SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yeter artıkk!!!Çok SIKILDIM..Okulda hergün paspas yaptırıolar...Bi de yaptığımızı beğenmiolar :/Bu da yetmio bulaşıklarını filan yıkattırıolar.Kundaklıcam en sonunda okulu toptan kurtulucazz.;)Nedir bu yaaa??Rezalettt yanii bu kadar iş yaptırıosunuz bari parasını verinn..Bilseydim temizlik şirketinde filan staj yapardımm...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ehueh meslek ne :) öğretmen ? abi bence sen stajı bırak başak bi yer bul :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ;)) ehueheu yok bilgisayar donanım ama hiç bişee öğretmiolar kiii..Sadece pas pas yapmayı öğrendimmm.Harika pas pas yaparım.Nası bırakimm şimdi yaa.2 haftadır gidiorumm zten:(Bu arada abi diil ablaaa;) said: zgrw, 16 Temmuz 2004 20:00 tarihinde demiş ki: ehueh meslek ne :) öğretmen ? abi bence sen stajı bırak başak bi yer bul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 pardon ablacım :) bence adamlarla git konuş ben buraya bilg . donanım içinmi geldim yoksa hademelik stajı içinmi falan de :) yazık yaws sana :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 toz bilgisayar donanimi icin fevkalade sakincali bir seydir . bence adamlar girisi iyi yapmis donanim konusuna .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 auahha huun +1 hocam şu durumu anlatsan? staj nedir ne değildir yenir mi içilir mi bilmem de?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 küçükden baslıcaksın.. herşeyden ders almaya bak.. pas pas yaparken donanımsal çalısmayı dene =P[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 evet sayın seyirciler burda staj gerçeğiyle karşı karşıyayız -arena haha huun yorum yardı resmen süper haha ee bu işler böyle. kimisi pas pas yapar kimisi çay taşır lol[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. [Bu mesaj Predator- tarafından 16 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 staj yapmak dunyada ki en sikici islerden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 paspas yapmak gibi mi dom?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 düzgün bir yerlerde yaparsanız aslında epey bişi katabilir size.. ama okuldaki gibi öglen degil de sabah 6.30 da kalkma gibi bir sorununuz olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gerci benim staj yaptigim yer o kadar ileri gitmemisti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ilginç birşey ben ilokulda, ortaokulda, lisede ve üniversitede hep 6.30da kalkmak zorunda kaldım :D okulla neyi kastettin ki :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: dom, 16 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: staj yapmak dunyada ki en sikici islerden birisidir. Farklı yönlere çekebiliriz bunu :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya ama onlar benim öğretmenlerim karşı gelmek olmas ki şimdi;)Seneye basarlar sıfırrıı;)Hadi bi şirkete çalışmaya gitsem neysee... said: zgrw, 16 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki: pardon ablacım :) bence adamlarla git konuş ben buraya bilg . donanım içinmi geldim yoksa hademelik stajı içinmi falan de :) yazık yaws sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bak bu konuda halısın ama bunu bize bırakmasalar daha iyi olurduu.Ama malesef müdürümüz pinti azıcık temizlikçi tutmuo;) said: huun, 16 Temmuz 2004 20:15 tarihinde demiş ki: toz bilgisayar donanimi icin fevkalade sakincali bir seydir . bence adamlar girisi iyi yapmis donanim konusuna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 etrafı paspasla donattırıyolar ki işte donanım olayına alışın.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ;)) diemem onlar benim öğretmenimmm..Seneye basarlar sıfırı yanarım wallaa...Evet yaa yassık bana dimi ahhh ahhh.... said: zgrw, 16 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki: pardon ablacım :) bence adamlarla git konuş ben buraya bilg . donanım içinmi geldim yoksa hademelik stajı içinmi falan de :) yazık yaws sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tik falanmı var?[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 spoil sanirim ilk mesajimdaki anlam derinligini anlayamadin . senin yapman gereken mudure gidip " tamam mudurum toz bilgisayar icin cok kotu bir seydir " demek . kim ne derse desin ben muduru tuttum . tam bir grand master . cekirgeyi "0" dan egitmesini biliyor :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 16 Temmuz 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: SpoilSport, 16 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiş ki: Yeter artıkk!!!Çok SIKILDIM..Okulda hergün paspas yaptırıolar...Bi de yaptığımızı beğenmiolar :/Bu da yetmio bulaşıklarını filan yıkattırıolar.Kundaklıcam en sonunda okulu toptan kurtulucazz.;)Nedir bu yaaa??Rezalettt yanii bu kadar iş yaptırıosunuz bari parasını verinn..Bilseydim temizlik şirketinde filan staj yapardımm...;) Bunu okuyunca aklıma geldi, Bizim bir arkadaş amerikaya gitti master yapmaya. adamların ilk işi 1 hafta boyunca buna Sıcak su Kırmızı kovada Soğuk su Mavi kovada .Paspas ta kovaların durduğu yerin arkasına konacak . Yer silindikten sonra once sıcak suyla paspas yıkanacak sonra soğuk suya batırılacak.Diye öğretmek olmuş. Ondan sonra da 1 ay boyunca Sucak su kırmızı kovada , soğuk su mavi kovada , Paspas ta kovaların durduğu yerin arkasına konacak . Yer silindikten sonra once sıcak suyla paspas yıkanacak sonra soğuk suya batırılacak diye diye Paspas yaptırmışlar adama.Arada bir de paspas yaparken ,soruyorlar mış : Sıcak suyu kırmızı kovaya koydun değil mi diye ? Anlatınca gebermiştim gülmekten. neyse amacım dalga geçmek değil :) Sor bakalım senin hoca Amerikalarda eğitim görmüşmü ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben stajımda gayet eğlenmiştim. 4 arkadaş izimirde bekar evde kalıyorduk. Geceleri Çeşme yolundan kendi dönüyordu araba artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: kiddo, 16 Temmuz 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Tik falanmı var? ahuzhuazuhzahuhuaz koptumm[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ee biz paticik olarak yardım etsek bizde gelsek paspasa :) hangi üni?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ;) ya walla Kraaz hiç sanmıormmm..Bizim hocada öle amerikalı tipi yok.Bildiğin yudum insanı.Ama olay bizimkini andırıo;)Bencede dalga geçme çok büyük bi eziyet çünküü...Hergün eve gelince yorgunluktan bitmiş oluorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar