:(Bu arada abi diil ablaaa;)
said:
zgrw, 16 Temmuz 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
ehueh meslek ne :) öğretmen ? abi bence sen stajı bırak başak bi yer bul :)
Sosyal ağlarda paylaş

küçükden baslıcaksın..
herşeyden ders almaya bak..
pas pas yaparken donanımsal çalısmayı dene =P[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

evet sayın seyirciler burda staj gerçeğiyle karşı karşıyayız
-arena

haha huun yorum yardı resmen süper haha

ee bu işler böyle. kimisi pas pas yapar kimisi çay taşır lol[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.

[Bu mesaj Predator- tarafından 16 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ama onlar benim öğretmenlerim karşı gelmek olmas ki şimdi;)Seneye basarlar sıfırrıı;)Hadi bi şirkete çalışmaya gitsem neysee...
said:
zgrw, 16 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
pardon ablacım :) bence adamlarla git konuş ben buraya bilg . donanım içinmi geldim yoksa hademelik stajı içinmi falan de :) yazık yaws sana :)
Sosyal ağlarda paylaş

;)) diemem onlar benim öğretmenimmm..Seneye basarlar sıfırı yanarım wallaa...Evet yaa yassık bana dimi ahhh ahhh....
said:
zgrw, 16 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
pardon ablacım :) bence adamlarla git konuş ben buraya bilg . donanım içinmi geldim yoksa hademelik stajı içinmi falan de :) yazık yaws sana :)
Sosyal ağlarda paylaş

spoil sanirim ilk mesajimdaki anlam derinligini anlayamadin . senin yapman gereken mudure gidip " tamam mudurum toz bilgisayar icin cok kotu bir seydir " demek . kim ne derse desin ben muduru tuttum . tam bir grand master . cekirgeyi "0" dan egitmesini biliyor :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 16 Temmuz 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpoilSport, 16 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
Yeter artıkk!!!Çok SIKILDIM..Okulda hergün paspas yaptırıolar...Bi de yaptığımızı beğenmiolar :/Bu da yetmio bulaşıklarını filan yıkattırıolar.Kundaklıcam en sonunda okulu toptan kurtulucazz.;)Nedir bu yaaa??Rezalettt yanii bu kadar iş yaptırıosunuz bari parasını verinn..Bilseydim temizlik şirketinde filan staj yapardımm...;)

Bunu okuyunca aklıma geldi,
Bizim bir arkadaş amerikaya gitti master yapmaya.
adamların ilk işi 1 hafta boyunca buna
Sıcak su Kırmızı kovada Soğuk su Mavi kovada .Paspas ta kovaların durduğu yerin arkasına konacak . Yer silindikten sonra once sıcak suyla paspas yıkanacak sonra soğuk suya batırılacak.Diye öğretmek olmuş.
Ondan sonra da 1 ay boyunca Sucak su kırmızı kovada , soğuk su mavi kovada , Paspas ta kovaların durduğu yerin arkasına konacak . Yer silindikten sonra once sıcak suyla paspas yıkanacak sonra soğuk suya batırılacak diye diye Paspas yaptırmışlar adama.Arada bir de paspas yaparken ,soruyorlar mış : Sıcak suyu kırmızı kovaya koydun değil mi diye ?

Anlatınca gebermiştim gülmekten.

neyse amacım dalga geçmek değil :)

Sor bakalım senin hoca Amerikalarda eğitim görmüşmü ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...